امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
توجه ویژه به پرستاران با وجود ناترازیهای مالی ضروری است
استاندار هرمزگان گفت: ناترازی بودجه در کشور باعث شد پرداختیها دچار مشکل شود اما پرستاران به عنوان یکی از پایههای حساس جامعه با توجه به سختی کار و مسئولیتهای سنگینی که دارند، شایسته توجه ویژه در نظام پرداخت هستند. دولت باید با رعایت عدالت، پرداختیها را بر اساس سختی کار تنظیم کند تا حس نابرابری و ناپایداری اجتماعی کاهش یابد.
استاندار هرمزگان گفت: ناترازی بودجه در کشور باعث شد پرداختیها دچار مشکل شود اما پرستاران به عنوان یکی از پایههای حساس جامعه با توجه به سختی کار و مسئولیتهای سنگینی که دارند، شایسته توجه ویژه در نظام پرداخت هستند. دولت باید با رعایت عدالت، پرداختیها را بر اساس سختی کار تنظیم کند تا حس نابرابری و ناپایداری اجتماعی کاهش یابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری دکتر محمد آشوری تازیانی در دیدار با دکتر احمد نجاتیان رئیس کل سازمان نظام پرستاری اظهار کرد: برای بهبود وضعیت نظام پرستاری، باید مجموعهای از چالشها را شناسایی و بهصورت هدفمند برطرف کنیم. در حال حاضر، نظام پرستاری با مشکلات مختلفی مواجه است؛ از جمله مسائل معیشتی، چالشهای اقتصادی و موضوع کرامت شغلی.
وی افزود: واقعیت این است که زحمات پرستاران بسیار ستودنی است، اما نظام پرداختی کشور متوازن نیست و این خود سبب تعمیق نارضایتی شده است.
استاندار هرمزگان ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی ما در کشور، گسستهایی است که در روابط اجتماعی و حاکمیتی شکل گرفتهاند و در حوزه سلامت بیشتر خود را نشان میدهد. گستت نسلی، قومی، مذهبی، منطقهای و … باعث کاهش بهرهوری ملی میشوند و به تبع آن، در هدفگذاریهایی که در قوانین کشور داریم، ما را دچار مشکل میکند.
دکتر آشوری گفت: برای ترمیم، سرمایه اجتماعی درونسازمانی باید تقویت شود؛ سرمایهای که بر پایه اعتماد، احترام و امید شکل میگیرد. ما باید چالشهای معیشتی و اقتصادی این بخش را با تدابیری دقیق و هدفمند دنبال کنیم. مقایسه فرهنگی و اجتماعی که میان گروههای مختلف شکل میگیرد، میتواند به احساس سرخوردگی منجر شود. این احساس باید با ایجاد فهم مشترک و تصویر شفاف از جایگاه این گروهها در جامعه، مدیریت شود.
او تصریح کرد: از سویی دیگر، توسعهنیافتگی مرزهای کشور و نبود کرامت در برخی بخشها باعث شده احساس مقایسه اجتماعی و هویتی تقویت شود. برای جلوگیری از واگرایی و تقویت همگرایی، باید احساس تعلق و مشارکت شهروندی را در تمام سطوح از جمله اقتصاد و فرهنگ افزایش دهیم.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: پرستار وقتی میبیند که نحوه پرداختها ناعادلانه است و خود را با آن سوی مرزها مقایسه میکند، دچار تردید و سرخوردگی میشود و ممکن است به تصمیمهایی برسد که به نفع سیستم نباشد.باید احساس تعلق و همگرایی راهکارهایی مانند تأمین مسکن، ارائه مشوقهای مالی و برنامههای نگهداشت نیرو میتوانند در این مسیر مؤثر باشند.
وی گفت: برای پایداری نظام سلامت، باید هم در زیرساختها و هم در منزلت اجتماعی پرستاران سرمایهگذاری کنیم و معیشت آنها را تامین کنیم. با زحمات زیادی که کشیده شده روند بخش سلامت در استان هرمزگان به سمت بهبود شاخصهاست و باید این رویکرد استمرار یابد تا وضعیت بهتر شود.
دکتر آشوری افزود: دو مدل کار را داریم پیش میبریم که یکی تاسیس صندوق حمایت از برنامههای توسعه و دیگری رویکرد مسئولیتهای اجتماعی با همکاری بنگاههای اقتصادی است.
وی ادامه داد: در حوزه درمان مردم چالشهای مختلف دارند. اگر میخواهیم تغییری در چالشها ایجاد شود، باید از ظرفیت مسئولیت اجتماعی سازمانهای مختلف استفاده کنیم. هم اکنون ۱۵۰۰میلیارد تومان آخرین هزینه ساخت یک بیمارستان است. بنابراین برای تامین این هزینه به دنبال استفاده از ظرفیتهای قانونی برای خلق منابع جدید هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.