به گزارش خبرگزاری مهر، آئین افتتاحیه رویداد جایزه بزرگ ترافیک تهران (جت) با حضور جمع زیادی از دانشجویان، استادان، مدیران و کارآفرینان رشته حمل و نقل و ترافیک در سالن ربیعی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
پوریا علیمردانی مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ضمن قدردانی از جامعه دانشجویی و آرزوی موفقیت برای شرکتکنندگان در این رویداد گفت: برگزاری این رویدادها با عناوین مختلف در بسیاری از کشورها برای ارزیابی و تشویق ایدهها با آورده اقتصادی و تراز اقتصادی مثبت رواج دارد و دلیل رجوع ما به بدنه نخبگان و جامعه فناوری برای حل مسأله ترافیک و پیدا کردن راهحلهایی درباره ابعاد مختلف مساله پیچیده، چندبعدی و چندمرحلهای ترافیک تهران است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رویداد جت در حوزه فناوری تازه آشکار شده و تحت عنوان فناوریهای اجتماعی، جزو اولین رویدادها در اکوسیستم فناوری کشور است، ادامه داد: ملاک و معیار برای ارزیابی و انتخاب ایدهها در این رویداد رویکرد بالانس اقتصادی و سود دوطرفه برای مردم و شرکتهاست، اما متأسفانه در حال حاضر برخی از شرکتهای استارتاپی فعال در حوزه ترافیک، فقط با هدف افزودن به سود شرکت کار کرده و بزرگترین ضربات را به آسایش عمومی شهروندان وارد میکنند. این شرکتها ممکن است خدمات روزافزونی داشته باشند ولی در کل مسأله ترافیک را در شهر تهران پیچیدهتر میکنند.
وی در ادامه با اشاره به ناترازی و ورشکستگی حوزه سوخت و ناترازی قیمتگذاری اشاره و تصریح کرد: خرید خودرو در کشور ما نسبت به کشورهای دیگر بسیار هزینهبر و سخت ولی خرید و مصرف بنزین و سوخت خودرو، ارزان و آسان است و این مساله باعث شده مردم از وسایل نقلیه شخصی بیشتر استفاده کنند؛ کمبود استفاده از وسایل نقلیه پاک و کمبود خدمات الکترونیک غیرحضوری در دولت الکترونیک هم از دیگر عوامل افزایش ترافیک میباشند.
علیمردانی با اشاره به ارائه ۲۵۰ طرح ترافیکی برای پایتخت ابراز امیدواری کرد که با مشارکت و ایدههای تازه تیمهای شرکتکننده بتوانیم راهحلی برای تأمین مالی سادهتر برای شهرداری و حتی کسب درآمد از دولت و حاکمیت، در ازای هزینه کم، مشکلات بیشتری را حل کنند.