امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از تلاشهای کادر بهداشت و درمان و تأکید بر آمادگی بحران
در نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیسکرمی، رئیس دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات اعضای هیئترئیسه، کارکنان، اساتید، دانشجویان، پرستاران و دستیاران در مدیریت بحران اخیر، بر ضرورت شناسایی نقاط قوت و ضعف و تقویت زیرساختهای درمانی تأکید کرد.
تحلیل عملکرد دانشگاه در بحران و ارزیابی نقاط ضعف و قوت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دانشگاه، بحران اخیر را یک مانور واقعی برای سنجش توانمندیها و بررسی نقاط ضعف سیستم سلامت کشور دانست و افزود: «باید در اسرع وقت تحلیل کاملی از ابعاد این بحران بهویژه در حوزه درمان انجام و اشکالات زیرساختی و فیزیکی بیمارستانها شناسایی و برطرف شود.»
وی از همکاری و مشارکت فعال تمامی بخشهای دانشگاه، از دانشجویان و اساتید گرفته تا کادر پرستاری و کارکنان پشتیبانی، قدردانی کرد و نقش آنان را در کنترل شرایط حساس دو هفته اخیر بسیار ارزشمند خواند.
دکتر رئیس کرمی همچنین از تلاشهای معاونت درمان و تشکیل سریع ستاد بحران بیمارستان با محوریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از همان ابتدای وقوع حوادث تشکر کرد.
حمایت از خانواده شهدا و نامگذاری بخشهای درمانی
در این جلسه دو کلیپ یادبود از شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، دکتر مرضیه عسکری و دکتر سید داوود شیروانی بروجنی، پخش شد.
دکتر رئیسکرمی به معاونت های توسعه و آموزش ماموریت داد حمایت های لازم و ممکن به خانواده دکتر شیروانی صورت پذیرد و در صورت امکان، درجه علمی افتخاری به نام ایشان در نظر گرفته شود. درخصوص دکتر مرضیه عسکری نیز پیشنهاد کرد بخشی از بیمارستان بهرامی یا بخش مراقبتهای ویژهای که ایشان در آن فعالیت داشتند، به نام وی مزین شود.
لزوم بازبینی دستورالعملهای ستاد بحران
دکتر رئیسکرمی با اشاره به اهمیت ارتقای آمادگی در سطح دانشگاه، خواستار بازبینی و بهروزرسانی دستورالعملهای ستاد بحران و کمیتههای زیرمجموعه آن شد تا در صورت وقوع حوادث مشابه، دانشگاه بدون فوت وقت بتواند وارد عمل شود. وی تأکید کرد تفویض اختیارات لازم باید بهصورت دقیق و مکتوب انجام گیرد تا دوباره نیاز به هماهنگیهای زمانبر در شرایط اضطراری پیش نیاید.
تأمین زیرساختهای حیاتی و ارتباطات اضطراریرئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان نگرانی نسبت به قطعی احتمالی اینترنت در بحرانها، به معاونت فناوری اطلاعات دستور داد تمهیداتی اتخاذ شود تا شبکه ارتباطی دانشگاه بهصورت مستقل و جدا از اینترنت عمومی عمل کند و در مواقع بحران، سامانههای حیاتی از جمله نسخهنویسی الکترونیک و سیستمهای درمانی دچار اختلال نشوند.
مدیریت مالی و قدردانی از کادر بهداشت و درمان
در بخش دیگری از این جلسه، رئیس دانشگاه با اشاره به هزینههای بالای مدیریت بحران و لزوم صرفهجویی در منابع، به مسئولان حوزههای درمان، بهداشت و آموزش توصیه کرد پرداختها و پاداشها بهگونهای طراحی شود که علاوه بر حفظ انگیزه نیروهای حاضر در بحران، از ایجاد نارضایتی یا تبعیض جلوگیری شود.
ضرورت ثبت علمی تجربه بحران
دکتر رئیسکرمی همچنین از گروههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه خواست صدای مظلومیت مردم ایران و شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به ویژه شهدای حوزه سلامت و آسیب های وارده به مراکز درمانی را در قالب مقاله به گوش جهانیان برسانند.رئیس دانشگاه همچنین به روابط عمومی دانشگاه ماموریت داد تجربیات و دستاوردهای مدیریتی این بحران را برای استفاده آیندگان مستندسازی کند.
برنامهریزی برای جبران عقبماندگیهای اداری
رئیس دانشگاه در پایان به حجم کارهای معوقه دو هفته گذشته اشاره کرد و اعلام کرد جلسات هیئترئیسه در دو هفته آینده بهطور فشرده برگزار خواهد شد تا مصوبات و امور معمول دانشگاه بهروز شود.
توضیح اینکه در این جلسه دکتر رضا شروین بدو، دکتر علیرضا اولیائی منش و دکتر حمید چوبینه به ترتیب معاونان درمان، بهداشت و توسعه و دکتر رستمیان رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) گزارشی از اقدامات انجام شده در ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونی ارائه کردند.
همچنین دکتر محبوبه سادات ابراهیم نژاد شیروانی، مدیر حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل دانشگاه نیز گزارشی از حوزه تحت نظرش ارائه کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.