امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 15 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 29679
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 15 می 2025 - 9:56 | 5 بازدید | ارسال توسط :

دیپلماسی سلامت مسیر تعامل سازنده با جهان برای تأمین منافع ملی در حوزه سلامت

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در آیین آغاز نخستین دوره بین‌المللی دیپلماسی سلامت با همکاری سازمان جهانی بهداشت (WHO) و مرکز تحقیقات دیپلماسی سلامت، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی در ارتقای نظام سلامت کشور تأکید کرد.

دیپلماسی سلامت مسیر تعامل سازنده با جهان برای تأمین منافع ملی در حوزه سلامت

به گزارش وبدا، مهندس ظاهر موهبتی در این مراسم که در مرکز بین الملل موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت(معتمد) در جزیره کیش برگزار شد، اظهار داشت: دیپلماسی سلامت، مسیر تعامل سازنده با جهان برای تأمین منافع ملی در حوزه سلامت است.

وی با بیان اینکه مؤسسه معتمد به‌عنوان بازوی توسعه منابع انسانی نظام سلامت کشور، از سال ۱۳۹۶ با هدف توانمندسازی مدیران و تربیت مدیران آینده راه‌اندازی شده است، گفت: مرکز بین‌الملل این در اردیبهشت ۱۳۹۷ به صورت رسمی آغاز به کار کرده است.

معاون وزیر بهداشت یادآور شد: این موسسه طی این سال‌ها میزبان چندین دوره آموزشی با همکاری سازمان جهانی بهداشت بوده و هدف گذاری آن تبدیل موسسه معتمد به قطب توسعه مدیران سلامت منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) است.

مهندس موهبتی تاکید کرد: در این دوره با عنوان «دیپلماسی سلامت»، قرار است بیاموزیم چگونه از ابزارهای دیپلماسی و روابط بین‌الملل برای ارتقای نظام سلامت کشور بهره ببریم. همان‌طور که در سیاست و اقتصاد از دیپلماسی برای پیشبرد اهداف استفاده می‌شود، در حوزه سلامت نیز نیازمند گفت‌وگو، تبادل داده و همکاری با کشورهای دیگر و سازمان‌های بین‌المللی هستیم چرا که امروز بیماری‌ها از مرزها عبور کرده‌اند و سلامت مردم هر کشور به تعاملات بین‌المللی گره خورده است.

معاون توسعه وزارت بهداشت با اشاره به نقش هماهنگ کنندگی، سیاست گذاری و ارائه آموزش توسط سازمان جهانی بهداشت در زمان بحران‌هایی مانند همه‌گیری کرونا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز همکاری این سازمان با مؤسسه معتمد در زمینه توانمندسازی مدیران سلامت، به تقویت تعاملات بین‌المللی کشور کمک می‌کند.

مهندس موهبتی به برنامه‌های راهبردی وزارت بهداشت، از جمله اجرای طرح بزرگ پزشکی خانواده، اشاره کرد و خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و معاونین بهداشت حاضر در این دوره، گفت: بهره‌گیری از آموزه‌های دیپلماسی سلامت برای تقویت طرح‌های ملی ضروری است چون اگر در نظام سلامت بدون شناخت از دیپلماسی بین‌المللی عمل کنیم، کارمان ناقص خواهد ماند.

وی در پایان از دکتر کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بابت همکاری گسترده با وزارت بهداشت برای برگزاری این دوره قدردانی و اظهار امیدواری کرد که در آینده، دوره‌های بیشتری با این رویکرد و با مشارکت نهادهای بین‌المللی در مرکز بین‌الملل معتمد برگزار شود.

گفتنی است در این دوره بین‌المللی، دکتر جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، دکتر استفان پریزنر، نماینده سازمان ملل در ایران و مدیران عالی منطقه آزاد کیش نیز حضور داشتند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.