امروز : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
حفظ ارائه خدمات دستگاه رادیوتراپی موجود در استان قزوین، در وزارت بهداشت، پیگیری شد
خرید دستگاه دوم در مرحله مناقصه است روز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، روز بسیار پُرکاری برای مسؤولان حوزه توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین در وزارت بهداشت بود. در این روز، دکتر محمدرضا مدبر، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه، به اتفاق تیم همراه، در رابطه با حفظ ارائه خدمات دستگاه رادیوتراپی موجود در […]

خرید دستگاه دوم در مرحله مناقصه است
روز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، روز بسیار پُرکاری برای مسؤولان حوزه توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین در وزارت بهداشت بود. در این روز، دکتر محمدرضا مدبر، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه، به اتفاق تیم همراه، در رابطه با حفظ ارائه خدمات دستگاه رادیوتراپی موجود در استان قزوین، و خرید دستگاه دوم، با دکتر نصرت اله ظفری، رییس مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت و کارشناسان این مرکز، گفت و گو کردند.
دکتر مدبر با اشاره به اینکه در این نشست، نمایندگان شرکت توسعه سلامت و بهداشت مپنا (تبسم) نیز حضور داشتند؛ گفت: در بحث رادیوتراپی، هر چند، دستگاه رادیوتراپی موجود استان، یکی از پیشرفته ترین دستگاه های کشور است و اغلبِ تجهیزات یا روش های تصویربرداری درمان (مُدالیته) را دارد؛ ولی به دلیل حجم بالای بیماران، (پذیرش قریب به ۶۰ بیمار در روز) و نیز نبود دستگاه دوم برای پشتیبانی از آن، هر لحظه در معرض خطر توقف خدمات، به دلیل بروز مشکلات و نیاز به تعمیرات قرار دارد.
به گفته معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با توجه به آخرین استانداردهای جهانی، به ازای هر ۵۰۰ هزار تَن جمعیت، دو تا سه دستگاه رادیوتراپی، مورد نیاز است که دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای تداوم ارائه این خدمت، نسبت به عقد قرارداد برای دستگاه دوم رادیوتراپی استان، به مبلغ ۱۲۲ میلیارد تومان اقدام کرده است و در انتظار برگزاری مناقصه مربوطه است.
دکتر مدبر اظهار کرد: از سوی دیگر، برای پشتیبانی از دستگاه موجود، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، به استفاده از خدمات شرکت های مرتبط، از جمله، شرکت توسعه سلامت و بهداشت مپنا (تبسم) توجه داشته است و در تفاهم اولیه، مقرر شده است که پیش از عقد قرارداد؛ این شرکت، خدمات پشتیبانی دستگاه رادیوتراپی موجود را برای استمرار خدمات آن و جلوگیری از خراب شدن دستگاه، بر عهده بگیرد.
گفتنی است؛ در این نشست، دکتر جلال رحمانی، مشاور معاون توسعه، همچنین، مدیران: «برنامه ریزی منابع مالی و بودجه»، «امور مالی»، «توسعه سازمان و تحول اداری» و « منابع فیزیکی و طرح های عمرانی» نیز حضور داشتند و در خصوص پیشبرد طرح های مولد سازی و تسهیلات تبصره ۱۸ نیز گفت و گو شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.