لزوم تکمیل مرکز جامع سرطان همدان | ایران مدلبز

لزوم تکمیل مرکز جامع سرطان همدان | ایران مدلبز
🔹شعار مجله سلامت و پزشکی ایران مدلبز🔹
⚕️ ایران مدلبز؛ پلی بین دانش پزشکی و زندگی روزمره ⚕️
Sunday, 27 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
سرخط اخبار پزشکی و سلامت ایران و جهان »
شناسه خبر : 43992
خانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 26 جولای 2025 - 9:32 | 9 بازدید | ارسال توسط :

لزوم تکمیل مرکز جامع سرطان همدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: برای ارتقاء زیرساخت‌هاحوزه سلامت، به نزدیک ۱.۲ همت برای تجهیزات نیاز داریم، همچنین برای ساخت خوابگاه‌ها و تکمیل پروژه‌های در حال ساخت به ۲.۵ همت اعتبار نیاز داریم.

لزوم تکمیل مرکز جامع سرطان همدان

 
 
 

به گزارش وب‌دا در همدان، نشست ویژه بررسی وضعیت درمان شهرهای همدان و فامنین با حضور مهندس عباس صوفی نماینده مردم همدان و فامنین، دکتر بهروز کارخانه‌ای رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین؛ روسا و مدیران بیمارستان‌ها برگزار شد.

دکتر بهروز کارخانه ای در این جلسه با تأکید بر تفاوت محسوس در سطح خدمات درمانی میان مرکز استان و شهرستان‌ها گفت: در حال حاضر، تجهیزات درمانی در همدان نسبت به برخی شهرستان‌ها ضعیف‌تر است، به‌عنوان مثال، تعداد آمبولانسها در مرکز استان پایین‌تر از حد انتظار است، این در حالی است که میزان مراجعات و حجم مشکلات در همدان به مراتب بیشتر است. 

وی افزود: ۱۸ درصد از مراجعات به درمانگاه‌های سطح استان ، از خارج استان صورت می‌گیرد که فشار مضاعفی بر حوزه سلامت استان وارد می‌کند.

رئیس دانشگاه با اشاره به وضعیت بیمارستان‌ها اظهار کرد: در استان ۱۷ بیمارستان دانشگاهی فعال داریم که متأسفانه صد درصد زیان‌ده هستند تنها یک بیمارستان خصوصی در استان وجود دارد و ۳ بیمارستان خیریه و تأمین اجتماعی نیز در حال فعالیت هستند.

دکتر کارخانه ای ادامه داد: در حال حاضر، ۳ هزار و ۲۳۱ تخت فعال در سطح استان داریم که ۲ هزار و ۷۰۳ تخت آن مربوط به دانشگاه علوم پزشکی است. همچنین ۱,۴۶۵ پزشک عمومی، ۵۴۵ پزشک متخصص و ۲,۶۶۶ پرستار در سطح استان مشغول به فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: ماهانه بیش از ۲۹۰ میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کنیم، علاوه بر آن، بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان نیز صرف حقوق نیروهای شرکتی و قراردادی می‌شود که  در حال حاضر، حدودا سه هزار نیروی شرکتی داریم که تأمین حقوق آن‌ها به یک معضل جدی تبدیل شده است. 

دکتر کارخانه در ادامه خاطرنشان کرد: ۳۴ میلیارد تومان بابت اضافه‌کاری پرداخت می‌شود که ناشی از کمبود نیرو در سیستم است، همچنین بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان کارانه به پزشکان و پرستاران پرداخت می‌شود،در مجموع، پرداختی ماهانه دانشگاه به بیش از ۴۶۳ میلیارد تومان می‌رسد.

وی  در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای ارتقاء زیرساخت‌ها، به نزدیک ۱.۲ همت برای تجهیزات نیاز داریم، همچنین برای ساخت خوابگاه‌ها، و تکمیل پروژه های در حال ساخت به ۲.۵ همت اعتبار نیاز داریم.

دکتر کارخانه ای با اشاره به لزوم تکمیل مرکز جامع سرطان گفت: این مرکز نیازمند هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که ۷۰۰ میلیارد آن برای بخش عمرانی و مابقی برای تأمین تجهیزات هزینه خواهد شد. 

تاکید بر تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی 

وی  در پایان تأکید کرد: اگر بتوانیم نیروهای شرکتی را تبدیل وضعیت کنیم، آورده دانشگاه افزایش خواهد یافت و بودجه‌ای که در حال حاضر صرف حقوق این نیروها می‌شود، می‌تواند در بخش‌های رفاهی کارکنان به کار گرفته شود.

لازم به عنوان است در این جلسه همچنین معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان و روئسا و مدیران بیمارستان ها به ارائه گزارشی از وضعیت مراکز درمانی و نیازهای تجهیزاتی و ساختاری از جمله فرسودگی زیرساخت ها، کمبود پرستار، کمبود تخت، مشکلات مالکیت ساختمان ها، فرسودگی آمبولانس ها و…. پرداختند.

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.