امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 26 April , 2025
امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 25290
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 26 آوریل 2025 - 15:56 | 2 بازدید | ارسال توسط :

ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین اختتامیه بیست‌وششمین همایش آموزش علوم پزشکی کشور، با قدردانی از تلاش‌های دبیرخانه، اساتید، و تمامی عوامل اجرایی همایش، بر لزوم استمرار برنامه‌ریزی‌های دقیق، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی، و ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره آموزشی شهید مطهری، تأکید کرد.

ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی

به گزارش وبدا، دکتر سید جلیل حسینی، با مرور تجربیات گذشته، به چالش‌های تمرکز صرف بر شاخص‌های پژوهشی در ارزیابی اعضای هیات علمی اشاره کرد و افزود: اساتیدی بودند که با وجود توانمندی‌های علمی و نقش پررنگ در آموزش، صرفاً به دلیل نداشتن امتیازات پژوهشی کافی، پس از سال‌ها خدمت، با مرتبه استادیاری بازنشسته شدند. این موضوع انگیزه‌ای شد تا ایده جشنواره‌ای با محوریت آموزش شکل بگیرد. 
وی با اشاره به روند راه‌اندازی جشنواره آموزشی شهید مطهری، گفت: در ابتدا مخالفت‌هایی صورت گرفت، اما با پشتکار تیم‌های علمی و اجرایی، موفق شدیم نخستین دوره این جشنواره را با طراحی دقیق در قالب هفته آموزش برگزار کنیم. امروز این جشنواره به یکی از ارکان اصلی ارتقای کیفیت آموزش پزشکی در کشور تبدیل شده است.
وی همچنین با اشاره به حضور مقامات عالی‌رتبه کشور در همایش امسال، از جمله رییس جمهوری، وزرای علوم و آموزش و پرورش، اظهار داشت: این حضور ارزشمند، نشانه‌ای از اهمیت روزافزون آموزش علوم پزشکی در سطح ملی است. پیوند آموزش عالی و آموزش عمومی باید تقویت شود تا بتوانیم دانش و مهارت‌های پزشکی را از مدارس آغاز کنیم.
دکتر حسینی در پایان، پیشنهاد تشکیل دبیرخانه دائمی برای جشنواره آموزشی شهید مطهری را مطرح کرد و گفت: باید از همین امروز برای سال آینده برنامه‌ریزی کنیم. پنل‌ها و پیشنهادات مطرح‌شده را مستندسازی کرده و پیگیری کنیم. همچنین لازم است با بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های آموزش پزشکی و ایجاد شبکه همکاری‌های منطقه‌ای، زمینه‌ساز ارتباطات بین‌المللی مؤثر باشیم. امروز ما ظرفیت‌ها و ایده‌هایی داریم که در کمتر کشوری با این گستردگی و کیفیت دیده می‌شود؛ باید این فرصت را جدی بگیریم و در سطح منطقه و جهان به اشتراک بگذاریم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.