امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
افسردگی زاییده نشخوار ذهنی و فکری
یک روانشناس بالینی گفت: نشخوار ذهنی و فکری در صورتی که درمان نشود، میتواند به بروز اختلالات مزمن و حادتری مانند افسردگی منجر شود.
این روانشناس بالینی خاطرنشان کرد: اختلال نشخوار فکری و ذهنی باید جدی گرفته شود چراکه در این صورت میتواند عوارض جدی بر روی سلامت روانی و جسمی داشته باشد.معمولاً افرادی که از نشخوار ذهنی رنج میبرند، دارای برخی اختلالات هستند که منجر به کاهش کیفیت و مدت زمان خواب، تغییرات در تعادل شیمیایی بدن و ایجاد اختلالات هورمونی و تغییرات در فعالیت مغزی، افزایش خطر اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب، افزایش یا کاهش اشتها و کاهش خلاقیت و نوآوری میشود.
خزایی تصریح کرد: نشخوار ذهنی میتواند تأثیر قابل توجهی بر وضعیت روانی و همچنین رفتار او در اجتماع داشته باشد اما این اختلال قابل درمان است.
وی گفت: افرادی که با این اختلال دست و پنجه نرم میکنند، میتوانند با مراجعه به روانشناس و انجام تمرینات روانشناسی متنوعی شامل مدیتیشن و تمرینات تنفسی این اختلال را کاهش دهند.
این روانشناس بالینی بیان کرد: با پرت کردن حواس خود و برنامهریزی برای رسیدن به اهداف و تلاش برای تقویت عزت نفس، میتوان از آسیبهای افکار منفی و نشخوار فکری و ذهنی فاصله گرفت.
وی گفت: نشخوار فکری، اگر زود تشخیص داده شود، با استفاده از روشهای متداولی مانند مدیتیشن و تمرینات روانشناختی قابل درمان است بنابراین انتظار میرود جامعه نسبت به سلامت روان توجه بیشتری داشته باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.