امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 4 July , 2025
امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 39776
  پرینتخانه » آخرین اخبار تاریخ انتشار : 04 جولای 2025 - 11:04 | 3 بازدید | ارسال توسط :

چرا نوجوانان دچار اضطراب می‌شوند؟ +نشانه‌ها و علائم

وقایع یا تجربیات آسیب‌زا، مانند سوءاستفاده، قلدری یا از دست دادن یکی از عزیزان، می‌تواند خطر اضطراب نوجاونان را افزایش دهد.

چرا نوجوانان دچار اضطراب می‌شوند؟ +نشانه‌ها و علائم
به گزارش میگنا اضطراب، احساس ناراحتی، مانند نگرانی یا ترس است که می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. اضطراب یک واکنش طبیعی به استرس است و در برخی موقعیت‌ها می‌تواند مفید باشد. می‌تواند به شما کمک کند تا هوشیار و متمرکز بمانید و شما را برای اقدام کردن ترغیب کند. با این حال، اضطراب اگر بیش از حد، مداوم و مزاحم باشد، می‌تواند به یک مشکل تبدیل شود.

برای کودکان و نوجوانان، اضطراب می‌تواند به دلیل تغییرات و چالش‌های زیادی که در این مرحله از زندگی با آن روبرو هستند، به ویژه شایع باشد. اضطراب در بین کودکان و نوجوانان احتمالاً به دلیل عوامل مختلفی مانند تجربیات زندگی، ژنتیک و عوامل بیولوژیکی است.

اختلالات اضطرابی شایع‌ترین مشکلات سلامت روان در ایالات متحده هستند. طبق گزارش موسسه ملی سلامت روان، اختلالات اضطرابی ۴۰ میلیون بزرگسال ۱۸ سال به بالا را در ایالات متحده تحت تأثیر قرار می‌دهد. این تقریباً از هر ۵ نفر ۱ نفر است! اما در مورد اختلالات اضطرابی در کودکان و نوجوانان چطور؟ اعداد به همان اندازه سرسام‌آور هستند. در واقع، اختلالات اضطرابی شایع‌ترین بیماری روانی در بین کودکان و نوجوانان هستند.

تشخیص اختلالات اضطرابی مهم است زیرا می‌توانند به طور قابل توجهی بر عملکرد روزانه تأثیر بگذارند، منجر به عملکرد ضعیف در مدرسه یا مشکلات با دوستان و خانواده شوند، یا باعث ایجاد سطح بالایی از پریشانی شوند. اگر شما والدین یا مراقب جوانی هستید که به نظر می‌رسد با اضطراب دست و پنجه نرم می‌کند، این راهنما برای شما مناسب است. ما در مورد برخی از دلایل بروز اضطراب در کودکان، علائم و نشانه‌ها، انواع اختلالات اضطرابی، گزینه‌های درمانی و منابع آن بحث خواهیم کرد!

اختلالات اضطرابی در کودکانی که والدینی با اختلال اضطراب دارند، شایع‌تر است که نشان‌دهنده‌ یک مؤلفه‌ ژنتیکی است.
در دوران نوجوانی، عدم تعادل بین بخش‌هایی از مغز (آمیگدال و قشر پیش‌پیشانی) ممکن است در ایجاد اضطراب نقش داشته باشد.

با مدرن و رقابتی‌تر شدن جامعه، نوجوانان نیز ممکن است فشار زیادی را برای رسیدن به موفقیت‌های بزرگ احساس کنند. هزینه دانشگاه در حال افزایش است و پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، رقابت شدیدی در بازار کار وجود دارد. این بدان معناست که نوجوانان مستعد اضطراب در مورد نمرات و دستاوردهای خود هستند.

آنها ممکن است فشار زیادی را برای کسب معدل ۴.۰، شرکت در فعالیت‌های فوق برنامه مختلف یا ظاهر شدن به عنوان کاندیداهای برتر برای بورسیه تحصیلی احساس کنند. نوجوانان همچنین با فشار برای شرکت در ورزش مواجه هستند که می‌تواند به معنای ساعت‌های بی‌شمار تمرین و گذراندن آخر هفته‌ها و تعطیلات در سفر برای رقابت باشد. با توجه به فشارهای شدیدی که نوجوانان احساس می‌کنند، جای تعجب نیست که یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان داد که در سال‌های اخیر، انگیزه نوجوانان برای موفقیت افزایش یافته است، در حالی که سلامت عاطفی در واقع کاهش یافته است.
 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.