امروز : یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴
- جمعبندی پایش نظام ارجاع در زنجان پیش از سفر رئیسجمهور
- بازدید کارشناسان نظام ارجاع وزارت بهداشت از روند اجرای برنامه ارجاع در ابهر
- توصیه یک کارشناس اورژانس پیش بیمارستانی: علائم گرمازدگی را بشناسید و سریع اقدام کنید
- جلسه هماهنگی سفر ریاست جمهوری به استان؛ تأکید بر اضافه شدن بیمههای تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح به زیرگروههای نظام ارجاع
- اهدای عضو بانوی زنجانی به سه بیمار نیازمند
- متخصص قلب و عروق؛ برای حفظ سلامت قلبی و عروقی چکاپ و آزمایش سالیانه ضروری می باشد
- یک مددکار اجتماعی : استرس؛ تهدیدی جدی برای سلامت
- برگزاری کارگروه سلامت در حوادث و سوانح قم
- دومین جلسه کمیته درمان، کاهش آسیب و حمایتهای اجتماعی استان گلستان برگزار شد
- بایدهای و نبایدهای مصرف روغن ها؛ ناسالم ترین نوع روغن برای سلامت قلب چیست؟
- نقش انستیتو پاستور ایران در کنترل بیماریهای زئونوز؛ از پژوهش تا تولید واکسن
- واکسیناسیون؛ یکی از موثرترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی
- تنگی عروق قلب؛ بیماری خاموش با علائم هشداردهنده
- نهمین جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برگزار شد/ قدردانی وزیر بهداشت از تیم ملی سلامت برای تلاش های خستگیناپذیر حتی در روزهای پراسترس جنگ
- بیش از ۱۰۰ واحد صنفی به علت تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند
- حمایت همه جانبه از قانون جوانی جمعیت، ضروری است
- تجدید مناقصه پروژه تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت آبگرم
- بیش از ۴۰۰ بازدید بهداشتی از هیات ها و ایستگاه های صلواتی در شهرستان قزوین انجام شد
جزئیات تکاندهنده از جنگ ۱۲ روزه از زبان رئیس آتشنشانی
رئیس سازمان آتشنشانی تهران از تجربه ۱۲ روزه حضور بیوقفه نیروهای امدادی در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران میگوید؛ روزهایی که با دستانی خاکی و قلبهایی بیقرار، جان صدها انسان از زیر آوار بیرون کشیده شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، قدرت الله محمدی، رئیس سازمان آتشنشانی تهران، روایت تکاندهندهای از ۱۲ روز نفسگیر جنگ ارائه داد. او از ۱۴۲ نقطهای گفت که تیمهای آتشنشانی با جانفشانی در آنها حاضر شدند؛ نقاطی که هرکدام خاطرهای از تلاش برای نجات، دلهره اصابت دوباره و اشک و امید در دل خاک و آتش داشت.
محمدی بیان داشت: «در این ۱۴۲ نقطه، حدود ۱۸۰ نفر را زنده از زیر آوار بیرون کشیدیم. یکی از آنها سرباز کشتیگیری بود که وقتی در بیمارستان دیدمش، میگفت هیچ امیدی به زنده ماندن نداشتم؛ فقط صدایی میشنیدم که فریاد میزد ‘کسی زنده است اینجا؟ ‘… و آن صدا صدای ما بود، صدای آتشنشانی.»
محمدی میگوید: خانوادههایی که به محل حادثه میرسیدند، با دیدن آتشنشانها آرام میشدند: «وقتی میفهمیدند گروهی آمدهاند برای نجات، امید در چشمانشان زنده میشد.»
نکتهای که محمدی با بغض از آن یاد میکند، رفتار آتشنشانها در این روزها بود و ادامه میدهد: «بچهها میگفتند استراحت نمیخواهیم؛ اگر واقعاً ضرورت دارد، شیفت استراحت را حذف کنید. بازنشستهها هم همه پیام داده بودند که اگر نیاز دارید، ما هستیم؛ میآییم برای کمک.»
رئیس سازمان آتشنشانی با بیان اینکه این عملیات فقط نجات نبود، بلکه فشاری روحی و روانی سنگین بر نیروها تحمیل کرد، میگوید: «در ازدحام برخی مناطق، با خودم فکر میکردم اگر دوباره محل مورد اصابت قرار بگیرد چه اتفاق تلخی رقم خواهد خورد…»
محمدی در پایان از مردم خواست که در چنین مواقعی، از تجمع در محل حادثه خودداری کنند و میافزاید: «فاصله را حفظ کنید و بگذارید امدادگران با تمرکز و ایمنی کار کنند. اگر حادثهای رخ دهد، فقط نیروهای حاضر آسیب میبینند، نه جمعیتی بزرگ.»
۱۲ روز جنگ گذشت، اما صدای فریاد آن آتشنشان، هنوز در ذهن آن سرباز جوان زنده است؛ صدایی که برایش یعنی زندگی. صدایی که نامش «نجات» است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.