امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 18 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 30303
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 18 می 2025 - 15:33 | 2 بازدید | ارسال توسط :

توانمندی‌ دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه داروسازی

توانمندی‌ دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه داروسازی، در قالب گزارش حضوری و برنامه بازدید از «دانشکده داروسازی» شیراز، به معاون پژوهشی و فناوری بنیاد ملی علم ایران و هیات همراه، ارایه شد. به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشکده داروسازی شیراز گفت: این […]

توانمندی‌ دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه داروسازی

توانمندی‌ دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه داروسازی، در قالب گزارش حضوری و برنامه بازدید از «دانشکده داروسازی» شیراز، به معاون پژوهشی و فناوری بنیاد ملی علم ایران و هیات همراه، ارایه شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشکده داروسازی شیراز گفت: این دانشکده با دارا بودن اساتید و پژوهشگران برجسته، از جمله دانشکده‌های داروسازی مطرح در سطح کشور است.

دکتر «امیر آزادی»، ظرفیت‌های بالقوه استان در حوزه‌ گیاهان دارویی را یکی از ویژگی‌های مهم کمک‌کننده به عرصه داروسازی در استان دانست.

استاد زیست‌فناوری دارویی دانشکده، نیز با بیان اهمیت مقوله‌ی Pharma 4.0 گفت: استفاده از هوش مصنوعی در صنعت داروسازی به یک نیاز تبدیل شده و کاهش قابل توجه هزینه تولید دارو و افزایش سرعت تولید آن را به دنبال داشته ‌است.

دکتر «یونس قاسمی» که اکنون دارای رتبه‌ی نخست علمی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر اساس سامانه علم سنجی وزارت بهداشت است، توضیحاتی را در خصوص ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل تولیدی در این دانشکده با بیان مصادیق دقیق آن، ارایه کرد.

دانشیار گروه «فارماکوگنوزی» دانشکده داروسازی شیراز و رئیس مرکز رشد فرآورده‌های های گیاهان دارویی و طب سنتی دانشگاه نیز راجع به اهمیت حیطه گیاهان دارویی گفت: طبق اعلام سازمان تجارت جهانی، هفت تا ۱۰ درصد تجارت دنیا به گیاهان دارویی تعلق خواهد گرفت.

دکتر «اردلان پاسداران»، همچنین درباره تنوع فوق‌العاده گیاهی در زاگرس مرکزی، نقش‌آفرینی گیاهان دارویی در توسعه کشاورزی در شرایط اقلیمی خشک کشور، ظرفیت‌ها و اهداف علمی مورد نیاز کشور در حیطه‌ی گیاهان دارویی و فعالیت‌های علمی انجام شده در این زمینه، توضیحاتی را ارایه کرد.

معاون پژوهشی و فناوری بنیاد ملی علم ایران نیز پس از آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ویژه این دانشکده، در خصوص چگونگی حمایت و همکاری این بنیاد با دانشکده داروسازی، توضیحاتی را ارایه کرد.

در برنامه نشست و بازدید از دانشکده داروسازی شیراز، دکتر «حسین مولوی»، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونان دانشکده یادشده نیز حضور داشتند.

پایان خبر

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.