امروز : شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴
- با این ۴ کار ساده باهوشتر می شوید و بهتر تصمیم می گیرید
- گفتن این ۸ جمله ساده ناخواسته مسیر موفقیت شما را سد می کند
- این ۹ ویژگی مهم باعث می شود افراد جوان تر از سن شان به نظر بیایند
- نگهداری حیوانات خانگی در بارداری، عامل افزایش ناهنجاری جنین
- ارائه بیش از ۷۰ هزار خدمت پزشکی و آموزشی در بنیاد علوی
- تمرین نجات کودکان در بحران؛ وقتی بیمارستان به میدان مقابله با فاجعه تبدیل شد
- انجام ۱۳۷۵ نظارت بهداشتی در دهه اول ماه محرم در شهرستان کاشان
- برگزاری نشست هماندیشی مدیرکل دیوان محاسبات استان اصفهان با مسئولان دانشگاه
- کانونهای داخلی گردوغبار حاصل توسعهٔ ناپایدار
- سومین اهدای عضو در سالجاری در کاشان
- حضور دانشجویان لبنانی دانشگاه در تظاهرات ضدصهیونیستی
- برگزاری کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانه ها
- پیگیری سلامت بیش از چهار هزار بیمار پس از ترخیص در بیمارستان شهید بهشتی کاشان
- دستاوردی نوین در تشخیص بیماریهای انگلی؛ محققان کاشانی کیت تشخیص سریع کیست هیداتید ساختند
- آغاز مراحل راهاندازی بخش VIP و تسریع طرحهای عمرانی در بیمارستان بهشتی کاشان
- جلسه ستاد اقامه نماز در دانشگاه برگزار شد
- قدردانی شورای اطلاعرسانی دولت از عملکرد وزارت بهداشت در جنگ ۱۲ روزه/ وزارت بهداشت؛ پیشتاز در اطلاعرسانی و امدادرسانی در بحران اخیر
- آب آوردن مفصل، نشانهای مهم از روماتیسم مفصلی در کودکان
تمرین نجات کودکان در بحران؛ وقتی بیمارستان به میدان مقابله با فاجعه تبدیل شد
مانور مدیریت مصدومین انبوه روز چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ در اورژانس بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مانور با بهرهگیری از سیستم بینالمللی تریاژ JumpSTART ویژه کودکان، تیمهای پزشکی و پرستاری شرایط جنگی و بحران را شبیهسازی کرده و مصدومان فرضی را در قالب چهار زون مختلف (سیاه، قرمز، زرد، سبز) دستهبندی و مدیریت کردند. هدف اصلی این تمرین، ارتقاء سطح آمادگی در مواجهه با بحرانهای گسترده و آموزش عملی کادر درمان بود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مانور مدیریت مصدومین انبوه در شرایط بحران چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ در اورژانس این مرکز برگزار شد.
در این مانور که با حضور تیمهای تخصصی پزشکی و پرستاری برگزار شد، سناریویی از مراجعه همزمان تعداد زیادی مصدوم به اورژانس بیمارستان در شرایط جنگی و بحران شبیهسازی شد. هدف اصلی از اجرای این تمرین، ارزیابی میزان آمادگی کادر درمان در مواجهه با بحرانهای گسترده و بهکارگیری سیستمهای استاندارد بینالمللی برای تریاژ و مدیریت مصدومان بود.
دکتر مهسا صوتی، از مسئولان اجرای این مانور، در توضیح این اقدام گفت: «در شرایط خاص مانند جنگ تحمیلی، با توجه به اعلام آمادهباش، دستورالعملی براساس ظرفیتها، نیروی انسانی و پروتکلهای بیمارستانی برای مدیریت مصدومین انبوه تدوین و به سیستم پرستاری و پزشکی ابلاغ شد.»
وی افزود: «در این مانور، از سیستم تریاژ بینالمللی مبتنی بر Disaster Medical System (DMS) استفاده شد که نسخه ویژه آن برای کودکان، تحت عنوان JumpSTART، به پزشکان و پرستاران آموزش داده شد. در جریان تمرین، بیماران به چهار زون سیاه، قرمز، زرد و سبز دستهبندی شدند که هرکدام به فضاهای از پیش تعیینشده منتقل شدند و تیمهای درمانی مطابق سناریوهای طراحیشده برای هر بیمار، تمرینهای لازم را اجرا کردند.»
این مانور فرصتی بود تا کارکنان بیمارستان، در فضایی شبیهسازیشده، مهارتهای عملی و تصمیمگیری سریع خود را در مواجهه با بحرانهای واقعی محک بزنند. مسئولان بیمارستان مرکز طبی کودکان ابراز امیدواری کردند که برگزاری اینگونه تمرینها در افزایش آمادگی تیمهای درمانی و بهبود واکنشهای اضطراری نقش موثری ایفا کند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.