امروز : چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴
- دلیل انزوا پس از طلاق
- خوددرمانی با ویتامین ها و مکمل های دارویی، ممنوع
- مرکز شهید سلیمانی شلمچه افتخار حوزه سلامت است
- اربعینی باشکوه را در پیش داریم
- آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی آبادان برای خدمت به زوار اربعین
- توصیههای رئیس سازمان اورژانس کشور به زائران اربعین در بازدید از مرز شلمچه
- نشریات دانشجویی صدای وجدان جامعه و دانشگاه هستند
- مرکز توانبخشی و آموزشی «حامی» در قروه آغاز به کار کرد
- شاخص اشعه فرابنفش در سطح هشدار | توصیه وزارت بهداشت برای پیشگیری از سرطان پوست
- خوددرمانی با ویتامینها و مکملهای دارویی، ممنوع
- چرا باید کشور بهخاطر شاخص بالای پرتو فرابنفش تعطیل شود؟!
- کشف بیش از ۶ هزار داروی مخدر و قاچاق در اسفراین
- زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال مشخص شد
- تراکتور به دنبال خرید یک دروازهبان اروپایی
- فغانی زیر تیغ انتقاد وزیر ورزش
- ترکیب ایران مقابل فرانسه مشخص شد+ عکس
- جدایی بیرانوند از تراکتور/ یاغی جدید در راه است!
- مهاجم سابق پرسپولیس در راه استقلال!
طرح ملی آمایش امید یکی از پروژههای راهبردی در حوزه جمعیت
در جلسهی تبیین طرح ملی “آمایش امید” در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اهداف، ساختار سازمانی و الزامات اجرایی این طرح، به عنوان یکی از پروژههای راهبردی در حوزه جمعیت، تبیین شد.



دکتر سعید سرداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در این نشست با تأکید ویژه بر اهمیت اجرای دقیق، منسجم و همهجانبه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح ملی “آمایش امید” را به عنوان یکی از پروژههای راهبردی و اولویتدار دانشگاه در حوزه جمعیت برشمرد.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت فعال و مسئولانه شبکههای بهداشت شهرستانها در تمامی سطوح اجرایی، بهرهگیری حداکثری از تمامی ظرفیتهای انسانی، فنی و زیرساختی موجود در سطح دانشگاه و شبکههای بهداشت را شرط لازم برای موفقیت این طرح دانست.
دکتر سرداری با بیان اینکه بدون هماهنگی کامل بین معاونتها، شبکههای بهداشت و سایر نهادهای مرتبط، اهداف طرح به صورت کامل تحقق نخواهد یافت، گفت: طرح آمایش امید یک فرصت بینظیر و استراتژیک برای بازنگری عمیق در سیاستها و خدمات حوزه سلامت است که میتواند باعث هدفمند شدن اقدامات در راستای ارتقای شاخصهای جمعیتی و سلامت خانوادهها شود و از این رو انتظار میرود شبکههای بهداشت، با بهرهگیری از دادههای دقیق و تحلیلهای محلی، ضمن طراحی برنامههای متناسب با شرایط خاص هر شهرستان، همکاری مستمر و موثر با سایر بخشهای دانشگاه و نهادهای محلی داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: نظارت دقیق و اثربخش بر فرایندهای اجرایی و ایجاد ارتباط دوسویه و مستمر میان سطوح ستادی و عملیاتی، از عوامل کلیدی برای تحقق اهداف این طرح است.
در ادامه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز با ارائه تحلیل مفصل و آماری از وضعیت جمعیت کشور و استان زنجان، به بیان چشمانداز و انتظارات ستاد دانشگاه از شبکههای بهداشت پرداخت و بر اهمیت آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی به ویژه بهورزان و مراقبین سلامت، تاکید کرد.
دکتر محمدرضا صایینی، افزود: ارتقای سطح دانش و مهارتهای عملیاتی این نیروها، افزایش انگیزه و ایجاد انگیزههای مستمر جهت اجرای برنامهها از عوامل اساسی در موفقیت اجرای این طرح است و با توجه به نقش مهم این گروهها به عنوان بازوان اجرایی طرح، توجه ویژه به آموزشهای هدفمند و تقویت ظرفیتهای آنها ضروری است.
وی با اشاره به ضرورت گزارشدهی مستمر و مستندسازی دقیق اقدامات، بر اهمیت بازخوردگیری منظم و تحلیل دادهها برای اصلاح و بهینهسازی فرایندها نیز تأکید کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.