امروز : یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۴
- کارگاه دو روزه طرح حمایت اجتماعی از کودکان در موقعیت خیابان
- احتمال بازگشت وزن بعد از جراحی چاقی چقدر است؟
- جمعبندی پایش نظام ارجاع در زنجان پیش از سفر رئیسجمهور
- بازدید کارشناسان نظام ارجاع وزارت بهداشت از روند اجرای برنامه ارجاع در ابهر
- توصیه یک کارشناس اورژانس پیش بیمارستانی: علائم گرمازدگی را بشناسید و سریع اقدام کنید
- جلسه هماهنگی سفر ریاست جمهوری به استان؛ تأکید بر اضافه شدن بیمههای تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح به زیرگروههای نظام ارجاع
- اهدای عضو بانوی زنجانی به سه بیمار نیازمند
- متخصص قلب و عروق؛ برای حفظ سلامت قلبی و عروقی چکاپ و آزمایش سالیانه ضروری می باشد
- یک مددکار اجتماعی : استرس؛ تهدیدی جدی برای سلامت
- برگزاری کارگروه سلامت در حوادث و سوانح قم
- دومین جلسه کمیته درمان، کاهش آسیب و حمایتهای اجتماعی استان گلستان برگزار شد
- بایدهای و نبایدهای مصرف روغن ها؛ ناسالم ترین نوع روغن برای سلامت قلب چیست؟
- نقش انستیتو پاستور ایران در کنترل بیماریهای زئونوز؛ از پژوهش تا تولید واکسن
- واکسیناسیون؛ یکی از موثرترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی
- تنگی عروق قلب؛ بیماری خاموش با علائم هشداردهنده
- نهمین جلسه ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برگزار شد/ قدردانی وزیر بهداشت از تیم ملی سلامت برای تلاش های خستگیناپذیر حتی در روزهای پراسترس جنگ
- بیش از ۱۰۰ واحد صنفی به علت تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند
- حمایت همه جانبه از قانون جوانی جمعیت، ضروری است
مراسم یادبود دانشجوی شهید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور اقشار مختلف دانشگاهی برگزار شد
مراسم یادبود فاطمه صدیقی صابر دانشجوی شهید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور اقشار مختلف دانشگاهی در حالی برگزار شد که فقط یک آیین سوگواری نبود؛ تجلی انسجام، تعهد و همدلی نسل جوان دانشگاهی بود که به نام فاطمه گرد هم آمدند و برای ایران همقسم شدند.
.jpeg)
به گزارش وبدا به نقل از مفدا، روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه، تالار دکتر شریعتی دانشگاه علومپزشکی اصفهان میزبان مراسمی بود که حال و هوایی متفاوت داشت؛ یادبود شهید فاطمه صدیقی صابر، دانشجوی جوان این دانشگاه که در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به همراه ۱۱ نفر از اعضای خانواده خود به شهادت رسید. اگر چه دانشگاه تعطیل بود، اما تالار از ساعتها قبل از آغاز رسمی برنامه با حضور گسترده دانشجویان، اساتید و مسئولان پر شده بود. جمعیتی از طیفهای مختلف فکری دانشجویی، با چهرههایی اندوهگین اما مصمم و نگاههایی پرمعنا، آمده بودند تا در این آیین حضور پیدا کنند و انسجام و همدلی جامعه دانشگاهی را نشان دهند. حضور مسئولان، امدادگران و اعضای جوان جمعیت هلال احمر استان اصفهان در کنار دکتر مومنی رئیس این جمعیت با لباسهای هلال احمر رنگی دیگر به مراسم داده بود؛ حضوری که جلوهای از همدلی عمیق و همراهی قلبی بود. آنها آمده بودند تا در کنار یاد شهید فاطمه صدیقی صابر، نام و خاطره دو امدادگر فداکار، سید علیاکبر میرمحمدی و مجتبی ملکی را نیز زنده نگه دارند.
فضای مراسم رسمی اما در عین حال صمیمی بود. برنامه با تلاوت قرآن آغاز شد و مستندی از شهید پخش شد؛ تصویری از زندگی کوتاه اما پرامید دختری که حالا به نمادی از ایستادگی علمی و همدلی در فضای دانشگاهی تبدیل شده است.
دکتر شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از حاضران در این برنامه بود؛ او جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن مردم بیدفاع را لکه ننگی بر پیشانی مدعیان دروغین حقوق بشر دانست و گفت: ما ضمن محکوم کردن این جنایتات آشکار، بر ادامه راه شهدای علم و ایستادگی در برابر ظلم و ستم تأکید داریم.
شیرانی همچنین با اشاره به شهادت مظلومانه این دانشجو بیان داشت: امروز، نام او برای همیشه در تاریخ این دانشگاه خواهد درخشید و ما وظیفه داریم راهش را با پشتکار، علمورزی و وفاداری به ارزشهای انسانی ادامه دهیم.
یکی از بخشهای تاثیرگذار و قابل توجه مراسم، حضور فعال اعضاء جمعیت هلال احمر استان اصفهان بود که برنامههای ویژهای برای این مراسم تدارک دیده بودند و با حضور با لباس هلال احمر در دانشگاه نشان دادند که راه این شهدا نیز از مسیر دانشگاه میگذرد.
