امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- واژگونی مرگبار خودرو در جاده حرم به حرم؛ ۳ کشته و ۴ مصدوم
- کارفرمایان موظف به تغییر ساعات کارو تأمین ایمنی کارگران در گرما هستند
- عیسی آل کثیر استقلالی شد!
- واکنش عیسی آلکثیر به حضور در استقلال
- دومین حریف تراکتور کدام تیم است؟
- پافشاری پرسپولیس برای جدایی گندوز
- استقلال با پرسپولیسی دو آتیشه وارد مذاکره شد
- استقلال مشتری مهاجم ایرانی روسیه شد
- خطیبی سرمربی مس رفسنجان شد
- ۴ بازیکن پرسپولیسی در لیست نقلوانتقالاتی استقلال
- کیروش سرمربی عمان شد
- نمایش عذرخواهی بیرانوند و زمزمههای پیوستن به استقلال
- رونمایی از پروژه ملی هوشمندسازی مناطق آزاد با حضور رئیسجمهور
- دانشکده داروسازی خراسان شمالی بهزودی راهاندازی میشود
- انتخابات نشریات دانشگاهی وزارت بهداشت برگزار میشود
- برگزاری وبینار ملی «پدافند غیرعامل در حوزه سلامت»
- ادارات مازندران روز چهارشنبه به دلیل آغاز موج جدید گرما تعطیل هستند
- استان یزد چهارشنبه تعطیل شد
تله گذاری برای شناسایی پشه آئدس در الموت غربی آغاز شد
در راستای اجرای برنامه چک حشرهشناسی و با هدف شناسایی و کنترل پشه آئدس، عملیات تله گذاری در چند روستای پرخطر الموت غربی آغاز شد. این اقدامات به همت مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و با مشارکت کارشناسان آموزش دیده در حوزه بیماری های واگیر انجام گرفته است. دکتر سلماز کلهر، سرپرست مرکز […]


در راستای اجرای برنامه چک حشرهشناسی و با هدف شناسایی و کنترل پشه آئدس، عملیات تله گذاری در چند روستای پرخطر الموت غربی آغاز شد. این اقدامات به همت مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و با مشارکت کارشناسان آموزش دیده در حوزه بیماری های واگیر انجام گرفته است.
دکتر سلماز کلهر، سرپرست مرکز بهداشت شهید بلندیان، روز ۲۹ تیر ۱۴۰۴ با اعلام این خبر گفت: در ادامه آموزش های تخصصی که در اردیبهشت سال جاری، با همکاری مرکز بهداشت استان و حضور بهورزان مناطق مختلف برگزار شد؛ پایش و نمونه برداری از پشه های ناقل بیماری در مناطق رازمیان، رجایی دشت و شفیع آباد در دستور کار قرار گرفت.
مجید عیسیزاده، کارشناس بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهید بلندیان نیز در خصوص جزئیات این عملیات توضیح داد که در هفته دوم تیر ۱۴۰۴، تله گذاری برای صید پشه های بالغ آنوفل و آئدس در روستای رازمیان انجام شد و نمونه های جمع آوری شده برای گونه شناسی و بررسی بیشتر به مرکز بهداشت استان ارسال گردید. وی افزود: بر اساس بررسی های اولیه، تاکنون گونه آئدس در نمونه ها شناسایی نشده، اما این به معنای حذف کامل خطر نیست. ضروری است که اقدامات پیشگیرانه زیستمحیطی همچنان با دقت توسط شهروندان رعایت شود.
دکتر کلهر با اشاره به اهمیت موضوع گفت: پشه آئدس ناقل چند بیماری مهم از جمله تب دنگ، زیکا، چیکونگونیا و تب زرد است. نکته نگران کننده اینجاست که حدود ۷۵ درصد موارد ابتلا به تب دنگ بدون علامت هستند و همین موضوع خطر شیوع خاموش را افزایش میدهد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان قزوین با تأکید بر نقش مشارکت مردمی در پیشگیری از گسترش این پشه، افزود: شهروندان باید با از بین بردن آب های راکد اطراف منازل، پوشاندن ظروف روباز، پاک سازی فضاهای رهاشده و توجه به بهداشت محیط، مانع تخم گذاری و تکثیر پشه های ناقل بیماری شوند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.