امروز : پنج شنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۴
- بازدید رییس کمیته بهداشت و درمان اربعین از مرزهای چذابه و شلمچه
- قطع آب استخرهای متخلف تهران از امروز
- آغاز ۳ ابرپروژه آبرسانی در تهران؛ بارگذاری جمعیت باید متوقف شود
- تکریم مادر شهید در گناوه
- تقدیر از عضو فعال ستاد نماز جمعه گناوه
- برای درمان پروستات چه بخوریم؟ راهنمای بایدها و نبایدها
- فراخوان خادمان اربعین
- محدودیت سرویسدهی مترو تهران تا پایان هفته
- سطح بهداشتی کشتارگاههای استان بوشهر افزایش یابد
- پرونده جنجالی دوومیدانیکاران ایرانی در کره جنوبی به کجا رسید؟
- رشفورد به بارسلونا پیوست
- پوستر استقلال به مناسبت جدایی سیدحسین حسینی + عکس
- دلیل انزوا پس از طلاق
- خوددرمانی با ویتامین ها و مکمل های دارویی، ممنوع
- مرکز شهید سلیمانی شلمچه افتخار حوزه سلامت است
- اربعینی باشکوه را در پیش داریم
- آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی آبادان برای خدمت به زوار اربعین
- توصیههای رئیس سازمان اورژانس کشور به زائران اربعین در بازدید از مرز شلمچه
نشریات دانشجویی صدای وجدان جامعه و دانشگاه هستند
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نشست کارشناسان و نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاههای علوم پزشکی گفت: نشریات دانشجویی صدای وجدان جامعه و دانشگاه هستند و دانشگاهها به خصوص گروههای علوم پزشکی در جامعه نقش به سزایی در ارتقای سطح نشریات دانشجویی دارند و باید در این زمینه پیشرو باشند.


به گزارش وبدا، بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نشست دو روزه کارشناسان و نمایندگان مدیران مسئول در کمیته ناظر بر نشریات دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور با حضور دکتر حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر حسین انتظامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر بطهایی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور آغاز به کار کرد.
حبیبی در این نشست با اشاره به این که مهمترین اصل نشریه دانشجویی، محتوای آن نشریه به شمار میرود، گفت: شاید نشریات دانشجویی حرفهای نباشند اما محتوای تاثیرگذار آنها میتواند به فعالیت نشریه عمق و ضریب نفود بالایی ببخشد و این همان خصوصیت نشریات دانشجویی است که نباید از آن غافل شد.
وی با تاکید بر اهمیت صداقت در رسانه و تاثیر آن بر اعتمادسازی در بین مخاطبان اظهار کرد: انتظار میرود نشریات دانشجویی صادق باشند و حرفی بزنند که اثرگذار و توام با صداقت باشد. نشریات دانشجویی صدای وجدان جامعه و دانشگاه هستند و دانشجویان از طریق این نشریات میتوانند نگاه جامعه هدف، فرهیختگان، جامعه پزشکی و عالمان را در جامعه ترویج دهند.
معاون وزیر بهداشت در ادامه خاطرنشان کرد: نگاه ما در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت این است که در تمام کارها، حضور دانشجویان را مدنظر قرار دهیم و دانشجویان را محور امور خود بدانیم و در برنامهریزیها از آنها بهرهمند شویم و تلاش داریم از دانش و ظرفیت منتخبان و نمایندگان شورای نظارت بر نشریات دانشجویی در برنامهریزیهای خود استفاده کنیم.
وی خطاب به کارشناسان و فعالان نشریات دانشجویی گفت: ما میتوانستیم انتخابات هیات نظارت را مجازی برگزار کنیم و منتخبان را معرفی کنیم اما مهمترین علاقه من برای برگزاری این نشست این بود که به صورت حضوری با شما عزیزان ارتباط برقرار کنیم. شمایی که در عرصه رسانه بسیار اثربخش هستید؛ فضایی که شما میتوانید در عرصه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایجاد کنید به خصوص بعد از آغاز سال تحصیلی، فضایی متفاوت خواهد بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت در ادامه بیان داشت: وضعیت فعالیتهای فرهنگی را طی پایشی که همکاران ما در معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام دادهاند، مطالعه کردم بر اساس این پیمایش علاقهمندی به فعالیت در نشریات دانشجویی در رتبه سیزدهم قرار داشت. هر چند فعالیت در نشریه دانشجویی نسبت به دیگر فعالیتهای دانشجویی از اقبال کمتری در بین دانشجویان علوم پزشکی برخوردار است اما این امر به معنی بیتاثیر بودن نقش و اثرگذاری فعالان نشریات دانشجویی نیست؛ شما مثل یکهایی هستید که به صفرها معنا میدهید. در دنیای امروز رسانه در همه ابعاد جامعه اثرگذار و نقش آفرین است.
