امروز : چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴
راهکارهای مقابله با استرس در شرایط جنگ
استرس ناشی از شرایط جنگی با علائمی مانند اضطراب، بیخوابی و افسردگی، سلامت روان جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد، تقویت حمایتهای اجتماعی و امیدآفرینی ضرورت دارد.

به گزارش روابط عمومی – دکتر نورمحمد بخشانی، مدیر گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با اشاره به تأثیرات روانی جنگ بر جامعه، اظهار داشت: استرس جنگ یکی از تهدیدات جدی سلامت روان در شرایط بحرانی است که می تواند مردم را درگیر کند.
وی مهمترین علائم استرس جنگ را شامل اضطراب، ترس مداوم، اختلالات خواب، کاهش انگیزه، مشکلات جسمانی مانند تپش قلب و سردرد، و همچنین تحریکپذیری و کاهش تمرکز عنوان کرد.
دکتربخشانی با تاکید بر لزوم مدیریت این شرایط گفت: کاهش مواجهه با اخبار جنگ روانی دشمن، انجام تمرینات آرامسازی و فعالیتهای ورزشی گروهی میتواند به کاهش این استرسها کمک کند.
وی امید و حمایت اجتماعی را دو عامل کلیدی در مقابله با این بحران دانست و افزود: امید موجب افزایش تابآوری میشود، و حمایتهای عاطفی، اطلاعاتی و معنوی از سوی خانواده و جامعه میتواند احساس تعلق و امنیت را تقویت کند.
مدیر گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پایان از مردم خواست با حفظ ارتباطات اجتماعی، مشارکت در فعالیتهای گروهی و مراجعه به متخصصان در صورت نیاز، به مدیریت این بحران روانی کمک کنند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.