به گزارش خبرنگار مهر، محسن شادی سرپرست فدراسیون روئینگ در نخستین نشست خبری خود گفت: بیش از شش ماه قبل با حکم وزیر ورزش مسئولیت سنگینی را برعهده اینجانب گذاشتند از روزی که تحویل گرفتیم و شروع به انتخاب اعضای هیات رئیسه، برپایی اردوها و ساخت ساختمان روزهای سخت و فشرده ای بود. ما روزی که فدراسیون را تحویل گرفتیم شش ورزشکار داشتیم اما الان ۱۳۰ نفر در اردوها حاضر هستند. این شش ماه اردو خیلی خوب بود و تمرینات خوب پیش رفت.
وی ادامه داد: سه کمپ برای تیم ملی در نظر داشتیم که دو تا از آنها کمپ تابستانی است. دختران در ارومیه و پسران در مهاباد تمرین می کنند. دلیل انتخاب آذربایجان غربی برای کمپ ها امکانات خوب آنها بود و برای ‘وانگجو و قهرمانی جهان و دوره قهرمانی خودم و دوستانم hc امکانات سدهای این استان استفاده می کردیم. بنا به شرایط در نظر داشتیم این دو سد به عنوان کمپ دائمی باشند. سهمیه قاره ای در اردیبهشت است و باید کمپ زمستانی در جنوب ایران داشته باشیم. بازدیدهایی از بوشهر داشتیم و اگر مشکل اسکان حل شود به عنوان کمپ زمستانی دائمی خواهد بود.
شادی با بیان اینکه روئینگ مسابقات مهمی در پیش رو دارد گفت. بعد از این شش اردو که از آذرماه شروع شده مقرر شده تا بازیهای آسیایی این تمرینات ادامه داشته باشد. برای ورزشکاران جدید قرار است مسابقه و تمرین برنامه ریزی کنیم.
وی در مورد محل برگزاری مسابقات و شرایط این رشته هم بیان کرد: ورزشکار باید در خط تمرین کند این تمرین در خط کمک می کند تا آنها بتوانند از مسیر خارج نشوند. ما مشکل پارو داریم منابع تامین شده اما نمی توانیم خرید کنیم. زمان بر هست و منتظر هستیم تا مجوزها صادر شود و این امکانات خرید شده و در اختیار ورزشکاران قرار گیرد.
وی به منابع آبی کم برای تمرین در این رشته هم اشاره کرد و گفت: ما در تمام استان ها به دلیل نبود منابع آبی نمی توانیم فعال شویم. ما ۱۸ استان را برای فعال کردن هیات روئینگ در نظر گرفته ایم و قرار است برای شش هیاتی که سرپرست انتخاب شده قرار است انتخابات برگزار شود.
سرپرست فدراسیون روئینگ در پاسخ به پرسشی در خصوص زمان برگزاری انتخابات این فدراسیون هم گفت: براساس ابلاغیه وزارت ورش ما به صورت رسمی شروع به کار کرده ایم و پیگیر هستیم تا مجمع عمومی را برگزار کنیم. برگزاری مجمع انتخاباتی برعهده دبیر فدراسیون است. دبیر فدراسیون چند روزی است انتخاب شده و نامه مجمع برای ۲۵ اردیبهشت می زنیم و بعد از آن کمیسیون ورزشکاران و اعضای آن هم مشخص می شود. بعد از آ «مجمع انتخاباتی را تا مهرماه برگزار کنیم مگر مشکلی پیش بیاید. در کمیسیون ورزشکاران و داوران و..، باید ۱۱ نفر در این کمیسیون ها رای بیاورند. روئینگ قبل از جدا شدن از فدراسیون قایقرانی در مورد این مسئله مشکل نداشتیم اما الان در مورد مربی و داور مشکل داریم و نمی توانیم بیاوریم. با وزارت صحبت کردیم و تغییراتی را در کمیسیون آورده ایم و با تائید هیات رئیسه و بعد از رای در مجمع و تائید آن مجمع را برگزار می کنیم.
وی بیان کرد: ما بعد از برگزاری کمیسیون ورزشکاران، ثبت نام را شروع می کنیم ولی برگزاری مجمع باید ۷۵ روز بعد از آن باشد.
