امروز : پنج شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴
کودکان بدون تقصیر قربانی رانندگی خطرناک والدین میشوند
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری گفت: مشاهده مرگ کودکان در تصادفات رانندگی بسیار دلخراش است و متاسفانه کودکان بدون اینکه تقصیری داشته باشند قربانی بی احتیاطی والدین خود در رانندگی میشوند.
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری گفت: مشاهده مرگ کودکان در تصادفات رانندگی بسیار دلخراش است و متاسفانه کودکان بدون اینکه تقصیری داشته باشند قربانی بی احتیاطی والدین خود در رانندگی میشوند.
اسماعیل صفرینژاد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پرستاری بیان کرد: پیشگیری از تصادفات رانندگی یک وظیفه ملی و همیشگی است و پرستاران نیز با پیوستن به پویش نه به تصادف نقش خود را در این حوزه نیز ایفا می کنند، البته مردم نیز باید همکاری کنند و در زمان تصادفات از دخالت در کار اورژانس و کادر درمان خودداری کنند.
وی تاکید کرد: مشاهدات بنده به عنوان کادر درمان اتاق عمل نشان می دهد، بیشترین عاملی که باعث تصادفات جادهای میشود، نبود هوشیاری کامل حین رانندگی است.
وی ادامه داد: رانندگان در مسیرهای طولانی گاهی خسته و خوابآلود میشوند و اصرار دارند که با همین وضعیت و تحمل خستگی به مقصد برسند. اما این حالت در واقع گول زننده است و این اشتباه ساده گاهی می تواند به قیمت جان راننده یا سرنشینان آن تمام شود.
وی گفت: بارها با بیماران تصادفی در اتاق عمل مواجه شده ام و از آنها درباره علت تصادف پرسیده ام، تعداد بسیار زیادی از آنها به این نکته اشاره کرده اند که خواب آلودگی و نداشتن استراحت کافی موجب تصادف شده است.
صفری نژاد افزود: نکته بسیار مهم دیگر توجه به ایمنی کودکان در خودرو است. حتما باید به تجهیزات ایمنی کودکان در خودرو توجه داشته باشیم و از صندلی مخصوص برای کودکان خردسال در خودرو استفاده کنیم و افراد بزرگسال نیز حتما باید کمربند ایمنی را ببندند.
وی گفت: در موارد زیادی در بیمارستانها شاهد بوده ایم که به علت بی توجهی و بی احتیاطی والدین کودکان بدون اینکه تقصیری داشته باشند جان خود را در تصادف رانندگی از دست داده اند و این موارد بسیار دلخراش و آزار دهنده است.
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری افزود: متاسفانه بارها شاهد بودیم سرنشین جلو کودک را در بغل گرفته، خودش کمربند ایمنی را بسته است، اما بر اثر تصادف و ترمز شدید کودک از پنجره به بیرون پرتاب شده یا ضربه شدیدی به سر کودک خورده و باعث ایجاد تروما شده است.
صفرینژاد ادامه داد: یکی از موارد دیگر که در مواجهه با صحنههای تصادف مردم باید به آن توجه کنند این است که در زمان حادثه اجازه دهند اقدامات درمانی توسط نیروهای متخصص درمان انجام شود.
وی افزود: گاهی شاهد هستیم در صحنه تصادف، مردم جمع میشوند و میخواهند کمک کنند، ولی همین کمکها ممکن است باعث آسیبهای شدیدی مانند قطع نخاع شود که تا پایان عمر با فرد حادثه دیده همراه است. یک جابهجایی غلط میتواند آسیبهای جدی ایجاد کند.
رئیس کمیسیون رفاهی شورای عالی نظام پرستاری افزود: من هم بهعنوان عضو کوچکی از جامعه پرستاری به پویش نه به تصادف پیوسته ام، گر چه این پویش در زمان تعطیلات نوروز مطرح شد اما رعایت ایمنی و پیشگیری از تصادفات زمان نمی شناسند و همیشه باید برای رعایت نکات ایمنی در رانندگی اقدام کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.