🔹شعار مجله سلامت و پزشکی ایران مدلبز🔹
⚕️ ایران مدلبز؛ پلی بین دانش پزشکی و زندگی روزمره ⚕️
Sunday, 13 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴
سرخط اخبار پزشکی و سلامت ایران و جهان »
شناسه خبر : 41467
خانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 13 جولای 2025 - 15:34 | 6 بازدید | ارسال توسط :

جمع‌بندی پایش نظام ارجاع در زنجان پیش از سفر رئیس‌جمهور

در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان، جلسه جمع‌بندی پایش کشوری نظام ارجاع باحضور مسئولان وزارتی و دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

جمع‌بندی پایش نظام ارجاع در زنجان پیش از سفر رئیس‌جمهور

جمع‌بندی پایش نظام ارجاع در زنجان پیش از سفر رئیس‌جمهور

در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان، جلسه جمع‌بندی پایش کشوری نظام ارجاع باحضور مسئولان وزارتی و دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

به گزارش وبدا-زنجان، جلسه جمع‌بندی پایش نظام ارجاع در زنجان پیش از سفر رئیس‌جمهور، امروز ۲۱ تیرماه با بررسی روند اجرای برنامه نظام ارجاع پزشک خانواده در استان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه، برگزار شد.

 

دکتر کورورش اعتماد، رئیس مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتِ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که با همراهی مسئولین وزارتی مرتبط با برنامه پزشک خانواده، در زنجان حضور دارد، در این جلسه گفت: اصلاح مشکلات موجود در نظام ارجاع از اولویت‌های اساسی وزارت بهداشت است و هدف اول این نظام، احترام و تکریم مراجعه‌کنندگان می‌باشد.

 

دکتر سعید سرداری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت پرداختی مناسب به پزشکان، تاکید کرد: موفقیت برنامه پزشک خانواده منوط به حمایت‌های مالی و انگیزشی از کادر درمان است.

 

دکتر محمدرضا صایینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، سامانه سیب و برنامه‌های آموزشی مستمر را از عوامل کلیدی در ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی معرفی کرد.

 

در پایان این نشست، تاکید شد که همکاری بین معاونت‌های بهداشت و درمان و بهبود سامانه‌های اطلاعاتی و آموزشی، می‌تواند موجب پیشرفت‌های چشمگیری در نظام ارجاع و ارتقای سلامت جامعه شود.

 

در ادامه، به منظور بررسی و پایش دقیق روند ارجاع پزشک خانواده در شهرستان‌های ابهر، رازبین و ارمغانخانه، سه تیم برای بازدید میدانی اعزام شدند.

 

این تیم‌ها ضمن بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی، مشکلات و چالش‌های موجود در روند ارجاع بیماران را به صورت میدانی بررسی کردند.

 

نتایج بازدیدها نشان داد که روند ارجاع در این شهرستان‌ها به طور کلی قابل قبول است، اما برخی مشکلات و موانع اجرایی در مسیر ارجاع بیماران وجود دارد که نیازمند برنامه‌ریزی و اقدامات اصلاحی است.

 

از جمله این موارد می‌توان به کمبود تجهیزات، نیاز به آموزش‌های تکمیلی برای کادر درمان و بهبود سامانه‌های ثبت و پیگیری ارجاع اشاره کرد.

 

در پایان جلسه، تصمیمات لازم برای رفع مشکلات و بهبود نظام ارجاع در استان اتخاذ شد و تاکید شد که همکاری مستمر بین وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشتی و درمانی برای ارتقاء کیفیت خدمات نظام ارجاع ضروری است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.