شادی در خصوص وضعیت سه بانوی المپیکی این رشته و تعیین تکلیف آنها برای حضور در تمرینات تیم ملی هم بیان کرد: زمانیکه فدراسیون را تحویل گرفتیم، نازنین ملایی، مهسا جاور و نوروزی نتوانستند در اردوها شرکت کنند. الان ۱۸ ماه است ملایی دور از روئینگ است و نه پارو زده و نه حضور داشته است. ایشان هم تیمی هم بوده است با توجه به اینکه ایشان ورزشکار برتر این رشته نفر اول تیم بوده و در بازیهای آسیایی و المپیک نتیجه گرفته است. ما به ایشان فرصت دادیم تا تصمیم بگیرد. تا عید فرصت دادیم یا اردوی خارج از کشور یا اردوی داخل ایران. تا به اردوی چهارم ایشان تمرین نکردند و حضور نداشتند. بعد از عید قانونی هم نیست که ورزشکاری را دعوت کنیم تمرین نکند اما نامش در اردو باشد.
وی ادامه داد: مهسا جاور الان پیشکسوت بوده و بیشترین مدال را در این رشته دارد. صحبت شد که در بهمن ماه در اردوها حاضر باشد. با توجه به مشکلاتی که داشت برای این سه نفر مجوز صادر شد با توجه به اینکه تا پایان سال ۱۴۰۳ با توجه به سال پرفشاری که داشتند می توانند بمانند در اینجا تمرین کنند. جاور طبق برنامه خانم مرادخانی هر روز تمرین می کند. ما با خانم مرادخانی بهترین نتیجه را در جاکارتا گرفتیم. در مورد تیم مردان هم قایقرانان با آقای فرزام تمرین می کنند.
شادی در مورد درخواست فاطمه مجلل برای تمرین با افشین فرزام گفت: از ما درخواست کرده بود که با فرزام تمرین کند چون از ابتدا با او بود و ما هم اعلام کردیم نمیشود و قانون اجازه نمیدهد و سه، چهار روز ما و مربی با او حرف زدیم و به تمرینات برگشت.
وی در مورد خانم نوروزی هم گفت: خانم نوروزی متاهل هستند. برای خانم نوروزی هم ایشان با برنامه خانم مرادخانی در دریاچه تمرین می کند. تا اردیبهشت ماه شرایطی را فراهم می کنیم تا در سطح شهر بتوانند تمرین کنند.
سرپرست فدراسیون روئینگ در خصوص اینکه شنیده شده برای عدم حضور ورزشکاران در اردوها، برخی از آنها تهدید شده و آنها را به کمیته انضباطی فراخوانده اند هم گفت: ما تازه برای تشکیل کمیته انضباطی ابلاغ داشته ایم و چنین مسئله ای نداشته ایم.حتی ورزشکارانی که مشکل داشتند هم آمدند صحبت کردند و هیچ مشکلی بین فدراسیون و ورزشکار هم وجود ندارد. صحبت هایی شده اما تاکنون هیچ ورزشکاری کمیته انضباطی نیامده است. فقط قبل از عید برای برخی ورزشکاران صحبت شد که اگر در اردو نباشند مشکل ایجاد می شود. با مربی و خانواده ها صحبت شد تا این مشکل حل شود.
وی تاکید کرد: اصلاً چنین صحبتی نبوده و ورزشکاران زیادی در اردوها حاضر هستند. ما مشکل پارو داریم، ۲۲ جفت پارو برای ۳۷ ورزشکار گرفته ایم. ۱۱ جفت برای تیم بانوان و ۱۱ جفت برای تیم مردان گرفته ایم. این مشکل را داشتیم اما این وسط مربیان به مشکل برخورد می کردند اما با توجه به تعداد نفرات حاضر در اردو زمان اردو بیشتر شده است.
وی پیرامون حل این مشکل هم گفت: ما پیگیر حل این مسئله هستیم، تامین اعتبار شده و اگر ارز تحویل دهند مشکل خرید ما حل می شود.