حبیبی تاکید کرد: بعد دیگری که ما باید نسبت به تقویت آن اهتمام کنیم، بعد علم و تکنولوژی در کشور است. ما باید در این مقوله قوی باشیم و وظیفه دانشگاهیان و شما مسئولان نشریات دانشجویی این است که منعکس کننده این نگاه و تقویتکننده علم و تکنولوژی باشید.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود به جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی ناجوانمردانه جنگ را بر ما تحمیل کرد و ما اقتدار و پیروزی ایران اسلامی را در این جنگ شاهد بودیم. اگر ما قوی نبودیم، این آتش بس از سوی دشمن صادر نمیشد و ما با افتخار، پیروز این میدان شدیم.
حبیبی با تاکید بر قوی بودن ایران اظهار داشت: رمز قوی ماندن ما نیروهای مسلح و شهدایمان هستند. ما مدیون شهدا هستیم و اگر قدرت موشکی و زحمات طهرانیمقدمها و حاجیزادهها نبود، دشمنان با ما همان کاری را با ما میکردند که با غزه کردند. ما باید در عرصه نظامی و تقویت همبستگی ملی قوی باشیم. همبستگی ملی و حضور مردم در صحنه یک سرمایه اجتماعی است که باید همواره آن را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که کشور ما آماج حمله صهیونیستهای نژادپرست قرار گرفت، دیدیم که این دشمن برای انسانها هیچ ارزشی قائل نیست؛ در غزه شاهدیم چگونه انسانها را به خاک و خون کشیدند و بیش از ۵۰ هزار انسان بیگناه را به شهادت رساندند و اکنون صدها هزار نفر در غزه در گرسنگی و فقر به سر میبرند.
معاون وزیر بهداشت به سکوت مرگبار مدعیان بشردوستی در سطح جهان اشاره کرد و گفت: مدعیان دروغین بشردوستی چشمان خود را بستهاند و نمیبینند که مردم از گرسنگی در غزه تلف میشوند و حتی افرادی که برای دریافت غذا در صف میایستند مورد هجوم دشمن قرار میگیرند و به رگبار بسته میشوند اما هیچ صدایی از این مدعیان بشردوستی در نمیآید.
حبیبی با اشاره به این که به خوبی بر همگان روشن شد که ما به دنبال حل و فصل مسائل بودیم، ادامه داد: دشمن در حین مذاکره و تعامل به کشور ما حمله کرد و باعث به شهادت رساندن دانشمندان، فرماندهان، عموم مردم و کودکان بیگناه شد اما به لطف خداوند آنها شکست خوردند و ما پیروز شدیم. آنها آمده بودند کشور ما را نابود و ایران را تکه تکه کنند اما نتوانستند به خواسته شوم خود دست یابند و در نهایت درخواست آتش بس دادند. این پیروزی متعلق به همه ایران، شما دانشجویان و مردم همیشه در صحنه است. انسجام و وفاق ملت ایران در این جنگ ۱۲ روزه بینظیر بود و این همبستگی و اقتدار مایه پیروزی و قدرت ایران اسلامی شد.
وی با اشاره به این که ما پیروز این جنگ شدیم چون رهبری فرهیخته داریم، تاکید کرد: مقام معظم رهبری در شرایط خطر در کنار مردم بود و رئیس جمهور نیز در صحنه حضور داشت. کادر سلامت و پزشکان و پرستاران در طول جنگ ۱۲ روزه و پس از آن با از خودگذشتگی، حماسهای خلق کردند و با همه وجود در خدمت بیماران و مجروحان آسیب دیده بودند که باید از تلاش آنها تقدیر کرد.
در ادامه این نشست دکتر محمد اقاسی مدیر کل دفتر مطالعات وزارت ارشاد با موضوع بازنمایی در لبه بحران، تأثیر هوش مصنوعی بر روایت خبری و افکار عمومی و دکتر محمد رهبر مشاور وزیر ارتباطات در خصوص راهکارهای مقابله با پروپاگاندا در عصر هوش مصنوعی سخنرانی و بر ضرورت آگاهی رسانهای دانشجویان در این حوزه تأکید کردند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.