امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- وفاداری چیست؟ ۸ نشانه افراد وفادار کدامست؟
- کتاب و کتابخوانی ابزارهای اصلی توسعه و تابآوری فرهنگی
- معرفی داروخانه آنلاین داروپست
- نجات بینایی بیماران دیابتی با یک قرص ساده
- پایداری جو تا پایان هفته در گلستان؛پیشبینی دمای ۴۰درجه در برخی مناطق
- کشف ۱۰۰ کیلو حشیش دپو شده و ۲ دستگاه رمز ارز دیجیتال
- درخواست سازمان انتقال خون برای روزهای خیلی گرم
- ضریب هوشی مردم ایران رتبه چند گرفت؟+ اینفوگرافیک
- چرخه رشد مو چگونه کار میکند؟
- روایت بازمانده خانواده شهید فیزیکدان ازحمله موشکی؛ مادری که پیکرش نیست
- آیا جراحی اسلیو معده میتواند کبد چرب را برای همیشه درمان کند؟
- معجزه پزشکی در ایران؛ دختری که با قلب سوم زندگی میکند
- آمادگی کامل ری برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی
- کاهش ساعت کاری ادارات استان مرکزی در روزهای سهشنبه و چهارشنبه جاری
- ارتقای سطح خدمات به مددجویان در تنگستان
- بسته خبری ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ استان تهران
- وقوع یک انفجار در رضوانشهر؛ علت حادثه در دست بررسی است
- مرزهای شرقی آماده پذیرایی از زائران اربعین؛ ۵۰۰ موکب راهاندازی میشود
جمعیت، بنیان آینده؛ ضرورت بازنگری در نگاه به فرزندآوری
در راستای آگاهی بخشی و تبیین اهمیت موضوع جمعیت، نشست آموزشی ویژه بانوان شاغل اداره کل امور مالیاتی قزوین با حضور کارشناس گروه سلامت جمعیت و جوانی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین برگزار شد. در این نشست، معصومه احدیزاده با اشاره به روندهای نگران کننده شاخص های جمعیتی کشور، اظهار کرد: جمعیت، نه صرفاً […]


در راستای آگاهی بخشی و تبیین اهمیت موضوع جمعیت، نشست آموزشی ویژه بانوان شاغل اداره کل امور مالیاتی قزوین با حضور کارشناس گروه سلامت جمعیت و جوانی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین برگزار شد.
در این نشست، معصومه احدیزاده با اشاره به روندهای نگران کننده شاخص های جمعیتی کشور، اظهار کرد: جمعیت، نه صرفاً یک عدد آماری، بلکه زیربنای اقتدار، رفاه، امنیت و تداوم فرهنگی هر ملت است. اما متأسفانه امروز، کاهش نرخ باروری، افزایش سن ازدواج و فرزندآوری، افزایش ناباروری و کاهش تمایل به داشتن فرزند دوم یا سوم، بهوضوح نشان میدهد که آینده جمعیتی ما با تهدیدی جدی مواجه است.
وی افزود: در حالی که نرخ باروری در دهه ۶۰ بیش از ۶ فرزند به ازای هر زن بود؛ امروز این عدد به زیر ۶/۱ رسیده که کمتر از سطح جایگزینی نسل است و می تواند در آینده ای نه چندان دور، پیامدهایی جدی در حوزه اقتصاد، سلامت، آموزش و امنیت اجتماعی ایجاد کند.
احدیزاده با تأکید بر اینکه فرزندآوری یک سرمایه گذاری بلندمدت برای خانواده است؛ گفت: فرزندان در خانواده های پرجمعیت پشتوانه یکدیگرند و در زمان سالمندی والدین، نقش حمایتی بیشتری ایفا می کنند. از سوی دیگر، تک فرزندی هرچند ممکن است به لحاظ رفاهی ساده تر به نظر برسد؛ اما در بلندمدت می تواند چالش های روانی و اجتماعی بیشتری برای کودک و والدین ایجاد کند. وی با اشاره به آسیب های روانی ناشی از تمرکز بیش از حد والدین بر تنها فرزند، ادامه داد: این شرایط می تواند منجر به خودمحوری، حساسیت بالا، اضطراب و نارضایتی دائمی در فرزند شود. در حالی که در خانواده های چند فرزندی، شرایط برای شکل گیری توقعات طبیعی تر و مهارت های اجتماعی واقع بینانهتر فراهم است.
در پایان، این کارشناس حوزه سلامت جمعیت، بر ضرورت تغییر نگرش عمومی نسبت به فرزندآوری، ترویج آگاهی و کاهش ترس های ذهنی در مسیر فرزنددار شدن تاکید کرد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روابط عمومی ایران مدلبز منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشد منتشر نخواهد شد.
- لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.