امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- آمادهباش کامل مرکز شهیدسلیمانی شلمچه برای خدمترسانی به زائران اربعین
- کلید طلایی سلامت مغز و بدن را بشناسید
- حمله سگ به یک کودک ۶ ساله در پارک ساری
- ترخیص ۱۱ مجروح حادثه تروریستی زاهدان از بیمارستان
- وقتی بیمارستان میدان نبرد شد؛ از سال ۶۷ تا ۱۴۰۴
- جامعه پزشکی و پرستاری در جنگ ۱۲ روزه خوش درخشید/ قدردانی از همراهی مجلس
- آمادهباش کامل اورژانس کشور برای اربعین ۱۴۰۴/ قدردانی از همراهی مردم در بحران جنگ ۱۲ روزه
- پیام همبستگی رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با مردم مظلوم غزه/ محرومسازی مردم غزه از غذا و دارو جنایت علیه بشریت است
- جامعه پزشکی در جنگ ۱۲ روزه افتخار آفرید/ دغدغههای سلامت مردم با تعامل مجلس و وزارت بهداشت پیگیری میشود
- فرصت اسکان سهروزه رایگان و خانوادگی همکاران در مشهد مقدس مهیا شد
- انصراف ۴۱ مادر ایرانشهری از سقط جنین با اجرای طرح نفس
- اخذ موافقت نهایی چارت تشکیلاتی بیمارستانهای فنوج و دلگان
- آزمونهای ارتقاء و بورد طبق برنامه و با درنظر گرفتن مصلحت عمومی برگزار میشوند/ آییننامه توزیع دارو در آستانه تصویب و اجرای رسمی قرار دارد
- پیام نماینده ولیفقیه و استاندار کرمانشاه در سالروز عملیات مرصاد
- سینما باید به حل مسائل جامعه کمک کند
- تایید اولین داروی پیشگیری از HIV
- تقدیر از برگزیدگان نهایی سومین دوره المپیاد علمی دانشجویان گروه پرستاری کشور
- سازمان نظام پرستاری بر اساس شرایط کشور برنامهها را اولویت بندی می کند
طرح اینترنشیپ پرستاری باید پشتوانه قانونی داشته باشد
دبیرکل صنفی دانشجویان پرستاری وزارت بهداشت گفت: طرح اینترنشیپ پرستاری که امروز اجرا میشود فقط باعث فشار زیاد جسمی روی دانشجویان شده است. همه مقررات آن فقط در یک بند از مصوبات هیئتامنای مشترک وزارت بهداشت خلاصه شده است. سوال اینجاست که چرا این طرح نباید پشتوانه قانونی، اساسنامه مدون و التزام اجرایی داشته باشد.

دبیرکل صنفی دانشجویان پرستاری وزارت بهداشت گفت: طرح اینترنشیپ پرستاری که امروز اجرا میشود فقط باعث فشار زیاد جسمی روی دانشجویان شده است. همه مقررات آن فقط در یک بند از مصوبات هیئتامنای مشترک وزارت بهداشت خلاصه شده است. سوال اینجاست که چرا این طرح نباید پشتوانه قانونی، اساسنامه مدون و التزام اجرایی داشته باشد.
به گزارش روابطعمومی سازمان نظام پرستاری، عرفان امامی در نشست دبیران شوراهای صنفی دانشجویان پرستاری خطاب به معاون دانشجویی وزارت بهداشت بیان کرد: ما به مسئولان وزارت بهداشت اعتماد داریم و روی قولهای مسئولان همیشه حساب کردیم و بعد از این هم حساب میکنیم.
وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی دانشجویی سه اتفاق مهم افتاد، اول اینکه نهادهای دانشجویی از جمله شوراهای صنفی احیا شدند که سه سال گذشته بهکنار رفته بودند، دوم اصلاح آییننامه انضباطی بود و سوم هم پرداخت بدهی تغذیه دانشگاهها که این سه اقدام مهم جای تشکر دارد.
دبیرکل صنفی دانشجویان وزارت بهداشت افزود: شورای صنفی دانشجویان مستقلترین نهاد دانشجویی در سطح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سالها این شورا از حق خود محروم شده بود. در سال گذشته باز صدای این شورا شنیده شد و زیباست که میبینیم در دو سال اخیر دانشجویان پرستاری جایگاه واقعی و استعدادهای خودشان را شناختند و در شوراهای صنفی مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: پرستاران با مدیریت بخشهای بیمارستان، نمونه بارز یک مدیر کاردان و لایق و مراقبی دلسوز و مهربان هستند. مسائل و مشکلات دانشجویان پرستاری زیاد است. یکی از مهمترین موارد موضوع اینترنشیپ پرستاری است.
دبیرکل صنفی دانشجویان پرستاری وزارت بهداشت بیان کرد: طرح اینترنشیپ پرستاری در سالهای اخیر به چالشی اساسی برای دانشجویان پرستاری تبدیل شده است. این طرح در ابتدای راهاندازی باعث ایجاد موج امید در دانشجویان علوم پزشکی شد، اما متاسفانه در ادامه به چالش برای دانشجویان پرستاری تبدیل شد.
امامی گفت: طرح اینترنشیپی که امروز اجرا میشود فقط باعث فشار زیاد جسمی روی دانشجویان شده است. همه مقررات آن فقط در یک بند از مصوبات هیئتامنای مشترک وزارت بهداشت خلاصه شده است. سوال اینجاست که چرا این طرح نباید پشتوانه قانونی، اساسنامه مدون و التزام اجرایی داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر قرار است این طرح اجرا شود باید اساسنامهای با همکاری دانشجویان و استادان پرستاری برای آن تدوین شود. همچنین دانشگاهها باید به اجرای این طرح ملزم باشد، نه اینکه ببینیم یک دانشگاه آن را اجرا میکند و دانشگاه دیگری خیر.
دبیرکل صنفی دانشجویان پرستاری وزارت بهداشت افزود: طرح اینترنشیپ امروز باعث شده، از دانشجو بیش از حد توانش در شیفتها کار بکشند. درخواست شوراهای صنفی و دانشجویان ایجاد قانونی واحد و یکپارچه برای طرح اینترنشیپ و تخصیص بودجه مشخص برای پرداخت حقالزحمه دانشجویان است که منبع پرداخت هم مشخص باشد.
امامی اضافه کرد: یکی از مشکلات طرح اینترنشیپ برای دانشگاهها امروز این است که نه بخش درمان، نه بخش فرهنگی و دانشجویی و نه بخش آموزش زیر بار هزینه آن نمیرود. برای اجرایی کردن این خواسته باید معاونتهای آموزش، پرستاری، فرهنگی دانشجویی و اعضای بورد پرستاری با هم همکاری کنند.
در ادامه این نشست برخی دبیران صنفی دانشگاههای کشور به بیان مطالبات خود پرداختند. نبود سیستم و روش جانشینپروری در وزارت بهداشت و در سیستم مدیریتی و همچنین بهروز نبودن کارمندان و مدیران میانی وزارت بهداشت در آییننامههای حیطه دانشجویی، حمایت از دانشجویان پرستاری در زمینه فعالیتهای عمومی، مشکلات پاویون و تغذیه دانشجویان پرستاری در بیمارستانها، بلاتکلیفی کارگروه توسعه مشارکت جوانان در وزارت بهداشت بخشی از مسائلی بود که در این نشست بیان شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.