امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Tuesday, 15 April , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 22798
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 15 آوریل 2025 - 21:56 | 3 بازدید | ارسال توسط :

ارائه گزارش روند اجرایی و داوری چهارمین جشنواره طب ایرانی/ افزایش ۶۰ درصدی بازدید از جشنواره طب ایرانی

رییس کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی در مراسم اختتامیه گزارشی از روند اجرا و داوری این رویداد ارائه داد.

ارائه گزارش روند اجرایی و داوری چهارمین جشنواره طب ایرانی/ افزایش ۶۰ درصدی بازدید از جشنواره طب ایرانی

به گزارش وبدا، دکتر روجا رحیمی دبیر کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی در مراسم اختتامیه این رویداد، با اشاره به شعار این دوره از جشنواره مبنی بر «ادغام طب ایرانی در نظام سلامت» افزود: در سال‌های اخیر اقدامات شاخصی در راستای ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت انجام گرفته است و شعارجشنواره امسال هم بر همین اساس انتخاب شد.

وی با اشاره به بخش ویژه جشنواره چهارم طب ایرانی؛ خاطرنشان کرد: در این دوره بخش ویژه چهارمین جشنواره طب ایرانی منطبق بر شعار جشنواره بود و موضوع بخش ویژه ادغام طب ایرانی در نظام سلامت بود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به شعار بخش فرهنگ و هنر و بخش دانش‌آموزی جشنواره طب ایرانی که «حال خوب با خواب به‌هنگام» بود؛ گفت: خواب در طب ایرانی از جایگاه ویژ‌ه‌ای برخوردار است و یکی از شش اصل ضروری برای حفظ سلامتی و بازگرداندن سلامت است؛ به همین دلیل این شعار مهم را انتخاب کردیم.

دبیر کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی ادامه داد: یک پوستر اصلی برای چهارمین جشنواره طب ایرانی در نظر گرفتیم و برای هر کدام از بخش‌های جشنواره هم یک پوستر ویژه تدارک دیده شده است.

دکتر رحیمی با اشاره به بخش علمی جشنواره گفت: بخش علمی جشنواره شامل آموزش، پژوهش، فناوری، درمان، بین‌الملل و پیشکسوت بود و بخش فرهنگ و هنر و بخش دانش‌آموزی محورهای متنوعی داشت.

وی افزود: در بخش فرهنگ و هنر محور فیلم کوتاه، عکاسی، پوستر، داستان کوتاه، موسیقی، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک، نقاشی و شعر و در بخش دانش‌آموزی هم داستان‌نویسی، نقاشی، اسباب بازی، بازی‌های هوشمند و ایده‌های علمی را داشتیم.

دبیر کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی ادامه داد: از محورهای بخش ویژه که با موضوع ادغام طب ایرانی در نظام سلامت بود می‌توان به اقدامات شاخص در حیطه طب ایرانی و تقدیر از افرادی که خدمات شاخصی در حوزه ادغام طب ایرانی انجام داده‌اند اشاره کرد.

دکتر رحیمی با اشاره به بخش علمی جشنواره گفت: برای هر یک از محورهای بخش علمی جشنواره یک سرگروه که از اساتید شاخص در حوزه طب ایرانی هستند در نظر گرفتیم تا تیم داوری را مدیریت کنند.

او با اشاره به اطلاع رسانی‏های گسترده در خصوص جشنواره؛ گفت: اخبار چهارمین جشنواره طب ایرانی با روش‌های مختلفی مانند سایت جشنواره، وب‌سایت وزارت بهداشت و فضای مجازی دفتر طب ایرانی اطلاع رسانی می‌شود.

دکتر رحیمی با بیان اینکه از دوره دوم جشنواره طب ایرانی سعی کردیم داوری‌ها را تحت وب انجام دهیم؛ تاکید کرد: فرآیند ثبت نام و انتخاب برگزیده‌ها تحت وب انجام می‌شود؛ به همین دلیل معیارهایی را برای هر کدام از بخش‌ها و محورهای جشنواره تعیین کردیم که بر اساس آن‌ها شرکت‌کنندگان محترم وقتی که مدارکشان را در سامان جشنواره بارگزاری می‌کردند به صورت اتوماتیک محاسبه امتیاز آن‌ها بر اساس معیار‌ها و سنجه‌ها انجام می‌شد و سپس کمیته داوری مدارک را با دقت بررسی می‌کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تعداد بازدید از سایت چهارمین جشنواره طب ایران گفت: آمار بازید از سایت جشنواره امسال به نسبت سال‌های قبل قابل توجه است چرا که تعداد بازید از سایت سومین جشنواره طب ایرانی بیش از ۶ هزار نفر بود در حالیکه میزان بازدید از سایت چهارمین دوره جشنواره طب ایرانی بیش‌ از ۱۰ هزار نفر بود. این نشان می‌دهد که که طی سالیانی که جشنواره طب ایرانی برگزار شده است اقبال عموم مردم و علاقه‌مندان به طب ایرانی بیش‌تر شده است.

وی با اشاره به تعداد شرکت‌کنندگان در بخش‌های مختلف توضیح داد: بیش‌ترین شرکت‌کننده را در بخش دانش‌آموزی و پس از آن در بخش فرهنگ و هنر داشتیم و در رتبه‌های بعدی بخش علمی و بخش ویژه قرار دارند. یعنی ۶۵ درصد در بخش دانش‌آموزی، ۱۶ درصد در بخش فرهنگ و هنر، ۱۳ درصد در بخش علمی و ۶ درصد در بخش ویژه جشنواره شرکت کردند.

رییس کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی تاکید کرد: در خصوص انتخاب چهره اثرگذار در حوزه طب ایرانی یا همان پیشکسوت از بین افرادی که اقدامات شاخصی را در حوزه طب ایرانی انجام داده‌اند یک نفر توسط دبیر جشنواره به وزیر بهداشت معرفی می‌شود.

دکتر رحیمی تصریح کرد: تعداد برگزیدگان در چهارمین جشنواره طب ایرانی ۳۴ نفر که ۱۳ برگزیده در بخش علمی، ۶ برگزیده در بخش ادغام، ۴ برگزیده در بخش فرهنگ و هنر، ۴ برگزیده در بخش دانش‌آموزی و یک چهره ماندگار داشتیم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.