امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Tuesday, 1 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 38073
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 24 ژوئن 2025 - 10:31 | 4 بازدید | ارسال توسط :

تبیین راهبردهای بین‌المللی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

نخستین جلسه هم‌اندیشی مدیریت امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی با هدف تبیین کلیات بین‌المللی‌سازی و گفت‌وگو پیرامون اهداف بین‌المللی دانشگاه در هر یک از معاونت‌ها با حضور آنلاین معاون مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

تبیین راهبردهای بین‌المللی‌سازی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

به گزارش وبدا؛ دوشنبه ۲ تیر ماه ۱۴۰۴، در این نشست، دکتر امیرخانی معاون مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، با اشاره به سه راهبرد اساسی وزارت بهداشت در امور بین‌الملل، بر ضرورت بین‌المللی‌سازی ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و ایفای نقش مؤثر کشور در این حوزه، و نیز گسترش همکاری‌های اقتصادی در بخش سلامت تأکید و همچنین به پیشرفت‌های قابل توجه در مسیر تحقق این راهبردها اشاره کرد.

 

دکتر امیرخانی با ذکر مصادیقی از جمله نمایندگی ایران در WFME (فدراسیون جهانی آموزش پزشکی) برای ارزیابی برنامه‌های نظام آموزشی پزشکی کشورهای منطقه و وجود نزدیک به ۲۰ مرکز تحقیقاتی همکار سازمان جهانی بهداشت (WHO) در ایران، به توانمندی‌های کشور در عرصه بین‌الملل اشاره کرد.

 

وی همچنین از برگزاری دوره‌های بهداشتی متعدد برای مدیران بهداشت و سلامت کشورهای منطقه و همسایه خبر داد که نشان‌دهنده جایگاه برجسته ایران در منطقه است.

 دکتر امیرخانی در این نشست به تشریح پنج برنامه کلیدی در سامانه برنامه عملیاتی وزارت بهداشت برای بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت و خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها شامل توسعه دیپلماسی سلامت طبق نقشه آمایش و ارتباط با کشورهای هدف کلان منطقه، بین‌المللی‌سازی در آموزش پزشکی با جذب دانشجوی خارجی، عقد تفاهم‌نامه‌ها و تبادل اساتید و دانشجویان؛ بین‌المللی‌سازی در حوزه تحقیقات و فناوری از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، جذب گرنت، و انتشار ژورنال‌های معتبر بین‌المللی؛ و بین‌المللی‌سازی درمان با جذب بیماران بین‌المللی و آموزش مدیران درمانی کشورهای منطقه می‌شود.

 

وی افزود: همچنین، بین‌المللی‌سازی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با صادرات، انتقال فناوری، جذب سرمایه‌گذار و تولیدات مشترک، از دیگر محورهای اصلی این برنامه‌ها هستند.

 

دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای دانشگاه و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، امیدواریم بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای تحقق اهداف کلان بین‌المللی‌سازی برداریم و نقش دانشگاه را در عرصه جهانی بیش از پیش پررنگ کنیم.

 

وی تأکید کرد: هر دانشگاهی باید با توجه به اسناد بالادستی، سهم خود را در ارزآوری از طریق برنامه‌های بین‌المللی تعیین‌شده ایفا کند و این امر مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و هم‌افزایی بین تمامی بخش‌های دانشگاه است تا بتوان به اهداف تعیین‌شده دست یافت.

 

وی با بیان اینکه جهانی شدن آموزش و پژوهش، یکی از ضرورت‌های رشد و بالندگی دانشگاه است و حضور مؤثر در عرصه بین‌الملل، زمینه ارتقای علمی و بهره‌مندی از تجربیات جهانی را فراهم می‌کند عنوان کرد: امیدوارم با همت تمامی معاونت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، بتوانیم سهم دانشگاه را در فضای علمی و اجرایی بین‌المللی به شکل چشمگیری افزایش دهیم.

 

دکتر اسماعیل گریوانی سرپرست امور بین الملل دانشگاه نیز در این نشست ضمن قدردانی از حضور تمامی اعضا، از برگزاری جلسات جداگانه با هر معاونت خبر داد تا برنامه‌های بین‌المللی‌سازی به صورت تخصصی برای هر بخش تدوین و اجرایی شود.

 

وی پیشنهاد کرد: کمیته بین‌المللی‌سازی دانشگاه با حضور نمایندگان تمامی معاونت‌ها تشکیل شود تا با برگزاری جلسات دوره‌ای، عملکرد هر معاونت ارزیابی شده و نقاط قوت و چالش‌ها به منظور بهبود مستمر شناسایی شوند. 

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.