امروز : یکشنبه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴
الزام دانشگاه ها به ارائه نقشه ارجاع به سطح دو، با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های مناطق تحت پوشش
معاون درمان وزارت بهداشت بر الزام دانشگاه ها به ارائه نقشه ارجاع به سطح دو، با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های مناطق تحت پوشش، تاکید کرد.
به گزارش وبدا، دکتر سیدسجاد رضوی، در جلسه ترسیم نقشه ارجاع سطح دو که از طریق وبینار با روسا و معاونین درمان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد، گفت: ما مسئول درمان کشور و پاسخگوی سلامت مردم از دورترین نقطه تا ستاد دانشگاه هستیم؛ در حال حاضر هیچ برنامه جامعی برای درمان مردم در دورافتاده ترین نقاط کشور وجود ندارد و در صورت نیاز مردم در این مناطق به خدمات درمانی در سطوح بالا، میزان دسترسی به خدمات تخصصی و تشخیصی پیشرفته کم است، از این رو بیمار ممکن است در این مسیر از درمان باز مانده یا منصرف شود و یا درمان کافی و در در زمان مناسب دریافت نکند و در مجموع دچار چالش و سختی شود.
وی ادامه داد: در مسیر اجرای پزشکی خانواده، تمامی ظرفیت کادر تخصصی و درمانی در استان ها و ظرفیت های بخش های مختلف اعم از خصوصی، دولتی، ارتش و تامین اجتماعی، همگام و همراه خواهند شد تا براساس دستورالعملها و آیین نامه های ابلاغی از توان استان جهت پاسخگویی به نیاز مردم استفاده شود.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: از این رو، تمامی روسا و مدیران دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور موظفند، با توجه به امکانات منطقه و فرهنگ حاکم و با تمرکز بر دیدگاه برقراری عدالت اجتماعی، از طریق شناخت و شناسایی افراد محروم و فراموش شده جامعه، به دنبال ارتقای سطح سلامت همه آحاد مردم باشند تا در صورت نیاز به خدمات درمانی، علیرغم پیشگیری های انجام شده، بتوان آنها را ساماندهی و دسترسی و عدالت ایجاد و خدمات القایی را حذف کرد؛ براین اساس، نقشه راه شیوه ارجاع به سطح ۲ هر چه سریع تر از سوی دانشگاه ها باید مشخص شود.
لزوم ترسیم الگوریتم از سوی دانشگاه ها برای مناطق تحت پوشش
دکتر رضوی تاکید کرد: دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور موظفند یک الگوریتم برای مناطق تحت پوشش خود ترسیم و برای نقطه به نقطه آن، شرحی از مشکلات و راه حل های پیشنهادی ارائه دهند، همچنین ستاد هر دانشگاه به صورت شبانه روزی موظف به پاسخگویی باشد.
وی ادامه داد: ما متعهد به پاسخگویی در مسیری هستیم که ترسیم می کنیم. یقینا این مسیر باید سادهترین، ارزانترین و بهترین مسیر برای درمان مردم هر منطقه باشد.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: موفق ترین کشورهایی که در حال حاضر در حال اجرای برنامه هستند، همچنان در حال دریافت پسخوراند، پیشنهاد، سنجش رضایت و اصلاح برنامه هستند. مردم بهترین قضاوت کننده اجرای برنامه هستند. یقیناً مشکلات، راه حل ها و پیشنهادات از محیط به دست ما خواهد رسید و ما از آن بهره خواهیم برد.
وی تصریح کرد: برنامه اصلی ما، استقرار نظام ارجاع و پزشکی خانواده است، با این هماهنگی و همکاری بتوانیم قدم به قدم جلو برویم و برنامه را توسعه دهیم. مردم باید لذت درمان موثر، در دسترس و با کمترین هزینه را از این طریق بچشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.