امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Monday, 19 May , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 30488
  پرینتخانه » اخبار سلامت استان‌ها تاریخ انتشار : 19 می 2025 - 9:24 | 2 بازدید | ارسال توسط :

روایت مهرورزی یک معلم بیرجندی؛ از روایتگری شهیدان تا حمایت از محرومان

بیرجند- معلم بیرجندی، با حمایت از یتیمان و روایتگری رشادت‌های شهیدان دفاع مقدس در موزه محلی، مهرورزی را با مسئولیت اجتماعی پیوند زده است.

روایت مهرورزی یک معلم بیرجندی؛ از روایتگری شهیدان تا حمایت از محرومان

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: او سرتاپا نور شده تا بدرخشد و با تلالو نورش سنگ وجود شاگردانش را صیقل دهد و بامحبت و آگاهی و دانایی همه را به مکتب درس خویش فرا خواند تا جان تشنگان حقیقت را از سرچشمه زلال حقیقت سیراب کند.

اینکه در نقشی دیگر ظاهر شده تا در عرصه‌ای دیگر تشنگان حقیقت دفاع مقدس را با روایت‌های از دایی شهیدش آن چنان از باده حقیقت سیراب کند که تا سال‌ها، ماه‌ها، روزها، ساعت‌ها، دقیقه‌ها و ثانیه‌ها مست از باده باقی است.

رسالتی فراتر از تعلیم و تربیت

و امروز ساجده ماهگلی معلمی است که رسالتی فراتر از تعلیم و تربیت فرزندان این آب و خاک و سرزمین کویری خراسان جنوبی را به دوش گرفته تا همچنان که نسبت به فرزندان خودش دلسوز و یاور است، برای دیگر فرزندان این خطه از ایران اسلامی هم در کنار معلمی، مادر و یاور باشد.

او از همه همتش بهره گرفته تا در انجام مسئولیت‌های اجتماعی هم در حد توان مشارکت داشته باشد تا بلکه با گرفتن دست فرزند یتیمی یا نشاندن لبخندی بر لبان دختر بچه‌ای یتیم به گوشه‌ای از این مسئولیت عمل کند.

ساجده ماهگلی در راستای عمل به این آرزویش سال‌ها قبل تصمیم گرفت تا یک یتیم را حامی باشد که البته در سال‌های بعد از آن، بر تعداد یتیمان و کودکان محسنین تحت حمایت او افزوده شد.

روایت مهرورزی یک معلم بیرجندی؛ از روایتگری شهیدان تا حمایت از محرومان

دست یاری خداوند

این معلم خوش ذوق بیرجندی در کنار اینکه درختان امید را در دل‌های این کودکان یتیم پرورش می‌دهد، تلاش می‌کند تا در حد توانایی خود بخشی از نیازهای مادی این کودکان را بر آورده کند زیرا او برکات انجام این کار نیک را به طور گسترده در زندگی‌اش مشاهده کرده است، به طوری که احساس می‌کند دست خداوند همیشه یار و یاور او در زندگش بوده و از این طریق برکات بسیاری نصیبش شده است.

ساجده که دستی در ادبیات و هنر نیز دارد، کسی نیست که به انجام این کارها اکتفا کند و با پیشنهاد ایجاد موزه شهید رئوفی فرد در بخشی از منزل پدرش، خود بستر لازم را برای انجام این کار فراهم می‌کند و این گونه بود که این موزه شکل می‌گیرد و او هر روز بعد از انجام وظیفه تعلیم و تربیت فرزندان این آب و خاک در کسوت معلی، راوی موزه شهید رئوفی فرد می‌شود و در این عرصه هم مانند دیگر حوزه‌های که تاکنون در آنها ورود کرده است، خوش می‌درخشد تا نقش مهمی در حفظ و انتقال تاریخ و ارزش‌های ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها دایی شهیدش و دیگر همرزمان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس ایفا کند.

روایت مهرورزی یک معلم بیرجندی؛ از روایتگری شهیدان تا حمایت از محرومان

روایت‌های او از دایی شهیدش ” امیر سرتیپ خلبان محمدحسین رئوفی فرد” آن چنان بر دل می‌نشیند که گویی چراغی است که قصد دارد راه نسل‌های آینده را با روشنگری‌هایش روشن کند.

او با آرامش خاصی یاد و خاطره این شهید والا مقام را در این موزه محله‌ای زنده نگه داشته تا با روایت‌هایش، نسل جوان و نوجوان این کشور را با مفاهیم والای انسانی بیش از گذشته آشنا کند.

ساجده در این مدت به خوبی توانسته است درکنار وظیفه اصلی اش که معلمی است، در انجام مسئولیت‌های اجتماعی هم موفق باشد به طوری که می‌توان از او به عنوان الگوی تأثیر گذار در این مسیر الهی یاد کرد.

آری معلم یک بازیگر است و ساجده به خوبی توانسته بر روی سن نمایش زندگیش در این بازیگری از جان و روح خود مایه بگذارد تا روشنی بخش آینده سازان این دیار باشد و در کنار آن روایتگری صادق از رشادت‌های مردان مردی باشد که جان خود را بر کف گرفتند تا ما امروز در امنیت زندگی کنیم.

پس بر این معلم هزاران درود و سلام باد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.