امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
برنامه جامع سلامت سالمندان تدوین شده است
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: برنامه سلامت میانسالان با هدف کاهش ابتلا و مرگ و میر در این گروه سنی طراحی شده است و به شیوههای زندگی سالم، سلامت باروری و بررسی وضعیت بیماریهای مرتبط با این گروه میپردازد.
.jpeg)
دکتر محمد قربانی در حاشیه بازدید گروه سلامت خانواده وزارت بهداشت از این معاونت، اظهار داشت: میانسالان از لحاظ بیولوژیک و اقتصادی نقش کلیدی دارند و وابستگی سایر گروههای سنی به این گروه، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، ضرورت توجه به سلامت آنها را افزایش میدهد.
وی خدمات ارائه شده به میانسالان را شامل تنسنجی، ارزیابی الگوی تغذیه، غربالگری بیماریها، تشخیص زودهنگام سرطان و آموزشهای مرتبط با سلامت باروری برشمرد و افزود: این خدمات به گروه سنی ۳۰ تا ۵۹ ساله و تمامی مردان و زنان ارائه میشود.
دکتر قربانی به جمعیت میانسالان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر جمعیت میانسالان در این دانشگاه ۱۵۷ هزار نفر است که شامل ۸۰,۸۰۹ مرد و ۷۶,۳۸۱ زن میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اضافه کرد: هدف ما ارتقاء سطح سلامت این گروه سنی و کاهش خطرات تهدید کننده سلامت آنهاست.
وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری و همفکری تمامی کارشناسان و مسئولان، برنامههای سلامت میانسالان با موفقیت و کارآمدی بیشتری ادامه یابد و شاهد بهبود کیفیت زندگی این گروه سنی در جامعه باشیم.
در ادامه این بازدید، ارزیابی نحوه ارائه خدمات به میانسالان و بررسی سطوح ارائه خدمت با حضور رئیس اداره سلامت میانسالان، دکتر کیانفر و خانم رحیمی در مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه انجام شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.