Thursday, 8 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
امروز : پنج شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
اخبار ویژه »
شناسه خبر : 28284
پرینتخانه » اخبار نظام سلامت
تاریخ انتشار : 08 می 2025 - 21:55 | 1 بازدید | ارسال توسط : وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
نگاه چندبعدی به توانمندسازی پرستاران؛ از آموزش تا سلامت روان و رفاه
مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهسازی سرمایه انسانی معاونت پرستاری بر ضرورت نگاه جامع به توانمندسازی پرستاران تأکید کرد و گفت: توانمندسازی نباید صرفاً به برگزاری کلاسها و کارگاههای آموزشی محدود شود، بلکه باید همه ابعاد جسمی، روانی، معنوی، اقتصادی و حرفهای پرستاران را دربر گیرد.

به گزارش وبدا، دکتر عباس عباس زاده، مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهسازی سرمایه انسانی معاونت پرستاری در هشتاد و چهارمین اجلاس مدیران پرستاری دانشگاههای علوم پزشکی کشور که در شیراز، با اشاره به تخصیص حداقل یک درصد از درآمد ناشی از تعرفهگذاری خدمات پرستاری به توانمندسازی، اظهار داشت: با توجه به پیشبینی درآمد حدود ۲۳ هزار میلیارد ریالی از محل تعرفهگذاری، رقم قابلتوجهی معادل ۲۳۰۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی قابل استفاده است و دیگر بهانهای بابت نبود منابع مالی پذیرفته نیست.
وی توانمندسازی جسمی، روانی و معنوی پرستاران را از ارکان اصلی ارتقاء عملکرد حرفهای آنان دانست و افزود: ایجاد برنامههای غربالگری روانشناختی، مشاورههای فردی، سفرهای زیارتی و تدارک امکانات رفاهی و سلامت برای پرستاران باید در دستور کار دانشگاهها قرار گیرد.
مدیرکل دفتر توانمندسازی معاونت پرستاری همچنین با اشاره به نقش مهم کمکپرستاران و بهیاران در نظام سلامت، گفت: برنامههای توانمندسازی باید همه اعضای تیم پرستاری را شامل شود و تنها به مدیران محدود نماند.
دکتر عباسزاده در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت ارتقای سامانه مدیریت منابع انسانی پرستاری (MCMC) پرداخت و اظهار داشت: در راستای تحقق هدف «هوشمندسازی»، لازم است این سامانه به سیستمهای حضور و غیاب متصل شود تا اطلاعات پرسنلی و شیفتبندی به صورت خودکار و لحظهای ثبت و مدیریت شود.
وی ادامه داد: یکی از بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان پایلوت اجرای اتصال سامانه حضور و غیاب به MCMC انتخاب شده و در صورت موفقیت، این طرح تا پایان سال در همه دانشگاهها گسترش خواهد یافت.
به گفته عباسزاده، هدف نهایی این تحول دیجیتال، تبدیل سامانه MCMC به یک داشبورد مدیریتی هوشمند است که مانند سیستمهای حمل و نقل آنلاین، توان برنامهریزی و تخصیص هوشمند نیروی انسانی را بر اساس نیاز واقعی و بهروز داشته باشد.
وی در پایان تأکید کرد: اگر مدیری بتواند برنامهای جامع و موفق در زمینه توانمندسازی تدوین و اجرا کند،
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اشتراک بگذارید
https://iranmedlabs.com/?p=28284
تعداد دیدگاه : 0
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.