امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 17 May , 2025
امروز : شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 30010
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 17 می 2025 - 9:35 | 4 بازدید | ارسال توسط :

اعتماد عمومی، میراث گرانبهای روابط عمومی است

دکتر حسین کرمانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، به مناسبت ۲۷ اردیبهشت، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، در پیامی ضمن قدردانی از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر فعالان این حوزه، روابط عمومی را قلب تپنده ارتباطات سلامت، سنگر مقابله با شایعات، و حامی آگاهی‌بخشی در روزهای بحران توصیف و با اشاره به دستاوردهایی همچون مدیریت اطلاع‌رسانی در دوران کرونا و پویش‌های پیشگیرانه، بر لزوم استمرار خلاقیت، صداقت و هم‌افزایی در مسیر ارتقای سلامت عمومی تأکید کرد.

اعتماد عمومی، میراث گرانبهای روابط عمومی است

به گزارش وبدا، در این پیام آمده است؛

همکاران گرانقدر در سراسر کشور همراهان پرتلاش در وزارتخانه، دانشگاه‌ها و مؤسسات تابعه وزارت بهداشت

امروز، روز گرامیداشت نقش بی‌بدیل شماست؛ کسانی که با قلم، صداقت و خلاقیت خود، پل ارتباطی بین وزارت بهداشت و مردم ایران هستید. در این روز فرخنده، از تک تک شما که در سخت‌ترین شرایط، پرچم رسالت سلامت را برافراشته نگه داشته‌اید، سپاسگزارم.

۱-یادآور ایام سخت کرونا در روزهایی که جهان درگیر ترس و ابهام بود، شما در خط مقدم اطلاع‌رسانی، جانفشانی کادر سلامت و اقدامات مویرگی روابط عمومی‌ها را تا دورترین بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی کشور به تصویر کشیدید. قدردان تلاش‌تان هستیم که نه تنها پیام‌های حیاتی را منتشر کردید، بلکه امید را در دل جامعه زنده نگه داشتید.

۲-پویش «نه به تصادف!» و کاهش ۳ درصدی مرگ‌ومیر ترافیکی ثمره همکاری شما در اطلاع‌رسانی پیشگیرانه، امروز در آمار پزشکی قانونی به بار نشسته است. این موفقیت، نمادی از تأثیر روابط عمومی در نجات جان انسان‌ها و تقویت مرجعیت سلامت در جامعه است.

۳-روابط عمومی؛ سنگر مقابله با شایعات و بیماری‌های غیرواگیر از دیابت تا بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های نادر، شما با انتشار اطلاعات دست‌اول و سریع، مانع گسترش شبه‌علم و اخبار کذب شدید. این همان رسالتی است که سلامت جامعه را از گزند جهل حفظ می‌کند.

۴-اطلاع‌رسانی شفاف، سلاح مهار بیماری‌ها سرطان، ایدز، دخانیات و آلودگی هوا، با زبان ساده و شفافِ شما قابل کنترل است. بیایید بار بیماری‌ها را با تولید محتوای اثرگذار کاهش دهیم.

۵-پیری جمعیت و ضرورت ترویج فرزندآوری این چالش جهانی را با دوری از سیاسی‌سازی و با همراهی صاحبان اندیشه محلی و ملی مدیریت کنیم. روابط عمومی می‌تواند با نگاهی امیدبخش، زوج‌های جوان را به تشکیل خانواده ترغیب کند.

۶-ارتباط با نمایندگان مردم؛ پلی برای رفاقت و همکاری شما پل ارتباطی بین روسا و نمایندگان هستید. از ظرفیت دیدارهای جمعی برای تقویت همگرایی در مسیر سلامت جامعه بهره بگیرید.

۷-رسانه‌های محلی؛ رکن رکین دموکراسی با حمایت از رسانه‌های محلی و صداوسیما، پیام سلامت را به درستی به گوش مردم برسانید. برنامه‌ریزی منظم و تعامل سازنده با آنها را در اولویت قرار دهید.

۸-صداقت؛ قلب تپنده روابط عمومی همواره رابطی صادق بین مردم، کارکنان، رسانه‌ها و روسای مؤسسات باشید. اعتماد عمومی، میراث گرانبهای شماست.

۹-هوش مصنوعی؛ ابزاری برای سرعت و دقت از فناوری برای تسریع اطلاع‌رسانی استفاده کنید، اما جایگزین خلاقیت و تفکر نقادانه تیم خود نکنید.

۱۰-کشف گنجینه‌های محلی به دنبال نیروهای علمی، ادبی و دینی استان خود بروید. گزارش‌های الهام‌بخش از تجربه‌های آنها تهیه و در فضای مجازی به اشتراک بگذارید.

۱۱-تفکر جمعی؛ راه حل معضلات محلی با گردهم آوردن صاحبان اندیشه دور یک میز، برای مشکلات محلی راهکار بیابید. از گزارش‌های رویدادمحور فراتر روید و سوژه‌سازی کنید.

۱۲-تشکیل شورای اطلاع‌رسانی در دانشگاه‌ها با اجرای بخشنامه معاون اول رئیس جمهور، شورای اطلاع‌رسانی دانشگاه را با حضور حداقل ۵ نفر (۲ صاحب نظر استانی و ۳ استاد دانشگاه) تشکیل دهید و تعامل سازنده را نهادینه کنید.

در پایان، روابط عمومی، تنها یک شغل نیست؛ یک «رسالت» است. بیایید در سال پیش رو، با همدلی و نوآوری، صدای سلامت ایران باشیم.

 

 

با احترام
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.