امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Tuesday, 15 April , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 22800
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 15 آوریل 2025 - 21:56 | 2 بازدید | ارسال توسط :

بازدید وزرای بهداشت و علوم و معاون علمی رییس‌جمهور از آزمایشگاه ملی «نقشه‌برداری مغز»

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از آزمایشگاه ملی «نقشه‌برداری مغز» با تأکید بر ضرورت ایجاد مرجعیت علمی و انجام کار مشترک هدفمند، افزود: برای تحقق این هدف، ایجاد جذابیت علمی و پژوهشی در اولویت قرار دارد.

بازدید وزرای بهداشت و علوم و معاون علمی رییس‌جمهور از آزمایشگاه ملی «نقشه‌برداری مغز»

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به همراه دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر حسین افشین، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور و دکتر کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی، صبح امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، از بخش‌های مختلف آزمایشگاه ملی «نقشه‌برداری مغز» بازدید کردند.

در این بازدید، دکتر محمدعلی عقابیان، رییس آزمایشگاه و دکتر کمال خرازی به‌عنوان عضو هیأت امنای این مرکز، به همراه مدیران و مشاوران مجموعه، گزارشی از فعالیت‌ها، دستاوردها و چالش‌های موجود را ارائه کردند.
دکتر ظفرقندی در این بازدید با تأکید بر ضرورت ایجاد مرجعیت علمی و انجام کار مشترک هدفمند، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، ایجاد جذابیت علمی و پژوهشی در اولویت قرار دارد. آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز می‌تواند با برنامه‌ریزی هدفمند، همکاری مؤثری با وزارتخانه‌های بهداشت و علوم داشته باشد.
وی افزود: اتصال این آزمایشگاه به دانشگاه‌ها می‌تواند موجب پویایی و نشاط بیشتر در فعالیت‌های آن شود. وزارت بهداشت نیز در این زمینه، برنامه‌ها و طرح‌هایی برای حمایت و تقویت همکاری‌ها دارد.
در این بازدید، دکتر خسرو صادق‌نیت، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت و دکتر شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز حضور داشتند.
گفتنی است، آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز با شعار « توسعه همکار در دانش و فناوری» نقشه برداری مغز در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ افتتاح شد؛ از مهم ترین اهداف این آزمایشگاه می توان به توسعه و گسترش پژوهش در حوزه علوم شناختی با استفاده از روش های متنوع و مکمل، کمک به توسعه فناوری های نوین تصویربرداری و تحریک مغز در کشور، ارتقا و تحکیم موقعیت علمی و فناوری کشور در زمینه های فوق در سطح جهانی و ارائه خدمات تخصصی به پژوهشگران کشور در حوزه علوم شناختی و نقشه برداری مغز، اشاره کرد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.