امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴
- جزئیات برنامههای آموزشمحور شهرداری تهران در مواجهه با شرایط بحرانی
- داروی ضد تهوع به مبارزه با سرطان سینه کمک میکند
- کمربندی کوه زاغه بیجار گرهگشای ترافیک و ایمنی شهری است
- نوزادان پسر صدرنشین جدول آمار ولادت در خراسان شمالی
- ضرورت حمایت اضطراری از تولیدکنندگان آسیبدیده جنگ ۱۲روزه در سمنان
- مدیریت مشارکتی منابع آب باعث رونق کشاورزی شرق استان کرمان می شود
- اینفوگرافیک| کاشت تا برداشت گل محمدی در استان کرمان
- پروازهای اختصاصی اربعین از شاهرود و سمنان در دستور کار قرار گرفت
- افزایش ۱۵ درصدی ظرفیت های حمل و نقل ریلی برای اربعین
- چهار پرستار در جنگ ۱۲ روزه شهید شدند
- سیزدهمین جلسه شورای عالی نظام پرستاری برگزار شد
- پرستاران در زمان جنگ خالصانه از سلامت مردم حفاظت کردند
- تقویت جایگاه و کارآمدی بیمه های پایه را پیگیری می کنیم
- فعالیت «آتیه سازان حافظ» تایید شد
- ثبت بیش از ۵۳۰ هیئت نوجوانی در کشور
- اپ احراز سن کاربران در ۵ کشور اروپایی آزمایش میشود
- جزییات انفجار در قم و تعداد مجروحان تاکنون
- توضیح استاندار قم درمورد حادثه انفجار در پردیسان
آسیبدیدگان جنگ ۱۲ روزه قرار بود با شماره خانم وزیر تماس بگیرند؛ اما هنوز بلاتکیفاند!
اینک آسیب دیدگان جنگ، بدون سرپناه و با دلی رنجور برای دریافت حداقل غرامت وارده به منازل و اموال خود میان ادارات مختلف پاسکاری می شوند و این تعلل در تعیین تکلیف آنها مغایر با جلوه همدلی و پشتیبانی است که ملت فهیم و صبور ایران در جنگ اخیر به نمایش گذاشت.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روزنامه اطلاعات، نبود یک مقررات دقیق و مجزا برای پرداخت خسارات ناشی از «جنگ» در قوانین مدنی ایران باعث شده است تا حدود یک ماه پس از حملات رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی و تخریب اموال شخصی مردم، همچنان موضوع پرداخت غرامت آسیب دیدگان بلاتکلیف باشد.
برآوردها نشان میدهد بازسازی منازل و واحدهای صنفی آسیب دیده به همراه جبران خسارت اثاثیه تخریب شده مردم در جنگ اخیر به حداقل ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بخشی از آن باید به صورت تسهیلات و بخشی به عنوان کمک بلاعوض پرداخت شود.
اصل ۲۹قانون اساسی به دولت اختیار داده است تا در زمان حوادث و سوانح عمومی بدون اثبات تقصیر خود یا دیگری، بستر لازم برای جبران خسارت به شهروندان را فراهم کند. همچنین ماده ۱۳ قانون مدیریت بحران (مصوب ۱۳۹۸) دولت را موظف کرده در زمان وقوع جنگ، عملیات تروریستی یا حوادث غیرمترقبه، برای جبران خسارات شهروندان از منابع عمومی یا «صندوق توسعه ملی» استفاده کند. بر همین اساس دولت بدون اتکا به منابع صندوق مذکور تمام مسئولیت بازسازی و پرداخت منابع مالی واحدهای آسیبدیده از جنگ ۱۲روزه در پایتخت را به شهرداری تهران و در سایر استانها به استانداریها محول کرده است، اما شورای شهر تهران معتقد است اسکان موقت و بازسازی منازل آسیبدیده در چارچوب تکالیف قانونی شهرداری نیست و دولت هیچ اعتباری بابت این موضوع به شهرداری نپرداخته است.
از سوی دیگر برخی آسیب دیدگان که به پشتوانه قول شهرداری برای اسکان موقت آنها به هتلهای تحت پوشش مدیریت شهری مراجعه کردهاند، با در بسته روبهرو شدهاند و ناگزیر فعلا در منازل اقوام خود ساکن هستند. وعده رئیس سازمان مدیریت بحران هم برای پرداخت کمکهزینه اجاره مسکن به آسیب دیدگان با بروکراسی شدید و احاله متقاضیان به سایر نهادها روبهرو شده و هنوز وامی به این عده از مردم پرداخت نشده است.
همچنین مسئولان بنیاد مسکن میگویند وظیفه خود را در ارزیابی خسارات وارد شده به واحدهای مسکونی آسیب دیده ایفا و نتیجه را به شهرداری گزارش کردهاند و از این پس تکلیفی ندارند. بیمه مرکزی هم به استناد نبود تعهد برای جبران خسارات جنگی به اثاثیه منازل آسیب دیده در قوانین بالادستی، شرکتهای بیمه گر را معاف از جبران این خسارات میداند و صرفاً غرامت وارده شده به خودروهای دارای بیمه بدنه را پیگیری میکند.
اینک آسیب دیدگان جنگ، بدون سرپناه و با دلی رنجور برای دریافت حداقل غرامت وارده به منازل و اموال خود میان ادارات مختلف پاسکاری میشوند و این تعلل در تعیین تکلیف آنها مغایر با جلوه همدلی و پشتیبانی است که ملت فهیم و صبور ایران در جنگ اخیر از حکمرانی کشور به نمایش گذاشت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.