امروز : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴
- نرخ سزارین در استان قم ۱۵ درصد کاهش یافته است
- زارع در پرسپولیس ماند
- اولین اخراجی وحید هاشمیان در ترکیه
- توافق پرسپولیس با الماس سیاه بایرن مونیخ
- بیرانوند نقره داغ میشود
- بازیکن پرحاشیه در راه استقلال/ هواداران او را نمیخواهند
- عذرخواهی بیرانوند از هواداران پرسپولیس
- هجوم ایرانیها به پیج اینستاگرام تیم والیبال صربستان
- کم محلی خودرو به ارز
- راننده اتوبوس مرگ کیست؟
- روانشناسی بالینی؛ گامی در جهت شناخت و بهبود سلامت روان
- افزایش اضطراب نوجوانانان در فصل تابستان
- علل روانشناختی مجرد ماندن افراد از نگاه علم روانشناسی
- چگونگی شکلگیری افکار منفی و تاثیر آن بر سلامت روان
- دستورالعمل ایمنی تغذیهای ویژه هیئتداران منتشر شد/ تاکید بر رعایت اصول بهداشتی و تغذیهای در مراسم مذهبی
- دیدار مدیر بانک رفاه استان کرمان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم
- چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب میزند؟
- برگزاری جلسه کمیته امنیت اطلاعات در دانشکده علوم پزشکی خمین
جمعیت، بنیان آینده؛ ضرورت بازنگری در نگاه به فرزندآوری
در راستای آگاهی بخشی و تبیین اهمیت موضوع جمعیت، نشست آموزشی ویژه بانوان شاغل اداره کل امور مالیاتی قزوین با حضور کارشناس گروه سلامت جمعیت و جوانی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین برگزار شد. در این نشست، معصومه احدیزاده با اشاره به روندهای نگران کننده شاخص های جمعیتی کشور، اظهار کرد: جمعیت، نه صرفاً […]


در راستای آگاهی بخشی و تبیین اهمیت موضوع جمعیت، نشست آموزشی ویژه بانوان شاغل اداره کل امور مالیاتی قزوین با حضور کارشناس گروه سلامت جمعیت و جوانی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین برگزار شد.
در این نشست، معصومه احدیزاده با اشاره به روندهای نگران کننده شاخص های جمعیتی کشور، اظهار کرد: جمعیت، نه صرفاً یک عدد آماری، بلکه زیربنای اقتدار، رفاه، امنیت و تداوم فرهنگی هر ملت است. اما متأسفانه امروز، کاهش نرخ باروری، افزایش سن ازدواج و فرزندآوری، افزایش ناباروری و کاهش تمایل به داشتن فرزند دوم یا سوم، بهوضوح نشان میدهد که آینده جمعیتی ما با تهدیدی جدی مواجه است.
وی افزود: در حالی که نرخ باروری در دهه ۶۰ بیش از ۶ فرزند به ازای هر زن بود؛ امروز این عدد به زیر ۶/۱ رسیده که کمتر از سطح جایگزینی نسل است و می تواند در آینده ای نه چندان دور، پیامدهایی جدی در حوزه اقتصاد، سلامت، آموزش و امنیت اجتماعی ایجاد کند.
احدیزاده با تأکید بر اینکه فرزندآوری یک سرمایه گذاری بلندمدت برای خانواده است؛ گفت: فرزندان در خانواده های پرجمعیت پشتوانه یکدیگرند و در زمان سالمندی والدین، نقش حمایتی بیشتری ایفا می کنند. از سوی دیگر، تک فرزندی هرچند ممکن است به لحاظ رفاهی ساده تر به نظر برسد؛ اما در بلندمدت می تواند چالش های روانی و اجتماعی بیشتری برای کودک و والدین ایجاد کند. وی با اشاره به آسیب های روانی ناشی از تمرکز بیش از حد والدین بر تنها فرزند، ادامه داد: این شرایط می تواند منجر به خودمحوری، حساسیت بالا، اضطراب و نارضایتی دائمی در فرزند شود. در حالی که در خانواده های چند فرزندی، شرایط برای شکل گیری توقعات طبیعی تر و مهارت های اجتماعی واقع بینانهتر فراهم است.
در پایان، این کارشناس حوزه سلامت جمعیت، بر ضرورت تغییر نگرش عمومی نسبت به فرزندآوری، ترویج آگاهی و کاهش ترس های ذهنی در مسیر فرزنددار شدن تاکید کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.