امروز : جمعه, ۲۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
نشست هماندیشی معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس دانشگاه با معاونان آموزشی دانشگاههای کلانمنطقه ۵ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد
نشست هماندیشی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور معاونان آموزشی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کلانمنطقه پنج کشور، عصر امروز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، در سالن ابوریحان مجتمع فرهنگی آموزشی این دانشگاه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات […]
نشست هماندیشی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور معاونان آموزشی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کلانمنطقه پنج کشور، عصر امروز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، در سالن ابوریحان مجتمع فرهنگی آموزشی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، این نشست با هدف بررسی توانمندیها، چالشها و اولویتهای حوزه آموزش در دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشور برگزار شد و بر همافزایی، ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و تقویت زیرساختهای علمی تأکید شد.
تقویت کیفیت آموزش و ایجاد انگیزه برای اساتید در اولویت است
دکتر «سید جلیل حسینی» معاون آموزشی وزارت بهداشت در این نشست، ضمن قدردانی از تلاشهای دانشگاهها و دانشکده های کلان منطقه۵، بر اهمیت ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، بازنگری در برنامهریزیها و حمایت از ظرفیتهای موجود تأکید کرد.
او با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیتهای آموزشی در دانشگاهها ، خواستار اعلام مطالبات دانشگاهها برای تصمیمگیریهای راهبردی شد و افزود: برگزاری این نشستهای هماندیشی، بدون نیاز به سفرهای متعدد استانی، بستری مؤثر برای شنیدن دغدغهها و تبادل تجربیات در حوزه آموزش است.
دکتر حسینی همچنین به موضوع بهرهگیری از اساتید بازنشسته، توسعه مراکز مهارتهای بالینی، تامین تجهیزات آموزشی، برگزاری جشنوارههای علمی و ایجاد انگیزه برای اعضای هیأت علمی اشاره کرد و آنها را از اولویتهای معاونت آموزشی وزارت بهداشت برشمرد.
ضرورت تفویض اختیار به دانشگاهها برای تسهیل تصمیمگیری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن خوشامدگویی به معاون آموزشی وزارت بهداشت و هیأت همراه، خواستار تفویض اختیار بیشتر به دانشگاهها برای تسریع در فرآیندهای تصمیمگیری شد.
دکتر سید بصیر هاشمی با اشاره به ظرفیتهای غنی علمی، پژوهشی و زیرساختی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار داشت: با توجه به توانمندیهای موجود، انتظار میرود برخی تصمیمگیریهای اجرایی در چارچوب قوانین و مصوبات به صورت منطقهای و با استقلال بیشتر انجام شود.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس همچنین بر آمادگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای نقشآفرینی مؤثر در همافزایی و هماهنگی میان دانشگاهها تأکید کرد.
بررسی شاخصها و پروژههای آموزشی در کلانمنطقه پنج کشور
در ادامه این نشست، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گزارشی از وضعیت سرانههای آموزشی، تعداد دانشجویان، اعضای هیأت علمی، پیشرفت پروژههای عمرانی آموزشی، وضعیت زیرساختها و مشارکت خیرین ارائه کرد.
دکتر «آرمین عطار» با تأکید بر اهمیت تکمیل طرحهای نیمهتمام آموزشی، خواستار حمایت هدفمند و برنامهریزیشده برای تقویت ظرفیتهای دانشگاهها در این حوزه شد.
معاونان و مسوولان آموزشی دانشگاههای کلانمنطقه پنج نیز در این نشست به تشریح دستاوردها و چالشهای حوزه آموزش در دانشگاههای متبوع خود پرداختند و راهکارهایی برای ارتقای نظام آموزشی ارائه کردند.
این نشست، با هدف ایجاد تعامل سازنده میان معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاههای کلان منطقه ۵، به بررسی راهکارهای ارتقاء آموزش، توانمندسازی منابع انسانی و بهروزرسانی فرآیندهای اجرایی آموزشی اختصاص یافت.
پایان خبر
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.