امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Tuesday, 6 May , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 27899
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 06 می 2025 - 21:56 | 1 بازدید | ارسال توسط :

ساخت بیش از ۲۳۰۰ اتاق تک‌نفره زایمان برای حفظ حریم خصوصی مادران/خدمت رسانی ۵۰۰ ماما و پرستار در حادثه بندرعباس

مدیرکل مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت از ساخت بیش از ۲۳۰۰ اتاق تک‌نفره زایمانی با هدف حفظ حریم خصوصی مادران و ارتقای تجربه زایمان خبر داد و افزود: ارائه خدمات محترمانه توسط تیم درمانی به‌ویژه ماماها، عامل کلیدی در افزایش رضایت مادران است.

ساخت بیش از ۲۳۰۰ اتاق تک‌نفره زایمان برای حفظ حریم خصوصی مادران/خدمت رسانی ۵۰۰ ماما و پرستار در حادثه بندرعباس

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر علیرضا عسکری در مراسم روز جهانی ماما که امروز سه شنبه ( ۱۶ اردیبهشت) در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، با تبریک این روز به خانواده بزرگ مامایی کشور، از خدمات ارزنده و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر ماماها در همراهی با مادران و خانواده‌ها تجلیل کرد..وی با تأکید بر نقش حساس ماماها در لحظات تولد نوزاد، این روز را فرصتی مغتنم برای تقدیر از کسانی دانست که با دانش، مهارت و عشق خود، تجربه‌ای ایمن و خوشایند از زایمان را برای مادران فراهم می‌کنند.
دکتر عسکری با اشاره به برنامه‌های مرکز مدیریت بیمارستانی در جهت ارتقای کیفیت خدمات مامایی، تصریح کرد: تدوین و بازنگری دستورالعمل‌های خدمت، پایش استانداردها، ارائه رایگان خدمات زایمان طبیعی و برگزاری کلاس‌های آمادگی برای زایمان از جمله اقدامات این مرکز در سال‌های اخیر بوده است.
مدیرکل مرکز مدیریت بیمارستانی همچنین از راه‌اندازی سامانه «باروری سالم» به عنوان بستری برای ثبت و تحلیل اطلاعات حوزه سلامت مادر و نوزاد خبر داد و گفت: با همراهی و دقت ماماها، انتظار می‌رود ثبت اطلاعات در این سامانه به سطح ۱۰۰ درصدی برسد.
وی از ساخت بیش از ۲۳۰۰ اتاق تک‌نفره زایمانی با هدف حفظ حریم خصوصی مادران و ارتقای تجربه زایمان خبر داد و افزود: ارائه خدمات محترمانه توسط تیم درمانی به‌ویژه ماماها، عامل کلیدی در افزایش رضایت مادران است.
دکتر عسکری در ادامه به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای جایگاه شغلی ماماها اشاره کرد و گفت: افزایش امتیاز سختی شرایط محیطی کار، ارتقای درجه مشاغل سخت و زیان‌آور و بازنگری در تعرفه خدمات مامایی از جمله موضوعاتی است که در دستور کار قرار دارد.
وی همچنین از اجرای برنامه‌های توانمندسازی علمی ماماها از طریق سامانه رشد خبر داد و افزود: دوره‌های آموزشی در زمینه‌هایی چون سلامت جنین، اخلاق حرفه‌ای و مهارت‌های ارتباطی به صورت مجازی برگزار شده و دوره‌های جدیدی نیز با همکاری سازمان‌های بین‌المللی در سال جاری اجرا خواهد شد.
دکتر عسکری با اشاره به برگزاری نخستین کارگاه آموزش مراقبت از نوزاد بدو تولد در شهر سراوان، از اجرای دوره ویژه مسئولان امور مامایی کشور در خردادماه و تدوین برنامه‌هایی برای ارتقای کیفیت خدمات زایمان و مدیریت اورژانس‌های مامایی در سال جاری خبر داد.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به شعار امسال روز جهانی ماما با عنوان “ماما، خط مقدم سلامت در هر بحران “، بر اهمیت نقش ماماها در عبور از بحران‌ها و کاهش نرخ باروری کشور تأکید و از تلاش‌های خالصانه آنان در ستادهای دانشگاهی و مرکز مدیریت بیمارستانی قدردانی کرد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.