امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 18 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 30281
  پرینتخانه » اخبار نظام سلامت تاریخ انتشار : 18 می 2025 - 15:32 | 2 بازدید | ارسال توسط :

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد:

تلاش هماهنگ تیم پزشکی و درمانی مرکز آموزشی و درمانی کوثر در نجات جان مادر باردار با وضعیت بحرانی ناشی از آنسفالیت احتمالی( التهاب بافت مغز) و پره اکلامپسی (مسمومیت بارداری)

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر شعله شاه غیبی با اعلام این خبر گفت: در تاریخ سوم اردیبهشت ماه، مادر باردار ۳۴ ساله در بارداری سوم خود با سن بارداری ۳۰ هفته و ۴ روز، به علت کاهش سطح هوشیاری، فشار خون بالا، تب، تاکی کاردی، توهم و هذیان‌گویی و با احتمال آنسفالیت اتوایمیون (التهاب بافت مغز)، پس از هماهنگی‌های لازم از بیمارستان قدس به مرکز کوثر اعزام گردید.


وی اظهار نمود: بلافاصله پس از ورود بیمار، اقدامات اولیه درمانی تحت سرپرستی دکترماجدی، فوق تخصص ICU و رئیس مرکز کوثر، آغاز و بیمار در سرویس نورولوژی بخش ICU این مرکز بستری گردید. در تاریخ چهارم اردیبهشت ماه، به دلیل تداوم علائم، کاهش سطح هوشیاری و احتمال پره اکلامپسی، با تشخیص گروه تخصصی پریناتالوژی و زنان تصمیم به ختم بارداری گرفته شد.


سرپرست دانشگاه ادامه داد: با پیگیری و هماهنگی‌های لازم در خصوص تأمین تجهیزات، ملزومات، نیروی انسانی با تجربه و داروهای مورد نیاز، عمل سزارین اورژانسی با هماهنگی سرویس اطفال بیمارستان بعثت، توسط تیم فوق تخصصی بیهوشی به سرپرستی دکتر ماجدی و تیم تخصصی زنان و زایمان به سرپرستی دکتر فرناز زندوکیلی، با موفقیت در اتاق عمل مرکز کوثر انجام گرفت و نوزاد پره ترم متولد شده جهت ادامه مراقبت‌های پزشکی و درمانی مورد نیاز به بیمارستان بعثت منتقل گردید. مادر نیز جهت تداوم مراقبت‌ها در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار گرفت.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: روند درمان با توجه به بحرانی بودن وضعیت بیمار و تشخیص پانکراتیت حاد توسط تیمی متشکل از فوق تخصصان و متخصصان ICU، زنان، پریناتالوژی ، نورولوژی، روانپزشکی، داخلی، جراحی، روماتولوژی، انکولوژی، عفونی، قلب و گوارش به صورت روزانه پیگیری شده و با تلاش شبانه روزی تیم سلامت دانشگاه خوشبختانه در نهایت، پس از گذراندن دوره درمان، بهبود وضعیت بالینی و انتقال به بخش نورولوژی وضعیت بیمار به حالت نرمال برگشته، سطح هوشیاری مادر کامل و علائم حیاتی بیمار پایدار شده و پس از طی ۲۴ روز از بیمارستان ترخیص گردیده و به آغوش خانواده بازگشته است.

در پایان، شایان ذکر است که تشخیص و درمان بیماری نادر و پیچیده آنسفالیت اتوایمیون همراه با پانکراتیت در این بیمار، که با عوارض جسمی متعدد و خطر بالای سندرم نارسایی چندگانه ارگان‌ها (MOFS) و مرگ و میر حتی در پیشرفته‌ترین مراکز درمانی جهان همراه است، یک دستاورد چشمگیر محسوب می‌شود.

بهبودی این بیمار با حداقل عوارض در مرکز درمانی کوثر سنندج که با یاری خداوند متعال به ثمر نشست، نه تنها امیدبخش بیماران و خانواده‌ها است، بلکه نمایانگر سطح بالای توانمندی و تعهد کادر درمان دانشگاه در ارائه خدمات بهینه به جامعه می‌باشد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.