سرپرست فدراسیون در مورد اینکه وقتی پیست نداریم آیا جدا کردن این دو رشته کار درستی بوده است؟، هم بیان کرد: ورزشکار ما اینجا هزار متر تمرین می کند در مسابقات در مسافت دو هزارمتر مسابقه می دهد. ما اردوهای زیادی خارج از تهران داشتیم و مشکل اینکه نباید جدا می شد نداشتیم چون اردوهای ما باید خارج از دریاچه تهران برگزار شود. این دریاچه برای ورزشکار روئینگ «سم» است چرا که اینجا هزار متر تمرین می کند. پیست استاندارد هم برای تمرین مناسب نیست برخی کشورها در رودخانه ها تمرین می کنند.
وی در مورد اینکه شنیده شده قرار است یک مربی خارجی به این رشته بیاید هم بیان کرد: ما روز اولی که فدراسیون را تحویل گرفتیم و با مربیان صحبت کردیم، قرار بر این شده که حتماً مربی خارجی بیاوریم و مربی که حدش بالاتر از مربیان ما باشد. مربیان ما استقبال کردند که از این مربی استفاده کنند. این مربی حتماً طلای المپیک و جهانی باشد. نمی خواهیم یک مربی خارجی بیاوریم حتی با فدراسیون جهانی روئینگ انجام داده ایم، درخواست خود را انجام داده ایم. سه کشور درخواست خود را برای مربی ارائه کرده اند. ۴۰ رزومه مربی دریافت کردیم که سه مربی شرایط بهتری داشتند اما به دلیل شرایط فعلی و تحریم ها نتوانستیم از این مربیان استفاده کنیم. ما هدفمان این است که نتیجه خوبی در بازیها بگیریم. مربیان الان ما مربیان تاپ آسیا هستند و با همین مربیان ادامه می دهیم و نیازی به مربی نداریم اما اگر می خواهیم در بازیهای آسیایی و المپیک حرفی برای گفتن داشته باشیم باید مربی تاپ بیاوریم. پیگیر هستم و اگر اتفاق بیافتد در شرف انجام است.
سرپرست فدراسیون روئینگ در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر پیرامون اینکه «با توجه به جدا شدن فدراسیون از فدراسیون قایقرانی آیا اعتبارات تخصیص داده شده مناسب بوده است یا خیر؟»، هم گفت: برای سال جدید هیچ مبلغی دریافت نکرده ایم. آخرین جلسه ای که دراسفند ماه سال قبل داشتیم تا اواخر فروردین ماه تمام تفاهم نامه ها برای دریافت اعتبارات به سرانجام برسد اما قبل از سال اعتبارات خوبی دریافت کردیم. به دلیل شرایط تازه تاسیس فدراسیون اعتبارات خوبی تامین شده و تا الان مشکل مالی نداشتیم. سال ۴۰۴ و ۴۰۵ کمیته و وزارت ورزش دست ما را بگیرند، ما تغییر نکرده ایم می خواهیم رنگ و تعداد مدال هایمان بهتر شود. ما قرار است با تامین تجهیزات نفرات حاضر در اردوها را بیشتر کنیم. ما امکانات محدودی در استان ها داریم. تولید داخل نداریم و وقتی تجهیزات فرسوده شود امکان ترمیم ندارند. هیات های ما فعال نیست مانند فدراسیون های دیگر. کل ورزشکارانی که از سال ۱۳۸۵ آمده اند به ۲۰۰ نفر هم نمی رسند. ما باید ورزشکاران را در اردوها حمایت کنیم.
وی در خصوص اینکه «خود شما برنامه ای برای حضور در انتخابات دارید یا خیر؟»، هم گفت: اگر وزارت و کمیته صلاح بدانند کاندیدا بشوم. ما خودمان هم کاندیدا می شویم.
محسن شادی در پایان گفت: من یک روزی خودم ورزشکار پرحاشیه ای بودم. شما می توانید یک ورزشکار را کمک می کنید اینکه ورزشکار در حاشیه نباشد. چند ماه پیش حواشی برای ورزشکار ما پیش آمد. کمک ورزشکار و فدراسیون باشد. ورزشکار برای پیشرفت فکر کند.