Wednesday, 14 May , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
امروز : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 29505
پرینتخانه » اخبار نظام سلامت
تاریخ انتشار : 14 می 2025 - 15:56 | 1 بازدید | ارسال توسط : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
روایت یک پدر از شیرینی زندگی با فرزندان و تجربه دریافت زمین در قانون جوانی جمعیت
در دل ایور، جایی که باد از دشتهای بلند عبور میکند و صدای کودکان نوید آیندهای روشن میدهد، پدری جوان در آستانه ساخت خانهای است که دیوارهایش با عشق، و سقفش با امید بنا خواهد شد. حامد حاجطالبی، پس از تولد سومین فرزندش، حالا صاحب زمینی شده که قرار است خاطرات شیرین کودکی و روزهای پرشور زندگی خانوادگی در آن رقم بخورد.

به گزارش وبدا، حامد حاجطالبی، کارمند دامپزشکی در شهر ایور، پدر سه فرزند است، دو دختر و یک پسر. او که در خانوادهای پرجمعیت بزرگ شده و همسرش نیز فرزند هشتم یک خانواده بزرگ است، به خوبی مزایای روانی، عاطفی و حتی اقتصادی داشتن فرزندان بیشتر را درک کرده است.
او میگوید: زندگی با بچههای زیاد برخلاف تصور خیلیها، آسانتر است. آنها همبازی یکدیگرند، و بار زندگی فقط بر دوش پدر و مادر نمیافتد. نشاط در خانهای که صدای کودک میپیچد، جاریست.
حاجطالبی با اطلاع قبلی از مشوقهای قانونی، پس از تولد فرزند سوم خود، در سامانه ملی مسکن ثبتنام کرده است. روند دریافت زمین حدود یک سال به طول انجامید، اما بالاخره توانست زمینی در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دریافت کند.
او با گلایه از برخی کاستیها در روند اجرایی میگوید: در ایور زمین هست، ولی خیلیها هنوز موفق به دریافت آن نشدهاند. برخی حتی وام فرزندآوری هم نگرفتهاند. مشکل اصلی، ضعف همکاری بین دستگاههاست. با این حال، حاجطالبی تأکید دارد که داشتن فرزند را به امید مشوقها به تعویق نینداختهاند: ما از ابتدا علاقهمند به داشتن فرزند زیاد بودیم، اما بودن مشوقها، بهویژه وقتی واقعی و فراتر از وعده باشند، میتواند تصمیم خانوادهها را تسهیل کند.
او از سیاستگذاران بابت اختصاص زمین و مشوقهای قانونی قدردانی میکند و میگوید: تصمیم داریم فرزندان بیشتری داشته باشیم. نشاط، پویایی و امید زندگی ما در حضور آنهاست.
مشوقهای جمعیتی، از جمله اختصاص زمین، وامهای فرزندآوری، تسهیلات مسکن و حمایتهای مالی، نقش بسیار مهمی در ترغیب خانوادهها به فرزندآوری دارند. این مشوقها نهتنها بخشی از دغدغههای اقتصادی خانوادهها را کاهش میدهند، بلکه نوعی حمایت اجتماعی و روانی نیز به همراه دارند که احساس امنیت و ارزشمندی را به والدین منتقل میکند. هنگامی که خانوادهها ببینند دولت در کنار آنهاست و تولد فرزند به معنای مشارکت در آینده کشور تلقی میشود، انگیزه بیشتری برای داشتن فرزندان بیشتر خواهند داشت، بهویژه در شرایطی که هزینههای زندگی و دغدغههای معیشتی ممکن است تصمیمگیری برای فرزندآوری را دشوار کند.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی نیز در گفتگو با وبدا در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه قانون جوانی جمعیت استان برای واگذاری زمین به خانوارهای ۳ و ۴ فرزندی استان، اظهار داشت: در زمینه اختصاص زمین برای خانوارهای ۳ فرزندی بیش از ۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر در سامانه طرح های حمایتی مسکن ثبت نام داشته اند که از این تعداد ۹ هزار و ۷۹۹ نفر حائز شرایط شناخت شده که بیش از ۸ هزار نفر از متقاضیان شهری و هزار و ۷۶۰ نفر روستایی هستند که در مجموع ۴۴۶ نفر تخصیص زمین انجام شده است.
سیدعلی میرکریمی تصریح کرد: از این تعداد بجنورد با ۴ هزار و ۲۷۹، شیروان با هزار و ۸۰ و اسفراین با ۸۶۴ متقاضی بیش ترین و راز و جرگلان با ۱۰۶ متقاضی کم ترین تعداد متقاضیان اختصاص زمین در ۳ فرزندی در شهر و روستا را داشته است.
وی اذعان کرد: برای خانوارهای ۴ فرزندی نیز ۲ هزار و ۸۷۱ نفر متقاضی ثبت نام داشتند که از این تعداد ۲ هزار و ۸۱۵ نفر حائز شرایط بوده و هزار و ۹۴۳ نفر در مرحله تخصیص زمین قرار دارند که بجنورد با هزار و ۸۳۵، شیروان با ۲۴۹ و اسفراین با ۱۰۷ متقاضی بیش ترین و راز و جرگلان ۲۸ متقاضی کم ترین تعداد متقاضی خانوارهای دارای فرزند چهارم را داشته است.
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اشتراک بگذارید
https://iranmedlabs.com/?p=29505
تعداد دیدگاه : 0
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.