امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 30 March , 2025
امروز : یکشنبه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 18595
  پرینتخانه » گردشگری سلامت تاریخ انتشار : 27 مارس 2025 - 15:30 | 4 بازدید | ارسال توسط :

گردشگری سلامت خراسان جنوبی نیازمند تحول؛ کمبودها مانع رونق

بیرجند- سرپرست میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: نبود هتل پنج ستاره و وضعیت نامطلوب پروازها از چالش‌های رونق گردشگری سلامت در خراسان جنوبی است.

گردشگری سلامت خراسان جنوبی نیازمند تحول؛ کمبودها مانع رونق

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد برآبادی ظهر پنج شنبه در جلسه توسعه گردشگری سلامت خراسان جنوبی اظهار کرد: گردشگری سلامت جزو شاخه‌های جدید حوزه گردشگری است که در برخی از کشورها در این زمینه به خوبی کار شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه گردشگری سلامت دو بخش دارد، بیان‌کرد: یک بخش درمانی و یک بخش دیگر آب درمانی است که بخش اول را دانشگاه علوم پزشکی و بخش دوم را میراث فرهنگی و بخش خصوصی پیگیری می‌کند.

برآبادی با بیان اینکه مجوزها و موافق اصولی‌ها را میراث فرهنگی صادر می‌کند، گفت: قرار بر این بود که یک طبقه از بیمارستان رازی بیرجند به بحث گردشگری سلامت اختصاص داده شود که به دوران کرونا برخورد و بعد از آن نیز این موضوع مجدد مطرح نشد.

وی ادامه داد: خراسان جنوبی پرواز خارجی ندارد و پروازهای داخلی نیز برای گردشگر خارجی صرفه ندارد که از تهران یا مشهد برای درمان به بیرجند بیاید که این موضوع یک چالش اساسی است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیشتر امید ما در گردشگری سلامت به گردشگران زمینی است، گفت: ما باید برای رونق گردشگری سلامت برنامه‌هایی چون ایجاد هتل پنج ستاره و بهبود وضعیت پروازها را طراحی و اجرا کنیم.

برآبادی اظهار کرد: در ابتدا باید گردشگری سلامت داخلی را تقویت کنیم به این صورت که از استان‌های همجوار برای درمان به خراسان جنوبی بیایند و اکنون بیشتر در زمینه جراحی قلب و جراحی مغز و اعصاب به استان مراجعه می‌کنند.

وی ادامه داد: در یک مصداق استان یزد توانست در زمینه درمان ناباروری گردشگران سلامت زیادی را از نقاط مختلف به سمت خود کشاند و ما نیز می‌توانیم در همین دو رشته جراحی قلب و جراحی مغز و اعصاب کار را شروع کنیم.

برآبادی افزود: سه مرکز آب درمانی در فردوس و خوسف و سربیشه داریم که برای جذب گردشگر خارجی به این سه منطقه کار خاصی انجام نداده‌ایم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی یادآور شد: حتی گردشگر داخلی نیز که به این سه مرکز می‌آید از خواص آب درمانی اطلاعی ندارد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.