امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- وبینار مدیریت بالینی تروماهای انفجاری با محوریت ارائه مهارتهای تخصصی جنگ ۱۲ روزه برگزار می شود
- ۲۶۹ اخطاریه بهداشتی در تنگستان صادر شد؛ پلمب ۴ واحد
- زایمان زودرس چرا اتفاق میافتد؟ دلایل علمی و راهکارهای پیشگیری
- اشتباهات مرگبار در خواب که میتواند باعث حمله قلبی و سکته مغزی در طول شب شود!
- راز موفقیت در باشگاه ورزشی
- روایتهایی از رنج گرسنگی مردم غزه
- شیرخشک نوزادان کاهش یافت+ جزئیات سهمیهبندی جدید
- یک حادثه تروماتیک چگونه به اختلال استرس پس از سانحه منجر میشود؟
- کاهش ۱۹ درصدی شکایات از سازمان انتقال خون
- نگاه مشترک دستگاههای اجرایی برای افزایش سلامت جامعه
- ۴ انتصاب جدید در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
- ۴ هزار بار مزاحمت تلفنی برای اورژانس از سوی یک نفر!
- کمپین پیشگیری از غرقشدگی در چهارمحال و بختیاری
- ثبت دو مورد اهدای عضو در یک هفته اخیر
- تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیبهای اشعه ماوراء بنفش
- پیگیری توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی غرب گلستان در دیدار با وزیر بهداشت
- افزایش سلامت معنوی بانوان موجب کاهش چشمگیر ترس از زایمان می شود
- چه سردردهایی را باید جدی بگیریم
نگاه مشترک دستگاههای اجرایی برای افزایش سلامت جامعه
وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: انسجام بین بخشی و تعیین سهم و میزان اثرگذاری هر دستگاه در تامین سلامت جامعه مهم و ضروری است.


به گزارش وبدا، دکتر صالحی فرد در نشست کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دانشگاههای نسل ششم باید علاوه بر آموزش، پژوهش، فناوری، کارآفرینی و مسئولیتهای اجتماعی و کاربردی، در انجام اقدامات فرهنگی، نگاه فرامرزی، بحثهای اقتصادی، بحران زیست محیطی و هوش مصنوعی و… فعال باشند.
وی با تاکید بر عملیاتی کردن نتایج طرح های تحقیقاتی گفت: امروزه دانشگاه ها بر اساس مقالات و تحقیقات علمی در سطح جهانی ارزیابی و رتبهبندی میشوند.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بین دانشگاههای تیپ ۳ کشور طی ۱۵ سال متوالی رتبه اول را کسب کرد و هم اکنون بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ ۲ قرار گرفته است.
دکتر صالحی فرد یادآور شد: تنها ۲۵ درصد عوامل موثر بر سلامت در حوزه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی است و ۵۰ درصد تامین سلامت جامعه به مشارکت مردم و ۲۵ درصد هم به اقدامات نهادها و سایر ارگان ها وابسته است.
وی بر انسجام بین بخشی در تنظیم اسناد و تعیین سهم هر دستگاه و میزان اثرگذاری آن بر تامین سلامت جامعه تاکید کرد و گفت: شناسایی مشکلات جامعه، انجام کارهای علمی و تحقیقاتی برای علتیابی و ارائه راهکارهای کاربردی و عملیاتی برای حل و رفع آنها ضروری است.
وی افزود: جلوگیری از افزایش سرطان ها، تصادفات و حوادث رانندگی، خودکشی، اعتیاد و … از مهمترین مسائلی است که باید با نگاه مشترک برای رفع آن ها تلاش کرد.
دکتر صالحی فرد ادامه داد: با افزایش سطح سواد سلامت مردم، خود مراقبتی، تغییر سبک زندگی، تغذیه مناسب، ورزش و فعالیتهای بدنی و خروج از بیتحرکی می توان اپیدمی بیماریهای غیر واگیر (دیابت، فشارخون، سکته های ناگهانی و … ) را کنترل کرد.
گفتنی است: کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان چهارمحال و بختیاری ذیل شورای سیاست گذاری برنامه ریزی، تصمیم سازی و تصمیم گیری تشکیل و برگزار شد.
هدف از تشکیل این کارگروه بررسی طرحهای تحقیقاتی مسیله محور، جهتدهی پروژه های علمی به سمت حل مسایل و پاسخ به نیاز جامعه، و انجام تحقیقات پیرامون مسایل مرتبط با سلامت، چالشهای زیست محیطی، امنیت غذایی، تقویت بنیههای اقتصادی است.
در این نشست معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیرکل دفتر فرهنگی و امور اجتماعی استانداری، مدیرکل پزشکی قانونی، معاونین آموزش و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از معاونان و نمایندگان معاونت های تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و نهادهای استان نیز حضور داشتند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.