امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Tuesday, 15 April , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 22786
  پرینتخانه » کسب و کار ها، بیمارستان ها و کلینیک ها تاریخ انتشار : 15 آوریل 2025 - 21:14 | 3 بازدید | ارسال توسط :

بیماری هموفیلی و تصادفات مصرف خون را در کرمان افزایش داده است

کرمان- مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: آمار بالای بیماران هموفیلی و تصادفات مصرف خون را در استان کرمان افزایش داده است.

بیماری هموفیلی و تصادفات مصرف خون را در کرمان افزایش داده است

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ایرج شکوهی، ظهر سه شنبه در نشست خبری با بیان اینکه از لحاظ مصرف خون کرمان یک استان منحصر به فرد است گفت: ما در استان کرمان بالغ بر ۱۵۰۰ بیمار تالاسمی هموفیلی داریم که نیاز به خون دارند.

وی با بیان اینکه کرمان ۶ برابر برخی استان‌ها بیمار تالاسمی دارد افزود: متأسفانه بالا بودن اما تصادفات مصرف خون را در استان کرمان افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: امسال به دلیل تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در شرایط خاصی از لحاظ کاهش اهدای خون مواجه بودیم، اما خون رسانی ما دچار مشکل نشد.

دکتر شکوری افزود: در سال گذشته ۲۵۷ هزار عمل جراحی در استان کرمان انجام شد که برای هر عمل جراحی باید خون زیادی رزرو شود که مصرف خون را افزایش می‌دهد.

وی با اشاره به تهدیدات اهدای خون گفت: افزایش سن اهدای خون از ۲۵ تا ۳۵ سال به ۳۵ تا ۴۵ سال از جمله تهدیدات اهدای خون است.

وی با بیان اینکه افرادی که به سن ۶۵ سال می رسند از گردنه اهدای خون خارج می‌شوند گفت: میزان مشارکت خانم‌ها در اهدای خون کمتر از آقایان است که از هر ۱۰۰ نفر تعداد ۵ تا ۶ نفر خانم هستند که آمار بسیار پایینی است.

وی افزود: رسالت ما تأمین خون سالم و با کیفیت برای گیرنده خون است.

شکوری با بیان اینکه رکوردار اهدای خون در کشور یک بانوی کرمانی با ۱۹۱ بار اهدای خون است تصریح کرد: سال گذشته ۱۰۲ هزار مراجعه کننده داشتیم که بیش از ۸۴ هزار نفر موفق به اهدای خون شدند که حدود ۵۹ درصد از آنها اهدا کننده مستمر بودند و از این تعداد ۵ و نیم درصد خانم هستند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان مردم را سرمایه اصلی انتقال خون در کرمان عنوان کرد و افزود: نقش رسانه‌ها در تبیین نیاز خون بسیار مهم است.

شکوری اظهار داشت: یک گروه خونی نادر به نام کل نار در یک خانم ۴۱ ساله کرمانی شناسایی شد که در کشور ۵ نفر دارند و این گروه خونی فقط می‌تواند از خودش خون بگیرد.

وی افزود: ما در ۵ شهرستان استان کرمان پایگاه انتقال خون ثابت داریم و ۱۹ شهرستان پایگاه ندارند که هر شهرستان ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.