امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 4 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 27005
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 03 می 2025 - 15:55 | 7 بازدید | ارسال توسط :

صرفه‌جویی ۲۰ میلیون دلاری با تجهیز بیمارستان یاس به دستگاه «گامانایف»

به همت هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران، دستگاه پیشرفته گامانایف در بیمارستان یاس نصب و راه‌اندازی شد که تاکنون ضمن درمان بیش از ۲ هزار بیمار، موجب صرفه‌جویی بالغ بر ۲۰ میلیون دلار ارز برای کشور شده است.

صرفه‌جویی ۲۰ میلیون دلاری با تجهیز بیمارستان یاس به دستگاه «گامانایف»

به گزارش وبدا، آرش جعفریه، رئیس بیمارستان یاس وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس گفت: دستگاه گامانایف که از جدیدترین مدل‌های مورداستفاده تجهیزات پزشکی در کشورهای توسعه‌یافته به شمار می‌رود، به همت هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وارد کشور شده و از دی‌ماه ۱۴۰۱ در این بیمارستان به بهره‌برداری رسیده است.

جعفریه، رئیس بیمارستان یاس با بیان اینکه این دستگاه دقتی در حد ۰.۲ میلی‌متر در تابش اشعه دارد، گفت: گامانایف در درمان تومورهای مغزی، قاعده جمجمه، لرزش‌های شدید دست، صرع‌های مقاوم به درمان و برخی اختلالات روانی مانند وسواس فکری (OCD) نقش مؤثری ایفا می‌کند و با کاهش عوارض جانبی، کیفیت درمان را به طرز چشمگیری ارتقاء می‌بخشد.

وی با اشاره به هزینه‌های سنگین درمان بیماران در خارج از کشور پیش از راه‌اندازی این دستگاه اظهار داشت: پیش‌ازاین، بیماران ناچار بودند برای دریافت این درمان تخصصی به کشورهای همسایه نظیر ترکیه سفر کنند و هزینه‌ای معادل ۸ تا ۱۰ هزار دلار تنها برای یک جلسه درمان پرداخت کنند که با احتساب هزینه‌های اقامت و سفر، این مبلغ به حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار دلار می‌رسید.

جعفریه خاطرنشان کرد: بیمارستان یاس تاکنون بیش از ۲۰۰۰ بیمار را با دستگاه گامانایف درمان کرده است که با در نظر گرفتن میانگین صرفه‌جویی ۱۰ هزار دلاری برای هر بیمار، تاکنون مجموعاً از خروج حداقل ۲۰ میلیون دلار میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شده است.

رئیس بیمارستان یاس با تأکید بر نقش مؤثر هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی گفت: «این هیأت با درک صحیح از نیازهای درمانی کشور و همکاری مؤثر با دانشگاه علوم پزشکی تهران، توانست دستگاه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأمین، وارد و نصب کند. امروز شاهد تأثیر چشمگیر این اقدام در بهبود خدمات درمانی و حمایت از اقتصاد سلامت کشور هستیم.»

وی افزود: در حال حاضر، مجتمع بیمارستانی یاس تنها مرکز فعال کشور در زمینه درمان با دستگاه گامانایف است و روزانه بین ۳ تا ۷ بیمار تحت درمان قرار می‌گیرند. هدف‌گذاری ما افزایش ظرفیت پذیرش بیماران و کاهش زمان انتظار به کمتر از یک هفته برای بیماران مبتلا به سرطان است.

جعفریه یادآور شد: نقش هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در تأمین تجهیزات پیشرفته پزشکی روزبه‌روز پررنگ‌تر می‌شود و این همکاری بی‌تردید سهم بسزایی در ارتقاء کیفیت خدمات درمانی و کاهش هزینه‌های ارزی کشور خواهد داشت.»

وی اضافه کرد: بیمه‌های تکمیلی، هزینه درمان با دستگاه گامانایف را به طور کامل (۱۰۰ درصدی) تقبل می‌کنند، اما در زمینه بیمه‌های پایه و تأمین اجتماعی، در حال حاضر تنها بیمه نیروهای مسلح این خدمات را پوشش می‌دهد. ضروری است تا سایر بیمه‌های پایه نیز در راستای حمایت از بیماران و تسهیل دسترسی عموم مردم به درمان‌های پیشرفته، اقدامات جدی‌تری انجام دهند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.