امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 8 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 28067
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 07 می 2025 - 15:56 | 5 بازدید | ارسال توسط :

هم اندیشی جمعی از اساتید و صاحبنظران دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور وزیر بهداشت

نشست هم اندیشی با حضور دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، دکتر جعفریان، مشاور عالی، دکتر صادق نیت، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، دکتر رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، دکتر استقامتی، رئیس دانشکده پزشکی و جمعی از اساتید برجسته دانشکده پزشکی دیروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.

هم اندیشی جمعی از اساتید و صاحبنظران دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور وزیر بهداشت

به گزارش وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی در این نشست با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پزشکی، گفت: برنامه ریزی و ورود به عرصه های جدید نظیر هوش مصنوعی، پزشکی شخصی و مطالبی از این دست برای دانشگاهی مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران یک امر بدیهی است و انتظاری غیر از این دانشگاه تهران نمی رود.

وی با اشاره به وجود اساتید برجسته و دانشجویان نخبه و قدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران، خاطرنشان کرد: شان این دانشگاه، پیشگام بودن در عرصه های نوین است.
در ابتدای این جلسه دکتر استقامتی توضیحاتی در خصوص برنامه های کلان دانشکده در دوره مدیریتی جدید و تاکید دانشکده بر توسعه کاربرد فناوری های پیشرفته و هوش مصنوعی در حوزه آموزش و پژوهش ارائه کرد و گفت: باید از اهل فن در حوزه فناوری های پیشرفته در حیطه سلامت نظام مدیریتی استفاده کنیم.

وی با تاکید بر پرهیز از عملکرد جزیره ای و موازی کاری گفت: در این صورت با انسجام و هماهنگی می توانیم در راستای تحقق اهداف گام برداریم. رئیس دانشکده پزشکی توسعه روابط بین الملل، اصلاحات ساختاری، توسعه سرمایه انسانی را از دیگر برنامه های آتی دانشکده عنوان کرد و گفت: شیوه مدیریتی ما پیاده سازی نظام مدیریت مشارکتی و برنامه محور خواهد بود با توجه به اینکه وجود اساتید برجسته و دانشجویان نخبه به عنوان ثروت و سرمایه دانشکده هستند، قطعا به کارگیری این افراد در ارتقای علمی مجموعه موثر است البته باید تفاوت نسل ها را بپذیریم.

در ادامه هر یک از بزرگان و اساتید صاحب نظر حاضر در جلسه نقطه نظرات و دیدگاههای خود در خصوص برنامه عملیاتی و استراتژیک دانشکده و حرکت رو به جلو و تحقق اهداف مد نظر دانشکده، فضای فیزیکی، تجهیزات، نیروی انسانی، جذب هیات علمی، کوتاه کردن دوره های آموزشی، توسعه ارتباطات بین الملل، توجه به بحث های فرهنگی، توجه به سلامت پرسنل دانشگاه، جذب و حمایت نخبگان در دانشگاه، تعامل با بخش خصوصی، جذب سرمایه های خارج از دانشگاه، نحوه تعامل و مدیریت دانشکده و بیمارستان ها، حمایت از دانشجویان، رسیدگی به وضعیت رفاهی و معیشیتی اعضای هیات علمی جوان، ارائه کردند.
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.