نگاه مشترک دستگاه‌های اجرایی برای افزایش سلامت جامعه | ایران مدلبز

نگاه مشترک دستگاه‌های اجرایی برای افزایش سلامت جامعه | ایران مدلبز
🔹شعار مجله سلامت و پزشکی ایران مدلبز🔹
⚕️ ایران مدلبز؛ پلی بین دانش پزشکی و زندگی روزمره ⚕️
Sunday, 27 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
سرخط اخبار پزشکی و سلامت ایران و جهان »
شناسه خبر : 44243
خانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 27 جولای 2025 - 9:32 | 12 بازدید | ارسال توسط :

نگاه مشترک دستگاه‌های اجرایی برای افزایش سلامت جامعه

وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: انسجام بین بخشی و تعیین سهم و میزان اثرگذاری هر دستگاه در تامین سلامت جامعه مهم و ضروری است.

نگاه مشترک دستگاه‌های اجرایی برای افزایش سلامت جامعه

به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دانشگاه‌های نسل ششم باید علاوه بر آموزش، پژوهش، فناوری، کارآفرینی و مسئولیت‌های اجتماعی و کاربردی، در انجام اقدامات فرهنگی، نگاه فرامرزی، بحث‌های اقتصادی، بحران زیست محیطی و هوش مصنوعی و… فعال باشند.

وی با تاکید بر عملیاتی کردن نتایج طرح های تحقیقاتی گفت: امروزه دانشگاه ها بر اساس مقالات و تحقیقات علمی در سطح جهانی ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شوند.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بین دانشگاه‌های تیپ ۳ کشور طی ۱۵ سال متوالی رتبه اول را کسب کرد و هم اکنون بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ ۲ قرار گرفته است.

دکتر صالحی فرد یادآور شد: تنها ۲۵ درصد عوامل موثر بر سلامت در حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی است و ۵۰ درصد تامین سلامت جامعه به مشارکت مردم و ۲۵ درصد هم به اقدامات نهادها و سایر ارگان ها وابسته است.

وی بر انسجام بین بخشی در تنظیم اسناد و تعیین سهم هر دستگاه و میزان اثرگذاری آن بر تامین سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: شناسایی مشکلات جامعه، انجام کارهای علمی و تحقیقاتی برای علت‌یابی و ارائه راهکارهای کاربردی و عملیاتی برای حل و رفع آنها ضروری است.

وی افزود: جلوگیری از افزایش سرطان ها، تصادفات و حوادث رانندگی، خودکشی، اعتیاد و … از مهمترین مسائلی است که باید با نگاه مشترک برای رفع آن ها تلاش کرد.

دکتر صالحی فرد ادامه داد: با افزایش سطح سواد سلامت مردم، خود مراقبتی، تغییر سبک زندگی، تغذیه مناسب، ورزش و فعالیت‌های بدنی و خروج از بی‌تحرکی می توان اپیدمی بیماری‌های غیر واگیر (دیابت، فشارخون، سکته های ناگهانی و … ) را کنترل کرد.

گفتنی است: کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری ذیل شورای سیاست گذاری برنامه ریزی، تصمیم سازی و تصمیم گیری تشکیل و برگزار شد.

هدف از تشکیل این کارگروه بررسی طرح‌های تحقیقاتی مسیله محور، جهت‌دهی پروژه های علمی به سمت حل مسایل و پاسخ به نیاز جامعه، و انجام تحقیقات پیرامون مسایل مرتبط با سلامت، چالش‌های زیست محیطی، امنیت غذایی، تقویت بنیه‌های اقتصادی است.

در این نشست معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیرکل دفتر فرهنگی و امور اجتماعی استانداری، مدیرکل پزشکی قانونی، معاونین آموزش و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از معاونان و نمایندگان معاونت های تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و نهادهای استان نیز حضور داشتند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.