امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- پس از نشخوار فکری این بلاها سر روان شما می آید
- طراحی بسته ملی برای رشد روانی کودکان پس از حمله رژیم صهیونیستی
- ویژه برنامه «مثل اربعین» در شیراز برگزار میشود
- برپایی ایستگاه سلامت در مسیر زیارت اربعین
- آمادگی کامل اورژانس کشور برای راهپیمایی بزرگ اربعین
- جزئیات فعالیت اورژانس کشور در جنگ ۱۲ روزه
- ۱۰۲ زن و ۴۷ کودک در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند
- نجات جان نوزاد با مشکل حاد تنفسی در بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) رفسنجان
- مراسم تکریم معاون پیشین و معارفه معاون جدید پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد
- نشست تخصصی بررسی تابآوری نظام سلامت در شرایط بحران با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران
- تقدیر کمیسیون بهداشت مجلس از فداکاریهای کادر درمان در جریان تجاوز ۱۲روزه صهیونیستها / بررسی چالشهای حوزه سلامت در نشست مشترک
- پرستاری در ایران، مکتب ایثار است/ دیدار معاون پرستاری و رئیس کل نظام پرستاری با خانواده شهید مهناز نعمتی
- کارگاه «تنآرامی و کاهش اضطراب در بحران»؛ گامی نو در سلامت روان کارکنان
- کسب رای اول انجمن گفتار درمانی ایران توسط عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
- راه اندازی شبیه ساز بیمار واقعیت مجازی (VR) در مرکز مهارت های بالینی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان
- شناسایی ۶۲ مورد مبتلا به تب مالت در مناطق تحت پوشش دانشگاه در سال ۱۴۰۳
- خطر تقلب در ادویه ها را جدی بگیریم
- کارگاه تخصصی هوش مصنوعی در تولید محتوای خبری ویژه کارکنان حوزه روابط عمومی دانشگاه برگزار شد
قزوین در مسیر جهانیِ مقابله با غرقشدگی
با وجود آن که استان قزوین در همسایگی دریاها قرار ندارد؛ اما آمار غرق شدگی در آن نگران کننده است. بر اساس گزارش پزشکی قانونی، تنها در شش ماه نخست سال جاری، ۹ تن از شهروندان قزوینی جان خود را در اثر غرق شدگی از دست داده اند. غرق شدگی، چالشی پنهان اما جدی […]


با وجود آن که استان قزوین در همسایگی دریاها قرار ندارد؛ اما آمار غرق شدگی در آن نگران کننده است. بر اساس گزارش پزشکی قانونی، تنها در شش ماه نخست سال جاری، ۹ تن از شهروندان قزوینی جان خود را در اثر غرق شدگی از دست داده اند.
غرق شدگی، چالشی پنهان اما جدی
در روزهایی که دمای هوا بالا می رود؛ آمار حوادث مرتبط با آب نیز افزایش می یابد. گزارش ها نشان می دهند که در استان قزوین، محل های وقوع غرقشدگی از استخرهای کشاورزی و کانال ها تا رودخانه ها و حتی وان حمام را شامل می شود. این موارد فقط شامل فوتی های ثبت شده در پزشکی قانونی هستند؛ در حالی که برخی از افراد به موقع نجات یافته و تحت درمان قرار گرفته اند، بنابراین شمار واقعی حادثه دیدگان بیش از آمار اعلام شده است.
غرق شدگی یکی از ده علت اصلی مرگ و میر در میان کودکان، نوجوانان و جوانان به شمار می رود و از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت، شاخصی مهم در سنجش توسعه سلامت در کشورهاست؛ زیرا ضمن از دست رفتن سال های مفید عمر بار ناتوانی را نیز افزایش می دهد.
دکتر سید امیرحسین میرزاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین و رئیس مرکز بهداشت استان، با بیان این مطالب از برگزاری پویش ملی «پیشگیری از غرقشدگی » خبر داد و گفت: این پویش از اول تا هفتم مرداد ۱۴۰۴، هم زمان با روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی (سوم مرداد برابر با ۲۵ جولای) برگزار میشود. این رویداد، در پاسخ به قطعنامه سازمان ملل متحد و با همراهی کشورهای مختلف جهان، با هدف حساس سازی عمومی نسبت به خطرات غرق شدگی و ارائه راهکارهای پیشگیرانه اجرا می شود. دکتر میرزاده افزود: پویش ملی اطلاع رسانی با محور آموزش گروه های در معرض خطر به ویژه کودکان و نوجوانان، شناسایی و اصلاح نقاط حادثه خیز، ارتقاء خدمات اورژانسی و اجرای مقررات پیشگیرانه، با شعار سازمان جهانی بهداشت مبنی بر اینکه « هر کسی ممکن است غرق شود، ولی هیچکس نباید غرق شود»، برگزار خواهد شد.
وی با اعلام پیوستن به این پویش، از مدیران شبکه های بهداشت و درمان، مراقبین سلامت، بهورزان و دیگر کارکنان نظام سلامت خواست تا با مشارکت فعال در این برنامه ملی، در کاهش خطر غرق شدگی و نجات جان انسان ها نقش آفرینی کنند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.