امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Monday, 19 May , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 30507
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 19 می 2025 - 9:32 | 3 بازدید | ارسال توسط :

روابط عمومی‌ها باید صدای نخبگان علمی و دانشجویان باشند

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به نقش روابط عمومی‌ها در ایجاد اعتماد عمومی نسبت به نظام سلامت کشور، گفت: روابط عمومی‌ها باید صدای نخبگان علمی، هنرمندان و دانشجویان باشند.

روابط عمومی‌ها باید صدای نخبگان علمی و دانشجویان باشند

به گزارش وبدا، دکتر مسعود حبیبی، در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور و سازمان های تابعه، با اشاره به اینکه روابط عمومی تنها یک ابزار ارتباطی درون‌ سازمانی نیست، بیان کرد: نقش اصلی روابط عمومی، اعتمادسازی در سطح جامعه است. روابط عمومی اگر بتواند ارتباط مؤثری میان مردم و نظام سلامت برقرار کند، موجب افزایش رجوع عمومی به مجموعه وزارت بهداشت خواهد شد و این اعتماد عمومی، بزرگ‌ترین سرمایه نظام سلامت کشور است.

دکتر حبیبی با اشاره به نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در بحران کرونا، ادامه داد: در ایام همه‌گیری کرونا، برخی از مردم و حتی تحصیلکرده‌ها، در برابر واکسیناسیون تردید داشتند. در چنین شرایطی، این روابط عمومی‌ها بودند که با اطلاع‌رسانی مؤثر توانستند روشنگری کنند.

وی همچنین با اشاره به اهمیت آموزش و ارتقای سواد سلامت در بیماری‌های غیرواگیر گفت: ۷۰ درصد بیماری‌های غیرواگیر، با آگاهی‌بخشی و تغییر سبک زندگی، قابل پیشگیری هستند. این وظیفه‌ای است که رسانه‌های سلامت‌محور به ‌ویژه روابط عمومی‌ها باید بر عهده بگیرند.

دکتر حبیبی همچنین به اقدامات مثبت صورت‌ گرفته در دوره اخیر اشاره کرد و افزود: رویکرد مثبت دکتر کرمان‌پور در استفاده از ظرفیت نخبگان حوزه رسانه و سلامت، بسیار مؤثر بوده است. همکاری با این نخبگان و اندیشمندان، راه را برای توسعه گفتمان علمی هموار می‌کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه روابط عمومی‌ها باید صدای نخبگان علمی، هنرمندان و دانشجویان باشند، اظهار کرد: ما در معاونت فرهنگی و دانشجو با استفاده از ظرفیت مفدا تلاش می‌کنیم صدای دانشجویان را به گوش نظام سلامت برسانیم و اعتماد متقابل میان دانشجو و سیستم را تقویت کنیم.

وی افزود: روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی مفدا، یک خیمه از خیمه‌گاه‌ اصلی روابط عمومی‌ها در وزارت بهداشت است؛ خیمه‌ای که باید پناه و تکیه‌گاه دانشجویان باشد. ما باید در کنار دانشجوها بایستیم، همراهشان باشیم و برایشان فضا و فرصت خلق کنیم تا در نهایت منجر به اعتمادسازی در حوزه دانشجویی شود.

حبیبی همچنین از همراهی روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها با مجموعه مفدا قدردانی کرد و گفت: قدردان حمایت‌ها و همدلی‌هایی هستیم که از سوی روابط عمومی دانشگاه‌ها نسبت به مفدا انجام می‌شود. این حمایت‌ها ارزشمند است؛ هر چقدر بتوانیم ضریب نفوذ خود را در میان دانشجویان افزایش دهیم و ظرفیتی برای دیده شدن دانشجویان ایجاد کنیم، ارتباط سازنده ما و دانشجویان و همچنین اعتماد آنها نسبت به ما بیشتر شکل می‌گیرد.

دکتر حبیبی همچنین به مساله سلامت روان دانشجویان پرداخت و گفت: در حوزه سلامت روان دانشجویان آسیب‌هایی وجود دارد، این روابط عمومی‌ها هستند که می‌توانند با تولید اخبار دقیق، علمی و همدلانه، امنیت روانی و آرامش را در جامعه دانشگاهی تقویت کنند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که روابط عمومی‌های وزارت بهداشت به مرجعی مورد اعتماد برای مردم تبدیل شوند و افزود: اگر بتوانیم روابط عمومی را به پلتفرمی برای پاسخ‌گویی به تمام نیازهای حوزه سلامت مردم تبدیل کنیم، موفق شده‌ایم به هدف خود دست پیدا کنیم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.