امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 25 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 31756
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 25 می 2025 - 9:32 | 6 بازدید | ارسال توسط :

نشست خبری به مناسبت روز ملی جمعیت در معاونت بهداشتی برگزار شد

چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه، به مناسبت روز ملی جمعیت و افزایش آگاهی آحاد مردم از خدمات حوزه سلامت در این خصوص، نشست خبری با حضور مسئولین معاونت بهداشتی، سخنگوی دانشگاه، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان و جمعی از اصحاب رسانه در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

نشست خبری به مناسبت روز ملی جمعیت در معاونت بهداشتی برگزار شد

چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه، به مناسبت روز ملی جمعیت و افزایش آگاهی آحاد مردم از خدمات حوزه سلامت در این خصوص، نشست خبری با حضور مسئولین معاونت بهداشتی، سخنگوی دانشگاه، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان و جمعی از اصحاب رسانه در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست دکتر گله داری معاون بهداشتی دانشگاه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را مشتمل بر ۷۳ ماده و ۸۱ تبصره در کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی عنوان نمود و اظهار کرد: جمعیت سالمندی در کشور ۱۰.۵ درصد است که استان اصفهان با جمعیت سالمندی ۶۷۰ هزار نفری به رقم به ۱۲.۵ درصد می‌رسد، همچنین خوانسار با ۲۱ درصد پیرترین شهرستان و برخوار با ۹ درصد جوان‌ترین شهرستان استان می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه در رابطه با وضعیت جاده ها و تصادفاتی که باعث کاهش جمعیت جوان می شود اظهار داشت: وظیفه داریم در خصوص پویش ملی نه به تصادف اقدامات بیشتر و در حوزه حوادث ترافیکی مراقبت‌های بیشتری داشته باشیم .

دکتر گله داری در ادامه با اعلام اینکه استان اصفهان در حال حاضر بیش از ۵ میلیون جمعیت دارد که حدود ۱۳ درصد را سالمندان تشکیل می دهند بیان کرد: وضعیت مناسبی در زمینه نرخ باروری جمعیت اصفهان وجود ندارد و زنگ خطر سالمندی در استان اصفهان به صدا در آمده است و باید با اصلاح روند رشد جمعیتی و اجرای طرح های مصوب شده از این بحران بیرون بیاییم .

معاون بهداشتی دانشگاه ادامه داد: ازدواج بهنگام، فرزندآوری بیشتر و به موقع و نیز ارتقا کرامت مادران در نگاه مدیران و عموم مردم از جمله اهدافی است که به دنبال آن هستیم. 

وی گفت: پیشگیری و تشخیص درمان ناباروری، ترویج زایمان طبیعی و پیشگیری و کنترل سقط خود به خودی و عمدی، آموزش و پژوهش و فرهنگسازی از جمله برنامه هایی است که ضرورت دارد در این زمینه به اجرا برسد. 

دکتر گله داری اضافه کرد: توانمندسازی مادران و خودمراقبتی از جمله دیگر موضوعات حائز اهمیت است، چراکه بسیاری اوقات افراد از این امر غافل می‌شوند و زمانی به کادر درمان مراجعه می‌کنند که زمان طلایی برای بهداشت و درمان گذشته است.

مریم فاتحی زاده، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان نیز در این نشست به پیش نویس سند پانصد صفحه ای جمعیت استان اشاره کرد و گفت: این پیش نویس به همه فرمانداری ها ارسال شده است تا پس از دریافت پیشنهادها و جمع بندی ایده ها به دست شورای برنامه ریزی استان برسد. وی راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت برای افزایش جمعیت را در دو بخش مردم محور و دستگاه های اجرایی برشمرد و اظهار داشت: این موارد در این سند نیز تدوین شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان، با اشاره به تغییرات فرهنگی، گفت: تغییرات فرهنگی و تمایل به پیشرفت شغلی از عوامل کاهش فرزندآوری در کشور هستند. در این راستا، اقدامات گسترده‌ای برای فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها در زمینه اهمیت فرزندآوری انجام گرفته است.

مریم فاتحی‌زاده از ارایه خدمات رایگان برای زایمان طبیعی در مراکز دولتی خبر داد و افزود که ۷۰ درصد هزینه‌های زایمان در مراکز خصوصی نیز تحت پوشش حمایتی قرار دارد. همچنین، مشاوره‌های فرزندآوری در تغییر نگرش‌ها نقش مهمی ایفا کرده‌اند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.