امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
فعالیتهای دانشگاه در امور درمانی اربعین، امسال با تمرکز بر حوزههای داخلی و ماموریت های محوله سازمانی انجام میشود
دکتر سید رضا رئیسکرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تداوم شرایط ویژه کشور، اعلام کرد که دانشگاه امسال تمرکز خود را بر حمایت از برنامههای زیارتی در حوزه دانشجویی و فرهنگی و درمانی در حوزه داخلی، براساس ماموریت های ابلاغی وزارت بهداشت خواهد گذاشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ دکتر سید رضا رئیسکرمی با تسلیت ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی و گرامیداشت سالروز شهادت حضرت سجاد علیهالسلام، ضمن اشاره به وضعیت جاری کشور، برنامههای دانشگاه در ایام اربعین را تشریح کرد.
وی با تأکید بر اینکه شرایط کشور همچنان عادی نشده و بخشنامههای محدودکننده همچنان پابرجا هستند، گفت: «با توجه به وضعیت فعلی، به نظر نمیرسد که امسال امکان اعزام تیم برای برپایی موکب دانشگاه در سامرا وجود داشته باشد. بنابراین باید تمرکز خود را بر مدیریت امور داخلی دانشگاه قرار دهیم و منابع را بهصورت بهینه در حوزههای درمانی و فرهنگی داخلی استفاده کنیم.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مروری بر سابقه فعالیتهای دانشگاه در ایام اربعین، خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته، مشارکت دانشگاه در سه محور اصلی انجام میشد؛ نخست، اعزام تیمهای درمانی با مأموریت رسمی از سوی وزارت بهداشت برای خدمترسانی در مرزها و مسیر زائران؛ دوم، مشارکت دانشجویان، اساتید و کارکنان در برنامههای فرهنگی و جهادی در قالب اعزامهای دانشجویی؛ و سوم، برپایی موکب درمانی مستقل خصوصا در جوار حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا که بهصورت مستمر تا بیش از یک ماه در آن منطقه خدمات درمانی ارائه میشد.
وی با بیان اینکه امسال تمرکز اصلی دانشگاه بر دو حوزه فرهنگی و درمانی داخلی خواهد بود، افزود: «در حوزه فرهنگی، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با هماهنگیهای لازم، برنامههایی متناسب با ظرفیت موجود اجرا خواهد کرد. در بخش درمان نیز معاونت درمان با توجه به دستورالعملهای ابلاغشده از سوی وزارت بهداشت، اقدامات لازم را برای مشارکت تیمهای درمانی در مناطق مشخص پیگیری خواهد کرد.»
دکتر رئیسکرمی در بخش پایانی سخنان خود به فضای کلی کشور اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر، وضعیت کشور را میتوان بهمثابه یک آتشبس موقت تعبیر کرد؛ نه در شرایط جنگ هستیم و نه در صلح. همین امر ضرورت احتیاط و برنامهریزی دقیقتر را ایجاب میکند. امیدواریم این شرایط به ثبات و آرامش پایدار منتهی شود، اما تا آن زمان باید با واقعبینی تصمیم بگیریم.»
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.