امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 19 April , 2025
امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 23045
  پرینتخانه » دامپزشکی و دامپروری تاریخ انتشار : 17 آوریل 2025 - 12:00 | 7 بازدید | ارسال توسط :

صادرات پای مرغ ایران به چین، گامی تازه در روابط اقتصادی دو کشور/ گفتگوی سازمان دامپزشکی ایران و گمرک چین

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر «سید سعید حسینی»، معاون بهداشتی و پیشگیری این سازمان پس از برگزاری ویدیو کنفرانس مشترک با مسئول بررسی بیماری‌های حیوانات گمرک چین، آقای لیو (lio) خبر داد: این نشست که با حضور مدیران ارشد سازمان دامپزشکی و مسئولان مربوطه برگزار شد، طرفین پیرو افزایش مناسبات تجاری بین […]

صادرات پای مرغ ایران به چین، گامی تازه در روابط اقتصادی دو کشور/ گفتگوی سازمان دامپزشکی ایران و گمرک چین

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر «سید سعید حسینی»، معاون بهداشتی و پیشگیری این سازمان پس از برگزاری ویدیو کنفرانس مشترک با مسئول بررسی بیماری‌های حیوانات گمرک چین، آقای لیو (lio) خبر داد: این نشست که با حضور مدیران ارشد سازمان دامپزشکی و مسئولان مربوطه برگزار شد، طرفین پیرو افزایش مناسبات تجاری بین دو کشور طی سال‌های اخیر به طور مشخص درباره صادرات پای مرغ ایران به چین گفتگو کردند.

 دکتر حسینی اعلام کرد که با توجه به ظرفیت حدود ۵۰ هزار تن پای مرغ صادراتی برای ایران، این صادرات می‌تواند فرصت اقتصادی مناسبی را برای واحدهای پرورش‌دهنده و تجار ایرانی فراهم کند. وی افزود: چین به طور رسمی خواهان واردات مستقیم پای مرغ از ایران شده، این در حالی است که در سال‌های گذشته، صادرات غیرمستقیم این محصول انجام می‌شده است.

 معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور همچنین به الزامات مورد نظر طرف چینی اشاره کرد. وی گفت: «چین تاکید دارد مستندات مربوط به عدم وجود بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان(HPAI) در ایران، مورد تایید سازمان جهانی بهداشت حیوانات (WOAH) باشد.

 این مستندات توسط طرف ایرانی تکمیل و ارسال خواهد شد.» حسینی از دیگر موارد مطرح‌شده در این دیدار، درخواست گواهی تایید شده از سوی آزمایشگاه مرکز ملی تشخیص سازمان دامپزشکی کشور بود. وی تاکید کرد که این فرآیند در حال نهایی شدن است و پس از صدور گواهی، مستندات لازم به گمرک چین ارسال می‌شود.

 معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد همچنین طرف چینی خواستار خوداظهاری مبنی بر نبود آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در ایران نیز است که در جلسه بعدی طی ۲ تا ۳ ماه آینده تمام این مستندات ارائه خواهد شد.

وی افزود: «این اقدامات می‌تواند زمینه‌ساز ارزآوری قابل‌توجهی برای واحدهای پرورش دهنده طیور و کشتارگاهی ایران باشد.» این نشست وبیناری با حضور مدیر کل حوزه ریاست ،مدیران دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، رئیس مرکز ملی تشخیص، مدیرکل قرنطینه وامور بین الملل، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی و رئیس روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.