دکتر مومنی، رئیس جمعیت هلالاحمر استان اصفهان، در حاشیه مراسم با اشاره به یاد و خاطره دو شهید امدادگر گفت: این دو عزیز با جانفشانی و فداکاری در مسیر خدمت به مردم و میهن به شهادت رسیدند و نامشان برای همیشه در دل خانواده بزرگ هلالاحمر زنده خواهد ماند. ما باور داریم که بچههای داوطلب هلالاحمر همیشه و در هر شرایطی کنار مردم و وطن ایستادهاند و این راه را با ایمان، تعهد و عشق به ایران ادامه خواهند داد. یاد این شهدا برای ما نه فقط خاطره، که چراغ راه است.
دانشجویان در مسیر ورود به سالن با بروشورها، عکسها و پیامهایی امیدبخش و حماسی مواجه میشدند که فضای معنوی مراسم را غنیتر کرده بود.
یکی از نقاط قوت مراسم میثاقنامه دانشجویی بود؛ متنی دستنویس که توسط خود دانشجویان آماده شده بود و حاضران با زدن اثر انگشت قرمز روی آن، تعهد خود را نسبت به ادامه راه شهدای علم و انقلاب اعلام کردند. این میثاقنامه، لحنی دانشجویی داشت، اما محتوایی جدی و هدفمند؛ تأکیدی بر پاسداشت مسیر شهدا از مسیر علم، اخلاق و خدمت.
در بخشی از این میثاقنامه آمده بود: «با تمام وجود میکوشیم که آینده را بسازیم و حلقههای وصلی باشیم میان مردم. عهد میبندیم که با یاری و نور علم خداوند خادم این ملت و امت باشیم. ما انعکاس فریادهایی خواهیم بود که سالها پیش به ندای حق آن پیر فرزانه لبیک گفته و اکنون کمر بسته تا ظهور امام زمانمان را رقم بزنیم ما نسل همان جوانانیم که عاشقانه در راه دین و وطن جنگیده و عارفانه به محبوب خویش پیوستند.»
در حاشیه مراسم، پویش «همکلاسی شهید من» در جریان بود. در این پویش از دانشجویان خواسته شده بود که اگر خاطرهای از شهید فاطمه دارند یا احساسی نسبت به او و شهادتش دارند در قالب یک ویدئوی کوتاه بیان کنند تا یادش در صدای همکلاسیهایش زنده بماند.
یکی از جلوههای زیبای این مراسم درختی بود که در کنار سن قرار داشت و توجهها را به خود جلب کرده بود. درختی به یاد شهید جوان دانشگاه که هر کدام از حاضران به یاد او دستنوشتههای خود را به شخههای آن آویزان میکردند.
دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهدا شت نیز در این مراسم حضور داشت.
او با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید مظلوم گفت: شهادت جوانان، استادان و دانشمندان ما، بیانگر آن است که دشمنان درصدد هستند که آینده ایران را هدف قرار دهند. آنان با ترور دانشمندان و نخبگان علمی ما تلاش دارند این کشور را از پیشرفت بازدارند.
معاون وزیر بهداشت افزود: دشمنان نمیفهمند که ایران، سرزمین علم و دانش است و استادان و جوانان ما آینده ایران را میسازند و اجازه نخواهند داد که دشمن، مسیر علم و پیشرفت را مسدود کند.
حبیبی در ادامه صحبتهای خود با گرامیداشت یاد دانشمندان شهید تاکید کرد: ما مسیر شهدا را با افتخار ادامه خواهیم داد. امروز نیز متعهد میشویم که در راه علم و پیشرفت کوتاهی نکنیم. تلاش علمی، مسیر ادامه این راه پرافتخار است.
عاملی که باعث شد این مراسم بسیار پرشورتر از آن چه انتظار میرفت برگزار شود، اجرای برنامه توسط خود دانشجویان دانشگاه بود که به عشق وطن و به خاطر همدانشگاهی شهیدشان فاطمه دور هم جمع شده بودند تا این رویداد را رقم بزنند.
فلشهای رزق معنوی شامل وصیتنامه و سخنرانی شهدا و بروشورهایی متناسب با محتوای برنامه در اختیار حاضران قرار گرفت. همه دانشجوها از سلایق و گرایشها و تفکرهای مختلف حول محور فاطمه گرد آمدند تا این مراسم را از یک مراسم یادبود ساده و حزنانگیز به یک گردهمایی نمادین و باشکوده از انسجام و همدلی جامعه دانشگاهی تبدیل کنند.
مراسم یادبود شهید فاطمه صدیقی صابر، فراتر از وداع با یک همدانشگاهی بود. این مراسم آغازی بود برای تاکید بر نقش دانشجویان در ساخت آیندهای که شهیدان آن را با خون خود تضمین کردهاند. فاطمه در این مراسم تنها یک همکلاسی درگذشته نبود؛ او نقطه اشتراک و اتصال تمام دانشجویانی بود که با باور به آیندهای روشن با علم، تعهد و همدلی تحت یک عنوان به یکدیگر پیوند میخوردند؛ ایران.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.