امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 3 May , 2025
امروز : شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 26844
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 02 می 2025 - 15:56 | 6 بازدید | ارسال توسط :

ارتقای کیفیت آموزش و حل چالش‌های دانشجویان در دستور کار دفتر طب ایرانی

دکتر حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در نشست اخیر با دانشجویان و نمایندگان رشته‌های تخصصی طب سنتی از برنامه‌های جامع این دفتر برای ارتقای کیفیت آموزش و حل مشکلات دانشجویان خبر داد.

ارتقای کیفیت آموزش و حل چالش‌های دانشجویان در دستور کار دفتر طب ایرانی

به گزارش وبدا، دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل در نشست تعاملی با دانشجویان رشته‌های طب ایرانی، داروسازی سنتی، طب سوزنی و تاریخ علوم پزشکی که به منظور بررسی و اولویت‌بندی چالش‌های دانشجویان این رشته ها برگزار شد، اظهار داشت: هدف ما از این جلسات، شنیدن مستقیم دغدغه‌های شما دانشجویان و یافتن راهکارهای عملیاتی است. پیش از این نیز جلسات مفصلی با نمایندگان دانشجویی داشته‌ایم که نتایج آن در سندی ۳۰ صفحه‌ای تدوین شده است.

وی با اشاره به سازوکار پیگیری مسائل دانشجویان اظهار داشت: هر موضوعی که مطرح می‌شود نیازمند مستندسازی و مکاتبه رسمی است. در دفتر طب ایرانی متعهدیم به تمامی درخواست‌های رسمی پاسخ دهیم و آنها را پیگیری کنیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه “تغییرات اساسی در سرفصل‌های درسی رشته‌های طب سنتی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی انجام شده است.” تصریح کرد: این تغییرات شامل اضافه شدن کارگاه‌های عملی و بالینی است که با همکاری انجمن‌های علمی برگزار خواهد شد.

دکتر حسینی یکتا با اشاره به اهمیت مشارکت فعال دانشجویان در رویدادهای مختلف، گفت: از تشکیل انجمن‌های دانشجویی تا برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های تخصصی، آماده حمایت از ابتکارات شما هستیم. برخی پروژه‌های دفتر نیز می‌تواند به انجمن‌های دانشجویی واگذار شود.

مدیرکل دفتر طب ایرانی با اشاره به برنامه‌های توانمندسازی خاطرنشان کرد: دوره‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف از جمله زنان، اطفال و اعمال یداوی با حمایت دفتر و دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال برگزاری است.

وی افزود: این دوره‌ها به صورت آنلاین در دسترس همه دانشجویان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به حمایت از فعالیت‌های پژوهشی گفت: از طرح‌های پژوهشی دانشجویی و همچنین انتشار مقالات در مجلات تخصصی حمایت خواهیم کرد. در این زمینه با مراکز علمی مختلف همکاری داریم.

دکتر حسینی یکتا با اشاره به اینکه دومین کنگره ملی طب ایرانی آبانماه امسال برگزار می شود، از دانشجویان خواست تا در کنگره‌ها و سمپوزیوم‌های تخصصی شرکت فعال داشته باشند چرا که شرکت در این رویدادها بخش مهمی از آموزش تخصصی دانشجویان محسوب می‌شود.

وی به پیگیری‌های انجام شده برای بهبود وضعیت معیشتی دانشجویان اشاره کرد: موضوع افزایش کمک هزینه‌های تحصیلی و حل مشکل سنوات در دست پیگیری است و امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.

دکتر حسینی یکتا با بیان اینکه نیاز مبرمی به متخصصان طب سنتی در سراسر کشور، به ویژه در مناطق محروم وجود دارد؛ تصریح کرد: مراکز ناباروری سطح دو و داروخانه‌های تخصصی از جمله مراکزی هستند که به شدت نیازمند نیروی متخصص هستند.

در پایان این نشست، مقرر شد ارتباط مستمری بین دفتر طب ایرانی و جامعه دانشجویی از طریق یک رابط اختصاصی برقرار شود تا پیگیری مسائل دانشجویان ساختارمندتر انجام پذیرد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.