امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
تفاهمنامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق منعقد شد
تفاهمنامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق به امضای دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه و جبار محمد رحیم، رئیس این سندیکا رسید.

به گزارش روابطعمومی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست امضای این تفاهمنامه که چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴، برگزار شد، دکتر مرجان یغمایی و دکتر آرپی مانوکیان، مدیران روابط بینالملل و توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل، دکتر خسرو سهرابی، مشاور معاون بینالملل دانشگاه، عیسی خانو طاهر، دکتر هیمن فتاحی، عبدالرحمان حمد علی و هیمن محمد یاسین، نایبرئیس، مشاور، سرپرست شعب شهرستان و مدیر آمار و برنامههای سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق و علی صیادی، کارشناس مسئول روابط و امور بینالملل معاونت بینالملل نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر جعفریان ضمن خیرمقدم به هیأت سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق، گفت: نگاه من به عنوان معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به اقلیم کردستان کاملاً راهبردی است و در صدد برنامهریزی جدی برای همکاریهای مشترک در این منطقه هستیم.
معاون بینالملل دانشگاه با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای موجود برای همکاری مشترک، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده همکاری با اقلیم کردستان در زمینههای آموزشی، پژوهشی، سلامت الکترونیک(Digital Health)، سیستماتیک کردن نظام سلامت و راهاندازی مراکز تعالی هستند.
وی تصریح کرد: همچنین امکان برگزاری دورههای آموزشی با ارائه مدرک مشترک (Joint Degree) با یکی از دانشگاهها یا دانشکدههای فعال در حوزه علوم پزشکی اقلیم کردستان نیز وجود دارد.
دکتر جعفریان با بیان اینکه بازگشایی دفتر دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه سلیمانیه نیز در دستور کار قرار دارد، افزود: این دفتر و یا ایجاد دفتری جدید در اقلیم میتواند زمینهساز همکاریهای مشترک در حوزه گردشگری سلامت نیز باشد.
معاون بینالملل دانشگاه با ابراز تمایل برای حذف کارگزاران جذب دانشجو در اقلیم کردستان و همکاری مستقیم با سندیکا در این خصوص، بیان داشت: در صورت معرفی دانشجو به صورت گروهی، بورسیه تحصیلی به آنها اختصاص خواهد یافت.
وی اظهار امیدواری کرد که تفاهمنامه همکاری مشترک میان دو مجموعه به زودی وارد فاز اجرایی شود و گفت: به منظور تسریع در امور، لزوم تعیین نمایندهای از سوی طرفین به عنوان هماهنگکننده احساس میشود.
سپس رئیس سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق نیز با اشاره به اینکه سندیکا دارای ۹ شعبه در مراکز شهری اقلیم است، اظهار داشت: این مجموعه انجام اموری چون صدور مجوزهای کاری، تأسیس مراکز درمانی و کلینیکی و مدیریت فضاهای بیمارستانی را برعهده دارد.
جبار محمد رحیم از تحصیل جمعی از کارکنان این سندیکا در ایران خبر داد و افزود: با تکیه بر جایگاه خوب دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظامهای رتبهبندی بینالمللی، بسیار علاقهمندیم همکاری با این مجموعه نسبت به گذشته و با امضای این تفاهمنامه توسعه یابد. وی با ابراز علاقهمندی برای بازگشایی دفتر دانشگاه در سلیمانیه و یا راهاندازی دفتری جدید در اقلیم کردستان، بیان داشت: دانشگاهها و دانشکدههای پزشکی در این منطقه زیرمجموعه وزارت علوم فعالیت میکنند. ما نیز در تعامل با این وزارتخانه، آنها در جریان همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تهران و تفاهمنامه فیمابین قرار خواهیم داد.
دکتر جبار با اشاره به برگزاری دورهای آموزشی در فیلد بهداشت برای جمعی از دانشجویان معرفی شده از سوی سندیکا توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، از تمایل این مجموعه برای برگزاری دورههای دیگر در حوزه علوم پزشکی خبر داد.
در ادامه، دکتر سهرابی به ارائه پیشینهای از همکاری دو مجموعه پرداخت و اظهار داشت: پیش از این جلساتی را با همکاران سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق برگزار کردیم که در نهایت با توافق طرفین، انعقاد تفاهمنامه همکاری در دستور کار قرار گرفت.
مشاور معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: با تکیه بر عضویت ۴۰ هزار نفر در این سندیکا و علاقهمندی برای گذراندن دورههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی تهران، تفاهمنامه همکاری با محوریت مباحث آموزشی تدوین شده است.
وی اضافه کرد: راهاندازی دفتر نمایندگی دانشگاه در محل سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق، حذف کارگزاران جذب دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقلیم و استفاده از ظرفیت سندیکا در این زمینه و پذیرش گروهی اساتید و دانشجویان برای آموزش در دانشگاه علوم پزشکی نیز در قالب این تفاهمنامه دیده شده است.
دکتر سهرابی همچنین از آغاز دوره نخستین گروه از دانشجویان معرفی شده از سوی سندیکا در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.
در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری میان دو مجموعه به امضا رسید و مقرر شد دکتر خسرو سهرابی و هیمن محمد یاسین به عنوان نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و سندیکای کارکنان بخش سلامت اقلیم کردستان عراق، اجرایی شدن مفاد تفاهمنامه و توافقات انجام شده را پیگیری کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.