امروز : شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴
اختصاص ۲۵۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی قزوین
اعتبار مذکور برای مقاوم سازی و پروژه های عمرانی است در نشست دکتر محمدرضا مدبر، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و هیأت همراه، با مسؤولان مرتبط در سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت بهداشت، ۲۵۰ میلیارد تومان برای مقاوم سازی ساختمان های مراکز بیمارستانی موجود و پروژه های […]

اعتبار مذکور برای مقاوم سازی و پروژه های عمرانی است
در نشست دکتر محمدرضا مدبر، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و هیأت همراه، با مسؤولان مرتبط در سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت بهداشت، ۲۵۰ میلیارد تومان برای مقاوم سازی ساختمان های مراکز بیمارستانی موجود و پروژه های در دست احداث دانشگاه، به ویژه، بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی، جذب شد.معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: در دیدار تیم مدیریتی حوزه توسعه دانشگاه، با دکتر نوری خواه، معاون هزینه ای دفتر امور سلامت، و قاسمی، رییس گروه بودجه، در خصوص راهکارهای افزایش منابع مالی از طریق اعتبارات عمومی، مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از محل جزء ۱۱۸ ردیف ۵۵۰ هزار، برای ادامه ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی در سال ۱۴۰۴ تخصیص یافت. دکتر مدبر افزود: این تخصیص، به دنبال صدور مجوز کمیسیون ماده ۲۳ طرح مذکور انجام شد.
به گفته مسئول حوزه توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در نشست با مهندس امیر ساکی، مدیرکل دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، ۵۰ میلیارد تومان برای مقاوم سازی ساختمان های مراکز بیمارستانی موجود و پروژه های در دست احداث دانشگاه، اختصاص یافت.
وی گفت: در این دیدار، پس از بحث و تبادل نظر، مبلغ ۲۹ میلیارد تومان، از محل مالیات ارزش افزوده، برای مقاوم سازی، در مراکز آموزشی و درمانی ولایت، قدس و روان پزشکی (۲۲ بهمن)، مورد موافقت قرار گرفت.
به گفته دکتر مدبر، مبلغ ۲۱ میلیارد تومان دیگر نیز برای مرکز آموزشی و درمانی روان پزشکی (۲۲ بهمن)، مراکز بهداشتی و درمانی، محل زیست پزشکان و مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی، اختصاص یافت.
مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه نیز در این رابطه اظهار کرد که اختصاص مبلغ ۲۹ میلیارد تومان، در مرحله صدور چک قرار گرفت. مهندس وحید خورشیدی، اضافه کرد: اختصاص مبلغ ۲۱ میلیارد تومان هم در مرحله تأیید موافقت نامه است.
یادآور می شود؛ در نشست روز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ در وزارت بهداشت، علاوه بر دکتر جواد جعفری، مشاور عالی رییس دانشگاه و دکتر جلال رحمانی، مشاور معاون توسعه؛ چند تَن دیگر از مدیران معاونت توسعه حضور داشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.